Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Designer hondenriemen

Maak de lievelingswandeling van uw hond helemaal in stijl, met een designerriem uit de Dog Walk Collectie. Omlet weet dat elke hond een eigen stijl heeft, en hoe kun je deze beter laten zien dan met een hondenriem in een unieke print? Deze duurzame, stijlvolle riemen zijn verkrijgbaar in de acht kenmerkende prints van de Dog Walk Collectie, om de schoonheid van inspirerende wandelingen overal mee naartoe te nemen, waar u en uw hond ook gaan.

Geef uw hond een stijlvolle riem

Alle honden die van wandelen houden, laten graag de riemen los. We zijn zelf hondeneigenaren en wilden onze honden accessoires geven waar ze zich speciaal door voelen. Daarom hebben we onze limited edition Dog Walk Collectie verder uitgebreid met riemen. Geef uw hond voor de volgende wandeling iets om echt enthousiast van te worden met een halsband in een unieke print die past bij zijn mand uit de Dog Walk Collectie.

Drie redenen waarom uw hond een halsband van Omlet nodig heeft

  1. Designer. Kies een van de acht limited edition-ontwerpen van de Dog Walk Collectie en style uw hond met een unieke print die past bij uw hond en zijn mand.
  2. Duurzaam. Omlets riemen zijn gemaakt van een stof bestaande uit een mix van veganistisch appelleer en gerecyclede plastic flessen, om altijd en overal te dragen.
  3. Verschillende maten. Honden zijn er in alle maten, dus onze riemen ook. Verkrijgbaar in small, medium en large, zodat u zeker een riem vindt die perfect past bij uw hond.

Leid een designer-hondenleven

Accessoires maken alles beter - ook wandelingen met de hond. De wandelingen die we maken met onze trouwe viervoeters hebben als inspiratie gediend voor de limited edition Dog Walk Collectie. We wilden de kenmerkende prints van deze collectie niet beperken tot de hondenmand, maar deel laten uitmaken van elke wandeling. Geef uw hond een geheel eigen stijl door de print van de riem en mand terug te laten komen in de halsband en poepzakjesdispenser. Kies een van de acht exclusieve ontwerpen uit de Dog Walk Collectie om uw hond helemaal in stijl te laten genieten van jullie volgende wandeling.

Stijlvolle honden

Mensen en huisdieren door stijl verbinden

Als bedenkers en ontwerpers van hondenproducten is onze missie eenvoudig: producten creëren die mooi en duurzaam zijn, om u nog dichter bij uw huisdier te brengen. Met de kenmerkende designs van onze Dog Walk Collectie hebben we de grenzen van de standaard hondenmand verlegd, door patronen en prints te creëren die persoonlijk en betekenisvol zijn. Onze designer-hondenriemencollectie laat deze designs nog verder reiken, door de kenmerkende print die jullie lievelingswandeling weerspiegelt, overal waar u en uw hond gaan mee naartoe te brengen.