Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor Eglu Cube® - Groot kippenhok

2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 103 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Filter By:

5 - Martina,

De eglu nu een weekje binnen En zijn er al dik te vreden over ook al is het nog wat kort hoe makkelijk is het schoonhouden van het hok bakken legnest mooi apart afsluit baar en eieren rapen deurtje open en hoppa trappetje ook tevreden over op naar de elektrische deur ????????
Review voor: Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+ bramha cochin kuifho


Uitstekend - Ingrid,

Ik ben blij dat ik het gedaan heb veel beter in onderhoud
Review voor: Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Zijdehoenders


Even wennen en dan ... genieten! - Irene,

Nu 3 maanden de eglu Cube. Eerst leek het op een ruimteschip in onze tuin. Even wennen .... geen nostalgisch houten hok. Nu inmiddels gewend en het is genieten. Een prachtig modern hok, praktisch, duurzaam en heerlijk voor de kippen. We hebben zijdehoenders, dus het stokkenrek eruit gehaald. Ze zitten liever knus tegen elkaar op de grond. Gaat prima! Ook met de elektrische deur gaat het prima zonder stokkenrek. Bovendien een veel knussere aanblik, zaagsel ipv plastic. Zeer tevreden!
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 2m ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Zijdehoen kriel, USA


T kost wat, maar dan heb je ook wat! - Ellen,

Ongeveer een maand geleden geleverd (was niet op voorraad) en sinds een week 4 kriel barnevelder hennen erin geplaatst. Wat een hotel voor deze dieren, luxe hoor! Vandaag hebben de de automatische deur besteld en een windscherm. Wat worden onze dames verwend.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Kriel Barnevelder du


Slim bedacht - Lieve,

Een pluim voor de ontwerper van dit kippenhok. He is een aangenaam verblijf voor onze kippen en -groot pluspunt- heel makkelijk schoon te maken! We zijn in de wolken over de drink- en voederbak. in onze vorige voedersilo werd altijd dusdanig gerommeld door de kippen dat er een heleboel graan werd verspreid. Met deze bak gaat er geen graantje verloren!
Review voor: Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 3 sussex en 2 koekoe


Mijn eerste kippenhok met 4 meter ren van omlet - Leny,

Het was al jaren een droom voor mij om wat kippen in onze tuin als hobby te hebben,maar een houten kippenhok zag ik niet zitten. Hout daar trekt alle vuiligheid in en is moeilijk schoon te houden. Na wat speurwerk heb ik gekozen voor omlet Eglu Cube MK2 met totaal 4 meter ren. Het was makkelijk in elkaar te zetten. Inmiddels wonen er 3 Bramha's en 2 Barnevelders in van 15 weken oud. Al heel snel hebben we de makkelijke elektrische deur bij omlet besteld. Het geheel werkt prima en de kippetjes hebben het naar de zin. We hebben al plannen om te gaan uitbreiden met uiteraard omlet producten,maar dat laat nog wel even op zich wachten,want daar moet wel voor gespaard worden. Het is niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld!
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 3m ren - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 3 Bramha en 2 Barnev


Goede service - Ingrid,

Na een tweetal maanden braken de wielen af , melding hiervan gedaan en we hebben een geheel nieuw onderstel mogen ontvangen en set van wielen. Dat noem ik nog eens service. Keurig opgelost.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met wielen en accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Zijdehoenders


Uitstekend schoon te houden - Eric,

Als ex kippenhouder van een houten hok, dat op een gegeven moment vergeven was van de luizen, is de Eglu Cube een verademing. Kippen tevreden, kippenboer tevreden.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Paars

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Sussex, Australorp,


Very nice - Jacqueline,

I just miss the perch in the sleeping area, where my chickens can sit to sleep. It is also very dark inside, so if you sell a light to put inside it would be very nice. Best regards, Jacqueline
Review voor: Eglu Cube Mk2 met 3m ren en wielen - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 bruine legkip


Goede kwaliteit. - Theo,

Voldoet 100 % aan de verwachtingen.
Review voor: Eglu Cube Mk2 met accessoires - Groen

Geverifieerde aankoop: Aug 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Amrock

1 van 11   Volgende