Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Nieuwe Eglu Cube voederbak - Groen

Terug naar product

4 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 4 geverifieerde beoordelingen

Write Review

Mooie voerbak maar te groot voor mijn krielkippen - Ellen,

Mooie voerbak, stevig en goede kwaliteit maar de bak is te groot voor mijn krielkippen. De kippen kunnen alleen bij het voer als de voerbak bijna vol is maar niet als deze halfvol of bijna leeg is. De rand is te hoog en de bak te diep voor krielkippen.

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Antwerpse baardkriel

Omlet antwoord: Beste Ellen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven. Omlet is continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten om het huisdierbezit voor zowel het huisdier als de baas te verbeteren. Uw feedback is van groot belang in dit proces, daarom heb ik uw feedback doorgestuurd naar ons productontwerpteam. Het team zal de door u verstrekte informatie bestuderen en contact met u opnemen indien er vragen zijn. Mocht u verder nog feedback willen geven of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


goed beshchermd tegen de regen - Sophie,

Goed beschermd tegen de regen. Er kunnen veel granen in. De kippen waren het onmiddellijk gewoon. Gemakkelijk op de draad van de omheining te plaatsen.


Mooie bak maar niet bruikbaar voor krielkippen - Ellen,

Ik heb de water en voerbak aangeschaft maar ondanks dat ze erg mooi en sterk zijn zijn de bakken ook te groot en hoog voor mijn krielkippen (Antwerpse baardkriel). Ik moet de voerbak tot de rand vullen zodat ze er nog net bij kunnen maar ze kunnen al gauw niet meer bij het voer en dan blijft het onderin liggen. Niet handig. Ik ga op zoek naar voerbakken die wel geschikt zijn voor krielkippen.

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Antwerpse baardkriel


Mooi en handig - Ellen,

Fijn systeem. Handige schoon te houden in de afwasmachine.