Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Zippi konijnenrennen en speelrennen

Terug naar product

5 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 4 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Stevig en allerlei opties voor uitbreiding/verrijking - Laura, Ayrshire,

Ik heb dit zelf in elkaar gezet, samen met mijn kind van 6 dat hielp en ik vond het vrij makkelijk. Sommige clips leken niet precies te werken zoals aangegeven in het overzicht, maar ik heb ze iets aangepast en het leek stevig en was bestand tegen harde wind zodra ik het buiten had gezet. Ik ben van plan ook een tunnel toe te voegen om een verbinding te maken tussen de ren en het konijnenhok.
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en vloerraster - Dubbele hoogte


Goede ren voor mn konijnen om in rond te hoppen - Claire,

We kochten een Zippi ren ter vervanging van een goede, bij ons in de buurt vervaardigde houten konijnenren, dus de lat voor de nieuwe ren lag al hoog. Gelukkig heeft deze ren me niet teleurgesteld. Door de hoogte heeft mijn konijn nu de ruimte om bovenop dozen en een huisje te springen en zich eronder te verschuilen. De flensrand en het gaas zijn ook van goede kwaliteit en het geeft me veel meer vertrouwen om hem in de ren te laten als ik naar mijn werk ga. We een tweede konijn gekregen als maatje voor de andere en hebben nog een ren gekocht. We hebben ze naast elkaar gezet. Zo konden ze beide spelen, maar het gaf ze ook de gelegenheid naast elkaar te zitten en elkaar door de gaas te likken, voordat we ze echt kennis lieten maken. Ze hebben nu een band met elkaar!
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte


Goede prijs-kwaliteitverhouding - Nichola,

We hebben eerder houten rennen gehad maar die hebben het niet lang gehouden, dit lijkt erop alsof het veel langer mee zal gaan. Het was makkelijk te monteren en is stevig genoeg als het eenmaal volledig is opgebouwd. Ik heb niet goed genoeg gelet op de afbeelding met de afmetingen en had me niet gerealiseerd dat de getoonde afmetingen inclusief de rand rond de ren is, dus ik was teleurgesteld over het formaat, maar dat is mijn eigen schuld. We hebben voor de hoge ren gekozen omdat de lage ren niet hoog genoeg is voor een konijn. In- en uit de ren komen is dan niet makkelijk, dus het vangen van de konijnen is dan een beetje een gedoe en mijn man zou er niet in kunnen komen. We hebben deze ren echter gekocht als tussenoplossing met de bedoeling om de ren uit te breiden en op een later tijdstip een verbindingstunnel naar het konijnenhok te maken en daarom denk ik dat de ren een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding heeft
Review voor: Zippi konijnenren met overdekking en flensrand - Dubbele hoogte


Konijnenspeelren - Katrien,

Goede degelijke konijnenspeelren Nu heeft ons konijn meer plaats om te spelen Goede service!
Review voor: Zippi konijnenspeelren starterspakket - Enkele hoogte