Een bericht om u te laten weten dat Omlet open is! Klik hier voor meer informatie.

14% korting op onze Pawesome top 10

Om Valentijnsdag en de liefde te vieren willen wij graag weten hoe het datingprofiel van uw huisdier eruit zou zien als hij/zij zou kunnen swipen. Hiervoor ontvangt u een exclusieve kortingscode die 14% korting geeft op onze top 10 producten voor huisdieren, namelijk...

Maar er is meer! Wij kiezen ook een winnaar uit alle deelnemers die het profiel van hun huisdier met de hashtag #PawAmour op Instagram hebben gedeeld. Het winnende profiel wordt beloond met een accessoire-set t.w.v. €50.

Beschrijf het karakter van uw hond, laat ons zijn/haar leeftijd en locatie weten en imponeer ons (en de rest van de wereld) met de beste foto van uw onweerstaanbare dierenvriend! Klik op de knop 'Afbeelding maken' om een afbeelding te creëren die u met de hashtag #PawAmour kunt delen op Instagram. Hierna ontvangt u een unieke kortingscode waarmee u 14% bespaart op onze top 10 producten voor huisdieren.

Maak nu een profiel aan!

Is uw huisdier op zoek naar liefde? Wilt u uw huisdier koppelen aan een pluizige vriend(in)? Maak dan nu een profiel aan! Laat uw creativiteit in de beschrijving de vrije loop. Bijvoorbeeld...

“Ondanks mijn goede looks toch heel gewoon gebleven. Ik wandel graag door het Vondelpark en ben altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Een beetje grijs rond de snuit maar de wilde haren nog niet verloren.”

Kortingscode geldig & deelname aan de competitie mogelijk tot en met 16 februari. Succes - en vergeet deze actie niet te delen!


Profielinformatie

Max. 250 karakters

Gegevens van mijn mens


Deelnamevoorwaarden

 1. Deze aanbieding is geldig van 12/02/20 tot en met 16/02/20. Gebruik de unieke kortingscode die u ontvangt nadat u een profiel heeft aangemaakt.
 2. 14% korting van toepassing op de Eglu Go voor konijnen en cavia's, buitenrennen voor dieren (katten, konijnen, cavia's), Fido Nook luxe hondenbed en bench, Maya Nook indoor kattenhuis, Fido Studio hondenbench, Zippi tunnelsysteem, Zippi (speel)rennen, inloopren scheidingswanden, Portaal voor de inloopren en balkon kattenren. Niet van toepassing op Grade B producten. Zolang de voorraad strekt.
 3. Aanbiedingen kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen.
 4. Deelname aan deze competitie is mogelijk tot en met 16 februari 2020. Uit alle deelnemers (wereldwijd) wordt willekeurig één winnaar gekozen die wij op 17 februari op de hoogte brengen.
 5. De prijs is een accessoire set voor het huisdier van de winnaar met een waarde van maximaal €50. Om deel te nemen aan deze competitie dient u uw e-mailadres in te voeren op de Paw Amour deelname-pagina en het profiel van uw huisdier op Instagram te delen met de hashtag #PawAmour in de beschrijving. Deze prijs kan niet worden overgedragen en heeft geen geldwaarde.
 6. Competities en promoties van Omlet zijn op geen enkele manier gesponsord, gesteund, verricht of verbonden met Facebook, Twitter of Instagram.
 7. Deze competitie staat open voor de gehele Omlet community.
 8. Deze competitie staat niet open voor werknemers van Omlet of hun directe familieleden. Ook staat deze competitie niet open voor werknemers van Omlet partners omdat zij betrokken kunnen zijn bij de promotie van deze competitie.
 9. Onze beslissingen met betrekking tot alle zaken rond de competitie zijn definitief en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 10. De prijs kan niet worden overgedragen of omgeruild en heeft geen geldwaarde.
 11. Door deel te nemen aan de competitie stemmen deelnemers ermee in zich te houden aan deze Algemene Voorwaarden.
 12. Alle deelnemers gaan ermee akkoord dat de door hun gegenereerde content (bijvoorbeeld foto’s ingestuurd voor deelname) mogen worden gebruikt voor toekomstige marketingdoeleinden.
 13. De winnaar verbindt zich ertoe akkoord te gaan met het gebruik van hun naam en elk andere redelijk verzoek van Omlet in verband met post-competitie publiciteit.
 14. Omlet behoudt het recht de competitie op elk moment te beëindigen. Omlet kan elke competitie(informatie) wijzigen of deze algemene voorwaarden aanpassen zonder kennisgeving vooraf. Elke verandering wordt vermeld in de competitie-informatie of in deze algemene voorwaarden.