Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Zippi konijnenrennen en speelrennen

Terug naar product

4 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 6 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Geweldige konijnenren - Kevin, Aberdeenshire,

Ik heb dit een paar maanden geleden gekocht en ons konijn vindt het geweldig. De Zippi ren is van goede kwaliteit en ik vind het geweldig dat het op zoveel verschillende manieren kan worden opgezet. Een ander voordeel is dat er zoveel extra's en uitbreidingen zijn die je kan kopen om het naar eigen smaak aan te passen.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte


Super, goede kwaliteit - Barton,

Heel blij mee
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en vloerraster - Dubbele hoogte


Een must have - Jess,

Ik heb meerdere hoge zippirennen (met dak met vloer) gekocht en zal er binnenkort nog meer toevoegen. Ze zijn eenvoudig te monteren (ik heb het zelf gedaan), stevig, de groene kleur staat mooi in de tuin en je kan de deur / tunneltoegang plaatsen waar je maar wil. Ik zou dit aan iedereen die konijnen heeft kunnen aanraden. Ik kan mijn konijnen niet vrij laten rondlopen, maar deze rennen bieden veel veilige ruimte. Ze zijn eenvoudig te verbinden met de tunnels en zijn makkelijk te verplaatsen.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en vloerraster - Dubbele hoogte


Wou dat we hem eerder hadden gekocht! - Becca,

Kocht deze ren met 2 tunnels om in onze huidige ren te zetten. Onze konijnen zijn er helemaal blij mee! Het was fijn om te zien hoe ze de vrijheid hadden om naar believen te grazen en binkies zijn nu dagelijkse kost! We hebben vrijwel meteen nog 2 tunnels besteld en zullen er misschien nog meer kopen. Gemakkelijk te verplaatsen naar vers gras en opnieuw samen te stellen (best dit met 2 personen te doen). Misschien hoeven we ons gras nooit meer te maaien! De standaardren zelf is wat aan de kleine kant, dus als het je enige ren is, zou ik overwegen om een uitbreidingspakket te kopen, hoewel de tunnellengte extra speelruimte geeft. Het in elkaar zetten kostte vrij veel tijd vanwege het modulaire ontwerp, maar was toch vrij eenvoudig. Onze tuin wordt vaak bezocht door vossen, dus de extra beveiliging van de flensrand, het dak, de haringen & de tunneldeur geven me de gewenste gemoedsrust.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte


Geweldige ren, ben helemaal tevreden - Claire,

Ik heb deze ren een tijdje geleden gekocht om een lage houten ren te vervangen. Het was bij deze ren een nachtmerrie om mijn konijn eruit te halen en de ren schoon te maken, dus het werd zelden gebruikt. Dit is fantastisch, ik vind de sloten geweldig, waarmee je panelen kan openen waar je maar wil. Ik heb het zo dat een deur en een deel van het dak open kan, dus toegang is heel makkelijk. Rupert is er ook heel blij mee. Ik koos voor de hoge ren omdat hij het leuk vindt om op zijn schuilhuisje te klimmen. Hij maakt er nu veel vaker gebruik van. Ik heb ook een paar stevige dekzeilen gekocht om hem schaduw te geven, ze zijn van mooie kwaliteit en doen wat ze moeten doen.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte


Super makkelijk in gebruik en functioneert uitstekend! - Ramon,

Zeer tevreden, werkt goed en is handig in gebruik.
Review voor: Zippi konijnenspeelren starterspakket - Dubbele hoogte