Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Snacks voor hamsters


Net als mensen waarderen ook hamsters zo nu en dan een lekkernij. U kunt snacks voor hamsters in de dierenwinkel kopen of ze wat fruit en groente geven.


De meeste dierenwinkels hebben een ruime keuze aan hamstersnacks. Zoals dat ook geldt voor mensen, is het verstandig om uw hamster met mate te laten snoepen. Snacks zijn voor zo nu en dan en dienen slechts een aanvulling op hun dieet te zijn.


hamsters love treats
Hamsters zijn dol op snacks

Wees heel voorzichtig met het geven van voedsel aan uw hamster dat ook geschikt is voor mensen. Hoewel hamsters veel fruit en groenten die wij lekker vinden ook waarderen, kunnen hun lichaampjes niet alles goed verteren. En sommig eten dat wij lekker vinden en veilig is voor ons om te eten, kan een heel ander effect hebben op de gezondheid van hamsters. Voer bijvoorbeeld nooit chocolade of snoep aan uw hamster. Uw hamster zal het waarschijnlijk aannemen en opeten, maar het kan schade aanrichten aan zijn wangzakken en spijsvertering. Het is daarom verstandig de snacks die u geeft te beperken tot groente en fruit dat veilig is voor hamsters en speciale hamstersnacks.

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Er zijn nog geen reacties