Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Onze favorieten

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 68 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Filter By:

top! - Tessa,

werkt perfect. en super fijn dat ik nu zonder schuldgevoel kan uitslapen terwijl de kippen al lekker vrij rondlopen.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Sep 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


gemakkelijk te installeren - Bram,

Ik moest even wachten op de levering maar dat werd ook zo gecommuniceerd door Omlet. De installatie ging vlot. Het instructiefilpmje op Youtube is erg duidelijk. Het luikje stond op voorhand al perfect naar mijn wensen ingesteld. De kippen moesten even wennen aan de nieuwe ingang. Het openen en sluiten van het luikje met de lichtsensor werkt perfect. Ook al staat het kippehok op een donkere plek onder een boom. Mijn kippen zitten altijd veilig binnen 's nachts. Het is geen goedkope aankoop maar de kwaliteit en gebruiksgemak verantwoorden de hoge aankoopprijs.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 standaard


Top artikel - Rony,

Moest dit al lang geleden gekocht hebben . Werkt perfect en makkelijk instelbaar . Was wel lange levertijd . Super gemakkelijk om te plaatsen , wel zien dat je genoeg plaats hebt op je kippenhok .
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Jul 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8


Werkt perfect - Ine,

Ik heb een automatisch deur voor een kippenhok gekocht omdat er veel marters en vossen in de buurt zitten. Duurde wel lang eer ik de bestelling kreeg maar dit stond goed bij de bestelling vermeld. Deurtje is gemakkelijk te installeren, wij zijn totaal niet handig en het is gelukt. Het moeilijkste is een gat in het houten schuurtje zagen. Op internet staan ook filmpjes waarin uitgelegd wordt hoe je het deurtje moet installeren. Het staat al helemaal in elkaar. Ook het instellen van het programma om het deurtje te open en slijten is simpel. Zeer tevreden mee.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Jun 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Barnevelder krielkip


kippen deur - Peter,

zeer goede werking, eenvoudige installatie
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Mei 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Betrouwbaar - Harry,

De deur zit er nu een paar weken op en hij werkt prima. Iedere avond op tijd dicht en iedere ochtend op tijd open!
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 leghen


Perfect, absoluut perfect - Marc,

Toestel werkt foutloos en is gemakkelijk in te stellen
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 leghennen


functioneert prima - Martin,

Montage gemakkelijk. Werkt nu 2 weken zonder problemen
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 div


Prachtig bed - Marjan,

Alle aanwezige honden hebben hem al even uitgeprobeerd. Onze Engelse Setter ligt er comfortabel op.
Review voor: Traagschuim bolsterbed voor honden maat large - Perzik

Geverifieerde aankoop: Mei 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Irish Softcoated Ter


Super mooie kooi - Natas,

Super blij mee, fijn voor de hamster, makkelijk schoonmaken en ideaal voor mijn dochter die zelf haar hamster eruit kan halen
Review voor: Qute kooi voor hamsters en gerbils - Wit - Met opbergvak

Geverifieerde aankoop: Apr 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Goudhamster

1 van 7   Volgende