Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Wij stellen graag aan u voor: de kippen van Omlet!

De kippen van Omlet zijn uitstekende eierenleggers en hebben een vriendelijke en individueel karakters. Onze kippen zijn biologisch gefokt volgens de standaard van de ‘Soil Association’ en zijn nu bijna klaar voor de leg. Dat betekent dat ze tussen de zestien en twintig weken oud zijn en over enkele weken hun eerste ei zullen leggen. Ook zijn ze volledig ingeënt tegen de meest voorkomende ziektes.


Gingernut Ranger

De Gingernut Ranger is een donker-rossige kip met opvallende zwarte staartveren. Ze is een mooie en parmantige kip met een zeer nieuwsgierig karakter. U kunt van haar op aan dat ze zes grote eieren per week zal leggen. Ze is een trouw gezelschap dat nooit ver bij u uit de buurt zal zijn wanneer u in de tuin bent.


Onze prachtige Gingernut Ranger die van de zon geniet in de ren van haar Eglu Go

Miss Pepperpot

De Miss Pepperpot wordt gekarakteriseerd door haar prachtige gitzwarte veren. Ze is voortgekomen uit een combinatie van de Rhode Island Red en de Barred Plymouth Rock. Dit resulteerde in een levendige hen met een goed karakter die ruim 300 eieren per jaar legt. Dat zijn een heleboel omeletten voor het ontbijt!


Amy Punchards great layer Miss Pepperpot hen free ranging in the garden
Onze trotse Miss Pepperpot rondscharrelend in de tuin


Gerelateerde producten

Klantenfoto's

Reacties Leave a comment

Er zijn nog geen reacties