Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Omlet Peck Toy

Terug naar product

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 11 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Eindelijk in gebruik - Rita,

Ca een jaar geleden deze peck toy gekregen , sinds kort hebben we een haan en die durft er eindelijk aan te pikken. Heel blij mee.
Review voor: Poppy Peck Toy

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 3 Cochin kriel henne


Meteen een succes - Dirk-Jan,

Omdat ons kippenhok toe is aan vernieuwing hebben we een ren en Eglu Cube besteld. Daarbij ook deze Peck Toy. De Cube en ren staan nog niet, maar de Peck Toy hangt vast in de oude ren. Het was meteen een succes! De kippen waren vanaf de eerste minuut al meteen geïnteresseerd en spelen lekker. Soms allemaal tegelijk, soms maar 1 of 2 kippen. De hele middag zijn ze bezig geweest. De openingen voor het voer lijken (te) groot voor het voer, maar dat valt uiteindelijk toch mee en er komt niet teveel in één keer uit.
Review voor: Pendant & Poppy Peck Toy - Duoverpakking

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Leuk snoepdoos - Hedwig,

De Peck Toy is een zéér leuke attractie voor de kippen die bijdraagt aan een verrijkte omgeving, goed tegen verveling. Er is echter één minpuntje: in de bovenkant zijn er eveneens gleuven aangebracht, die gleuven hebben geen enkel nut maar laten wél regenwater door. Hierdoor wordt het voedsel binnenin vlug vochtig, onbruikbaar én schimmelgevoelig. Doe die gleuven dicht en het kan niet beter!
Review voor: Poppy Peck Toy - Duoverpakking

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 4 gewone legkippen e


Nutteloos! - Kate,

Nutteloos product. Kippen zijn totaal niet geïnteresseerd.
Review voor: Pendant Peck Toy

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6

Omlet antwoord: Beste Kate, Bedankt voor uw review. Kippen zijn gewoontedieren, daarom hebben ze soms wat tijd nodig om aan een nieuw speeltje te wennen. Je kunt bijvoorbeeld proberen om het speeltje op de grond te leggen, of op een andere plek. Een ander idee is bijvoorbeeld om een ander soort zaden in het speeltje te doen. Als een kip eenmaal begint te pikken, volgen de anderen meestal vanzelf. Mocht u meer advies willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Clemence, Omlet Customer Service


Leuk vermaak voor de kippen - Meike,

De speeltjes zijn een leuke manier om graan en snacks als meelwormen of vlokreeftjes aan te bieden. De kippen hadden het snel door! Achteraf had ik voor twee hangende speeltjes gekozen. In de staande blijft een deel van het eten onbereikbaar op de bodem liggen en door de gaatjes bovenin wordt dit snel nat en vies. De hangende doet het perfect en heeft dit probleem niet.
Review voor: Pendant & Poppy Peck Toy - Duoverpakking

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Cochin kriel


The pendant is the winner - Pieter,

The pendant is a bit easier in use. In the poppy there is always some rest food that can fall out of the toy, en if it rains it get sticky. The pendant suffered less with these ‘problems’. But in the end, the chickens loved the toys!
Review voor: Pendant & Poppy Peck Toy - Duoverpakking


Grappige voerdispenser - Le0,

Het is een grappig ding waar de kippen graag het “snoepvoer” uit pikken. Houdt ze even bezig als ze een dag in de ren zitten (meestal rennen ze hier lekker door de tuin). Twee opmerkingen, het onderste gedeelte zitten geen gaatjes meer er blijft dus altijd wat achter. Voor het bijvullen moet je het op de kop houden en dus ook weer uit de grond halen. En ook bovenop zitten (m.i. Overbodige) gaatjes waardoor er met regen water in komt.
Review voor: Poppy Peck Toy

Omlet antwoord: Bedankt voor de bruikbare opmerkingen!


Topproduct - Eric,

Leuk om de kippen bezig te zien .
Review voor: Poppy Peck Toy


een succes - Hanneke,

Mijn drie dames - Mieke, Maaike en Moeke - vinden het prachtig!
Review voor: Pendant Peck Toy


Leuk lekker speelgoed - Elsa,

Had eerst een cola flesje met gaatjes er in opgehangen. Maar hier vielen te veel of te weinig zaadjes uit. Toen toch maar deze PeckToy gekocht en ze zijn super! Er valt precies genoeg uit, niet te veel, niet te weinig. De kippies zijn er even zoet mee. Soms als ze veel pikken is het binnen een dag leeg. Soms een paar dagen als ze ook ander eten krijgen. Al met al heel erg tevreden!
Review voor: Pendant Peck Toy - Duoverpakking

1 van 2   Volgende