Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Mijn hamster valt steeds omver


Als uw hamster steeds omvalt zijn er waarschijnlijk problemen met zijn evenwichtsorgaan. Het evenwichtsorgaan houdt zoogdieren in balans.


Als uw hamster zijn kopje schuin houdt en waggelt bij het lopen, heeft hij waarschijnlijk oorproblemen zoals een infectie of een tumor. Een oorinfectie kan vaak door een dierenarts worden behandeld met antibiotica. Als het een serieuzer probleem is, zoals een tumor, dan is dit moeilijker te behandelen. We adviseren met uw hamster naar de dierenarts te gaan voor een diagnose en om hem te laten behandelen.

Als een hamster wankel loop kan het zijn dat hij oorproblemen heeft

Ook kan het zijn dat uw hamster niet stevig op zijn pootjes staat omdat hij een beroerte heeft gehad. Als uw hamster rondzwalkt, zijn kopje schuin houdt en rondjes loopt, kan het zijn dat hij een beroerte heeft gehad. Lees voor meer informatie hierover ons hoofdstuk over hamsterziektes.

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Ewan, 15 maart 2020

Mijn hamster heeft ook het wankel probleem, en het kan ook zijn dat hij ook een soort ontstoken oog heeft. Dan heeft hij een tumor, bijna zeker. Hierdoor ligt mijn hamster nu op sterven, en heeft hij nu geen 3 dagen meer.


Hammie, 10 maart 2019

Ik denk dat uw hamster last heeft van een interne scheve zeespiegel Dit wordt vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld onrustig eten of liggend urineren. Ziet u dit bij uw hamtser? NEEM DAN METEEN CONTACT OP MET UW HUISARTS!!!! Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u elke werkdag bellen met de HINL (Hamsters In Nood Lijn)


Soraya, 8 december 2018

mijn hamster gedraagt zich vreemd Ik heb haar sinds vorige week uit de dierenwinkel En vandaag was ze best slap en licht en ze viel om Terwijl ik wel zie dat ze gegeten en gedronken heeft ! Wat zou ik hier aan kunnen doen?!