Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Beoordelingen voor Onze favorieten

Terug naar product

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 76 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Geweldig product en geweldige service - Nancy,

Het kippenhokdeurtje doet precies wat ik wil, maar nog fijner was de telefonische ondersteuning toen ik bang was dat het deurtje niet voor mijn vakantie zou aankomen. Zeer geduldig te woord gestaan, uitleg waar t deurtje was en hoe onderweg en uiteindelijk kwam het mooi op tijd!
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Feb 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Noord Hollandse Blau


easy to use - René,

Duidelijke montage-instructies. Werkt prima zoals het hoort. In het begin wel een beetje zoeken naar de juiste instelling van de lichtsensor.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Jan 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


De perfecte deur! - Paul,

Ik heb dit jaar 2x een bunzing op bezoek gehad, alle kippetjes weg. Ik was er klaar mee en liep op internet tegen de kippendeur van Omlet aan. Hartstikke handig en ook te monteren op mijn eigen houten nachtverblijf. Het was even werk, maar goed te doen als je een beetje handig bent. Het werkt uitstekend en mijn haan blijft nu mooi binnen tot 8:00, ook fijn voor de buurt dus ;-)
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Jan 2022 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Divers: Amrock, Mara


Mooi en werkt prima. - Guy,

Zelfs mijn grote Mechelse Koekoek haan kan erdoor ????
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Dec 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Mechelse koekoek


Ultiem comfort. - Ervin,

De keuze instelling van de deur is zelfs voor de oudere generatie _ waartoe ik behoor _ bevattelijk; Tot zover werkt de deur optimaal.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Nov 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Marans, Mechelse Koe


doet het zeer goed - Corrie,

ik ben blij met deze deur , hoef nu niet meer bang te zijn dat ik te vroeg of te laar de deur open doet. Wel een ding de uitleg om het in te stellen zou iets uitgebreide mogen. Verder ben ik er heel blij mee .
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Dec 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 4 kippen


Wederom kwaliteit lange levertijd en moeilijk in te stellen - Robert,

Op 12/12besteld en levering na kerst. Beetje jammer. Kwaliteit perfect, montage makkelijk en wel lastig goed te krijgen qua instelling. Functie vertraging snap ik toegevoegde waarde niet van. Gaan we nu lang plezier van hebben.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Dec 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


werkt zoals het moet werken - Emiel,

tevreden met aankoop
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Nov 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 kippen


fijn kippenluik - Dennis,

Heel fijn om de kippen niet meer handmatig los te hoeven laten/opsluiten. Veilig voor roofdieren.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Okt 2021


Werkt precies zoals beschreven - Cindy,

Echt een fijn luikje. Het is stevig (wij grappen dat de kippen veilig in hun kluis zitten omdat de deur zo solide is). Het is makkelijk te monteten en werkt perfect. Ik heb hem op tijdsklok ingeschakeld en dat gaat prima. De kippen zitten veilig opgesloten en kunnen 's morgens vroeg weer vanzelf naar buiten.Blij met de aankoop ondanks dat het best veel geld is boor een kippenhokonderdeel.
Review voor: Automatische deur voor kippenhok - Groen

Geverifieerde aankoop: Okt 2021 Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Barnevelder kriel

Vorige   2 van 8   Volgende