Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hoes voor hondennest - Small - Honeycomb Slate

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 29,99

Limited collectie, geïnspireerd op de zomertuin
Maak kennis met de Gardenia-collectie designerhondenmanden, geïnspireerd op een Engelse zomertuin. Net als de relatie met onze hond, is deze limited edition collectie er een van speelsheid en geluk. De natuur heeft net als honden liefde en verzorging nodig, in ruil voor oneindig veel vreugde en comfort.

Kenmerkende prints, exclusief ontworpen door Omlet
Honeycomb Slate combineert de natuurlijke, delicate symmetrie van honingraten met de robuustheid van metamorf gesteente. Het doet denken aan natuurstenen terrastegels waarop uw hond ligt uit te rusten in de zon, genietend van de buitenlucht en zoemende bijen.

Laat uw hond genieten van het gevoel van frisse lakens
Een reservehoes voor het hondennest is ideaal om de mand van uw hond op te frissen. Of dit nu is wanneer u gaat voor een volledig nieuwe stijl of wanneer u een met modderpoten bedekte hoes wilt wassen in de wasmachine.

Bevat alleen de hoes. Vulling en inzetstukken niet inbegrepen. Houd er rekening mee dat deze hoes alleen past op het hondennest als het een geborduurd Omlet logo aan de voorkant heeft. Als het hondennest een logo heeft met een tekstballon, kies dan voor een andere hoes.

Klantenfoto's

Geverifieerde beoordelingen

Hoes voor hondennest - Small - Honeycomb Slate

5 Sterren:

4 Sterren:

3 Sterren:

2 Sterren:

1 Ster: