Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Contact

Telefoon:
085 888 3571
E-mail:
Wij helpen je graag:
Maandag - Vrijdag van 09:00 tot 17:30
Of vind het antwoord snel in onze FAQ.

Uw vraag


E-mail ons of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor dringende vragen kun je ons bellen.
Contact_ons_grafiek
Per telefoon:
085 888 3571
Per post:
Omlet Ltd
The Old Malthouse
St John's Road
Banbury
Oxfordshire
OX16 5HX
United Kingdom

Bent u een blogger/influencer/bedrijf/liefdadigheidsorganisatie of een ervaringscentrum en wilt u uw publiek of bezoekers vertellen over Omlet producten? Stuur ons dan een e-mail via marketing@omlet.com en/of bel 085 888 35 71 (Nl) / 09 298 04 69 (Be).

Heeft u een website of een populair social media account/pagina, doe dan mee met Omlets partnerschapsprogramma.

Kom meer te weten over dit programma en meld u aan door in te loggen op uw Omlet account en "Partnerschapsprogramma" in het menu te selecteren.

Omlet producten zijn wereldwijd te zien geweest via vooraanstaande mediakanalen. U kunt persberichten en hoge resolutie afbeeldingen van onze producten hier downloaden in ons media centrum hier. Voor offertes en vragen kunt u een e-mail sturen naar marketing@omlet.com en we zullen ons best doen om u te helpen.

Omlet is er trots op de officiële, wereldwijde (exclusief Noord-Amerika) distributeur te zijn van de Chicken Swing. E-mail uw vraag naar trade@omlet.com.

Al onze andere producten zijn uitsluitend en rechtstreeks verkrijgbaar via de Omlet website. Zo kunnen wij huisdiereigenaren de beste producten tegen de beste prijs aanbieden.

Rekeningnummer: FI11 3131 1002 1787 25

BIC: HANDFIHH

Contact_ons_grafiek