Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor De nieuwe Maya Nook - hét luxe indoor kattenhuis

Terug naar product

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 3 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Mav en Mickey zijn eraan gehecht! - Cheryl,

Ik wist eerst niet zeker of mijn katten de Maya Nook wat zouden vinden, normaal slapen ze overal in huis en maakt het ze niet zoveel uit waar ze slapen. Maar de laatste tijd ben ik meermaals wakker geworden dus het leek me een goed moment om ze een eigen bed te geven. Het duurde een paar dagen voordat de katten gewend raakten aan hun nieuwe Nook/bed en we zijn onlangs verhuisd waardoor ze nerveuzer en banger waren. De katten zijn WEG van de Nook, ik merkte dat ze het begonnen te gebruiken als hun ‘geheime’ schuilplek zeker als we bezoek hadden en nu kiezen ze ervoor ’s avonds in hun Nook te slapen in plaats van in mijn bed. Ik denk dat ze het fijn vinden dat ze hun eigen holletje hebben en het betekent ook dat mijn slaap niet meer verstoord wordt. Ik moest altijd het kattenvoer en snoepjes in een afgesloten doos bewaren omdat ze altijd zelf de verpakkingen openkregen. Het kastje aan de zijkant van de Nook voorkomt dit probleem en het geeft me ook een nette plaats om al hun speeltjes op te bergen. Hoewel ik eerst dus wat twijfels had bij het product zou ik ons huis nu niet meer zonder voor kunnen stellen. Mav en Mickey zijn er aan gehecht! Ik zou zeggen dat de Maya Nook het kattenbed is waarvan u niet wist dat u het nodig had!
Review voor: Maya Nook 24 Indoor Cat House with Wardrobe and Bed and Curtains - White


Goed product, staat mooi in mijn woning - Wendy,

Leuk om te zien dat iemand een betaalbare kattenbench heeft gemaakt met wat stijl. Het kostte me wel wat tijd om hem in elkaar te schroeven (had waarschijnlijk beter kunnen wachten tot mijn man thuiskwam maar ik wilde hem in gebruik nemen). Ik heb de bovenkant aangekleed met een lamp en wat foto’s zodat het er gezellig uitziet voor Eddie. Ik zou vijf sterren hebben gegeven maar ik denk dat ik bij maximaal vier sterren blijf totdat mensen producten maken die zichzelf in elkaar schroeven! Misschien hang ik er nog gordijnen in op zodat het bij de woonkamer past als mooie finishing touch.
Review voor: Maya Nook 24 indoor kattenhuis met bed en gordijnen- Wit


Maakt een groot verschil voor mijn katten - Robbie,

Ik heb dit gekocht nadat ik wat youtube video’s had gezien over katten een plek in huis geven dat lijkt op een hol, dit zou goed zijn zeker als je kinderen hebt en misschien andere huisdieren zodat ze een beetje hun eigen territorium hebben. Ik heb een maine coon die Gal heet, het is een grote kat maar de Maya 24 is prima voor haar. Toen ik haar dekentje erin legde accepteerde ze het meteen, door de gordijnen ziet het er heel leuk uit en ik denk dat ze het het fijnste vindt wanneer ze dicht zijn zodat ze ons kan bespieden!
Review voor: Maya Nook 24 indoor kattenhuis met bed en gordijnen- Wit