Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor Eglu Cube® - Groot kippenhok

Back to Product

2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 108 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Filter By:

Fijn nachthok - Monique,

De kippen vinden het duidelijk een prettig hok en slapen en leggen er graag in. Het hok is stevig en handig in gebruik. Schoonmaken is een eitje!
Review voor: Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Nov 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Veilig, duurzaam en knap kippenverblijf - Carolien,

Ik zocht al een tijdje naar een duurzaam knap veilig kippenhok waar ik weinig werk aan heb. Even de schuif eruit halen, netjes in het compostvat en klaar. Gedaan met ieder jaar traditionele hokken in te wrijven met allerlei milieu onvriendelijke producten. Ik kan net zoals mijn kippen gerust slapen, bloedluizen zullen er niet meer komen nu.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jan 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Padua


schitterend hok - Bert,

we hebben dit hok reeds 2 maanden en zien enkel maar voordelen aan het hok. zeer onderhoudsvriendelijk en de kippen lijken er ook zeer gelukkig mee.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Dec 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 legkippen en brama's


Top kippenhok - Desiré,

Na lang wikken en wegen ivm prijs, toch een omlet Cube gekocht op Black Fryday. Nu superblij zowel de kippen als wijzelf. Denken al na over aanschaf 2e Cube.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Geverifieerde aankoop: Nov 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 8-10 Mix Suxxes/ kuifhoen


Top kwaliteit - Anne,

Prima hok. De kipjes zijn er happy mee. Makkelijk te reinigen
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Paars

Geverifieerde aankoop: Okt 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Rode legkippen


Omlet Cube - Lizet,

Wij hebben dit hok een paar maanden in bezit. Bewust voor dit hok gekozen nadat we in ons traditionele hok regelmatig last hebben gehad van luis. Het gebruiksgemak gemak is groot. Gemakkelijk schoon te maken doordat het hok snel te demonteren en af te spuiten is. Met de wielen is het gemakkelijk te verplaatsen zodat de kippen in de winter in de siertuin kunnen scharrelen.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Sussex, Harco, konin


5 - Martina,

De eglu nu een weekje binnen En zijn er al dik te vreden over ook al is het nog wat kort hoe makkelijk is het schoonhouden van het hok bakken legnest mooi apart afsluit baar en eieren rapen deurtje open en hoppa trappetje ook tevreden over op naar de elektrische deur ????????
Review voor: Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+ bramha cochin kuifho


Uitstekend - Ingrid,

Ik ben blij dat ik het gedaan heb veel beter in onderhoud
Review voor: Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Zijdehoenders


Even wennen en dan ... genieten! - Irene,

Nu 3 maanden de eglu Cube. Eerst leek het op een ruimteschip in onze tuin. Even wennen .... geen nostalgisch houten hok. Nu inmiddels gewend en het is genieten. Een prachtig modern hok, praktisch, duurzaam en heerlijk voor de kippen. We hebben zijdehoenders, dus het stokkenrek eruit gehaald. Ze zitten liever knus tegen elkaar op de grond. Gaat prima! Ook met de elektrische deur gaat het prima zonder stokkenrek. Bovendien een veel knussere aanblik, zaagsel ipv plastic. Zeer tevreden!
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Zijdehoen kriel, USA


T kost wat, maar dan heb je ook wat! - Ellen,

Ongeveer een maand geleden geleverd (was niet op voorraad) en sinds een week 4 kriel barnevelder hennen erin geplaatst. Wat een hotel voor deze dieren, luxe hoor! Vandaag hebben de de automatische deur besteld en een windscherm. Wat worden onze dames verwend.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Kriel Barnevelder du

1 van 11   Volgende