Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:

614

4 Sterren:

163

3 Sterren:

31

2 Sterren:

5

1 Ster:

7
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 820 beoordelingen

Freestyle - Bloempot met houder (plant niet inbegrepen)

Stevige grote bloempot - Laura, 20 May 2022

Freestyle - Bloempot met houder (plant niet inbegrepen)

Het is een mooie stevige bloempot die ook leuk past bij de rest van de Freestyle klimboom. De bloempot kon ik heel makkelijk bevestigen, enige minpuntje bij onze opstelling is dat we de muurbeugels geplaatst hebben en dat ik deze opnieuw zou moeten demonteren om de bloempot hoger te schuiven. Als je daar aan denkt voor het monteren van de muurbeugels is het echter geen enkel probleem!


Omlet afrastering voor kippen Mk2 - 12 meter - incl. toegang, stokken en scheerlijnen

Mooie afrastering rond het kippenhok: functioneel en bijna onzichtbaar!


Vrijstaande zitstok voor kippen - Hen Adventure Kit

Staat mooi in mijn kippentuin - Neil, 18 May 2022

Vrijstaande zitstok voor kippen - Hen Adventure Kit

De vrijstaande zitstok is goed ontworpen! Ik was bang dat hij om zou vallen met mijn grote kippen, maar dat gebeurt niet, hij is heel stevig. De zitstokken zijn gemaakt van kwalitatief, goed geschuurd, massief hout. Hij staat prachtig in mijn kippentuin! Ik heb hem nu ongeveer 2 weken en mijn kippen moeten er nog een beetje aan wennen. Een paar kippen vinden het leuk om erop te springen en zitten maar andere hebben niet echt interesse. Ik ben van mening dat ze iets mislopen!


Zippi tunnel rechte aansluiting

Prima kwaliteit - Bianca, 18 May 2022

Zippi tunnel rechte aansluiting

Even kijken hoe het in mekaar moet, maar dan is het ook simpel.


Automatische deur voor kippenhok - Grijs

Uitstekend - Gerard, 18 May 2022

Automatische deur voor kippenhok - Grijs

We hebben een verijdbaar kruiwagen kippenhok. Hier kon alleen een horizontaal bewegend deurtje in. Hij paste eigenlijk prima. Hij doet het goed. Eenvoudig in te stellen en de dames hebben geen klachten.


Vrijstaande zitstok voor kippen - Hen Adventure Kit

Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik het doen - Rai, 16 May 2022

Vrijstaande zitstok voor kippen - Hen Adventure Kit

Mijn dames zijn dol op de deze vrijstaande zitstok. We zaten middenin een kippenlockdown door H5N1. Ik was op zoek iets uitdagends voor mijn kippen. De vrijstaande zitstok past perfect in onze tijdelijke ren. Ik vind het geweldig dat je het product makkelijk naar een andere plek in de tuin kunt tillen. Het is een mooie aanvulling voor het hok en heeft onze dames urenlang vermaakt. Als de kippenlockdown voorbij is zal ik het naar hun andere ren verplaatsen. Het feit dat het verplaatsbaar is, is heel leuk omdat het de dames niet zal gaan vervelen. Ze springen graag op de pijl die beweegt en de dames genieten van het snackschoteltje. Het was heel eenvoudig om te monteren en is makkelijk schoon te maken. Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik dat doen.


Zippi schuilhuisje voor konijnen met dubbelverpakking speeltunnel - Paars

De konijntjes hebben het goedgekeurd! - Mariska, 15 May 2022

Zippi schuilhuisje voor konijnen met dubbelverpakking speeltunnel - Paars

De konijntjes zijn heel blij met hun speelhuisje en tunnel, ze gingen er onmiddelijk inliggen en vonden het zeer fijn om in te liggen, ook tijdens de warme dagen.


Ren voor de Eglu Go met dekzeil - 2m

functioneel, handig en betrouwbaar - An Omleteer, 13 May 2022

Ren voor de Eglu Go met dekzeil - 2m

Het was even een puzzel om de Eglu Go in elkaar te zetten maar dan heb je ook wat. Door de dubbele wanden blijft het hok beter op temperatuur dus bij vorst geen warmtelamp meer nodig en in de zon geen warme oven. Geen kans op bloedluis. Eenvoudig schoon maken. Het afdekzijl op de ren is ook heerlijk bij warme dagen. Geen roofvogels of katten meer die erbij kunnen door de gesloten constructie.


Vrijstaande zitstok voor kippen - Hen Adventure Kit

We vinden onze vrijstaande zitstok geweldig! - Sherina, 12 May 2022

Vrijstaande zitstok voor kippen - Hen Adventure Kit

We vinden het geweldig dat hij verplaatsbaar is. We kunnen hem naar de binnenplaats brengen zodat we tijd met de kippen kunnen doorbrengen terwijl we van de zon genieten. En we kunnen hem gemakkelijk naar de tuin verplaatsen als we daar bezig zijn. Het ziet er behoorlijk stevig en solide uit en is gemaakt van kwalitatieve materialen. De draaiende windwijzer is echt schattig en het voerschaaltje is handig voor meelwormen en groenten. Het is echt leuk dat je de plaats van de verschillende onderdelen kunt veranderen, zodat het niet saai wordt. Als we hem niet in de tuin gebruiken, zetten we het in de ren zodat de dames er daar gebruik van kunnen maken.


Bodem met metalen sledepoten voor Omlet hondenmanden - Zwart - Medium - 2 stuks

Wij hebben de hele sofa. Hij is prachtig afgewerkt, goede ritsen, alles wasbaar. Blij met deze koop

Vorige   2 van 82   Volgende