Beoordelingen voor Eglu Cube® - Groot kippenhok

4 Sterren:
0
3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 65 geverifieerde beoordelingen
Write Review
Filter By:

Top - Wendy,

Superblij met onze aankoop. Zeer makkelijk in onderhoud.

Geverifieerde aankoop: Mrt 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochin kriel


Ben heel blij met mijn Eglu Cube! - Anja,

Ik had wat technische probleempjes bij het in elkaar zetten van de Cube maar de klantenservice was uitstekend en heeft mij goed geholpen. Ik ben heel tevreden met mijn kippenhok, de kippetjes ook! Ik kan Omlet warm aanbevelen.

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Kriel mix


Blije kippen - Remco,

De kip is super blij met haar nieuwe huisje. De vloer moest ze even aan wennen net zoals het trapje. Voor het trapje hebben we tijdelijk een plank opgelegd. Toen ging ze wel weer zelf naar binnen. Door de plank elke dag een trede lager te leggen is ze zeg gaan proberen op de trap te lopen. Na circa 2 weken was de plank niet meer nodig en kon ze zelf naar binnen en naar buiten.

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Kip


Mooi en praktisch! - Miranda,

Wij hebben de Eglu aangeschaft omdat wij het handig vinden om de ren zo nu en dan te verrijden. Ook het schoonmaken van de Eglu vinden wij erg fijn! Het verblijf wordt op dit moment bewoond door vijf kuikens die heerlijk rondscharrelen in de ren. Het trapje is nog een beetje spannend maar dit wordt vast wat makkelijker als ze wat groter zijn.

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Orpington


Het beste kippenhok ooit - Danielle,

Ik heb dit gekocht omdat ik in mijn oude houten kippenhok voortdurend bloedluis had ondanks allerlei behandelingen met Finecto spuitbus, voedingssupplement en roofmijten Dit hok is niet goedkoop maar doordat er geen plaatsen zijn waar de bloedluizen zich kunnen nestelen denk ik veel geld uit te sparen aan bestrijdingsmiddelen. Momenteel zitten er 5 middelgrote kippen in. Er is zeker nog ruimte over. Ik heb nog 4 oudere kippen, die in het oude hok zitten. Ik ben vrij zeker dat die er nog bij kunnen. Ik heb enkel het hok omdat er al een buitenren is. Voor mensen met een kleine tuin is het hok met buitenren op wieltjes een echte aanrader. Ik heb er ook automatische deuropener op. Werkt perfect. Kortom SUPERTEVREDEN

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Middelmaat kippen


Top kippenvilla - Sylvie,

Ik ben blij dat ik een eglu cube MK2 gekocht heb. Gemakkelijk in onderhoud, verplaatsbaar en met automatische deur. Ook tijdens de vogelgriep waren mijn kippen beschermt en toch konden ze op verschillende plaatsen scharrelen in de tuin binnen de ren. De kippen geraken gemakkelijk binnen en buiten via de ladder met brede treden. Spijtig dat het binnendeurtje niet automatisch open en toe gaat.

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Bruine legkip


Niet twijfelen! Het is super! - Sven,

Fantastisch ingenieus gemaakt kippenhok, al is het meer dan een hok. Het is een praktisch, handig, makkelijk te onderhouden kippenverblijf. Heel doordacht gemaakt. Anders dan de andere, maar ik kan het enkel aanraden. Het is iets duurder, maar zijn geld meer dan waard. Gewoon geweldig!

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Kriel Orpingtons


Fijn kippenhok - Hilly,

Ik ben erg blij met het kippenhok. Het was eerst even wennen omdat we eerst een houten hok hadden. Als ik alleen al kijk naar het schoonmaken dan is hij gewoon super! Als ik hem nu schoonmaak heb ik ook het idee dat hij schoon is dat had ik bij het houten hok niet. Het was even wennen voor de kippen om de trap op te lopen maar na ongeveer een week ging het goed.

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Japanse zijdehoender


Mooi kippenhok - Van Breukelen,

Eglu mk2 super fijn hok , alleen de kippen gaan er nog niet graag in hopenlijk komt dat nog, ze gaan steeds voor de ingang van hun oude hok zitten. We moeten ze er hand matig inzetten, sommige gaan wel naar het leghokje Voor de rest zaten ze altijd op stok , maar dat mis ik hier wel een beetje Het schoonmaken is werkelijk top Ik heb nu maar een kleine ren besteld , zodat ik ze meer dwing om het hok in te gaan

Geverifieerde aankoop: Feb 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Krielkippen


Kwaliteit op zeer hoog niveau √ Afwerking tot in de puntjes tip-top! - Patrickp60,

Na lang zoeken, met zorgvuldig vergelijken van prijs/kwaliteit en afmetingen van kippenhok én ren in functie van het gewenste aantal kipjes, afwegen van stevigheid, veiligheid en duurzaamheid,... viel onze keuze op de Eglu Cube Mk2 Met 3M Ren en nog wat extra toebehoren (zitstok 1m, warme afdekzeil voor de winter) We hebben ons dit geen moment beklaagd. Alle materiaal past precies op maat, is stevig en duurzaam afgewerkt, netjes verpakt zodat de puzzel bijzonder gemakkelijk in mekaar te zetten valt. Duidelijke plannen ook, wij kregen wel vakkundige hulp van onze pientere en handige kleinzoon (11j) Het enige wat je vooraf best wel niet verkeerd inschat is de nodige tijd voor het monteren. De tijden vermeld bij de plannen zijn lichtjes optimistisch... voorzie toch wat extra tijd hiervoor, maar het valt bijzonder mee als ervaring en het resultaat is ronduit schitterend!!

Geverifieerde aankoop: Dec 2020

1 van 7   Volgende