Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hamsterspeelgoed


Er zijn veel verschillende soorten hamsterspeeltjes verkrijgbaar. Of u nu iets zoekt voor uw hamster zodat hij op een veilige manier meer beweging kan krijgen of iets waarmee hij zich kan vermaken wanneer u er niet bent. We hebben wat suggesties op een rijtje gezet op onze hamsteraccessoires en ideeën voor hamsterspeelgoed pagina's. Bekijk ook eens Omlets ruime aanbod hamsterspeeltjes.


Hamsters vinden het heerlijk om rond te rennen in hun oefenbal voor hamsters

Hamsterspeeltjes zijn relatief goedkoop maar zijn een ware verrijking voor het leven van uw hamster. Wanneer u iets voor uw hamster uitzoekt, houd dan rekening met de hamstersoort die u heeft en of er nog iets in zijn onderkomen ontbreekt. Heeft hij iets nodig om op te klimmen? Heeft hij al een tunnel? En heeft hij al iets waarop hij kan knagen?


Verschillende hamstersoorten hebben een voorkeur voor verschillende speeltjes (dwerghamsters vinden het heerlijk om te klimmen), maar ook hun formaat is van invloed op hun behoeftes. Bijvoorbeeld, een goudhamster heeft een groter speeltje nodig dan een kleine woestijndwerghamster - zeker wanneer het aankomt op het formaat van hun loopwiel. Voordat u een speeltje aanschaft is het dus verstandig om na te gaan of het geschikt is voor de hamstersoort die u heeft. U wilt niet dat uw hamster ergens in vast komt te zitten omdat het niet het juiste formaat heeft voor uw hamster!


Hoewel het geen speeltje is (maar een noodzakelijk accessoire), is het formaat van het loopwiel afhankelijk van hoe groot uw hamster is. Grotere hamstersoorten zoals de goudhamster hebben een veel groter loopwiel nodig dan andere soorten (een geschikt loopwiel voor goudhamsters heeft een diameter van ongeveer 20cm). Als het loopwiel te klein is zal uw hamster niet in staat zijn het te gebruiken, waardoor hij niet de beweging krijgt die hij nodig heeft.

Klantenfoto's

Reacties: Leave a comment

Er zijn nog geen reacties