Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Contact


Wij zijn pas gelukkig als u dat bent! Dus mocht er iets zijn waar wij mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op. De snelste manier om uit te vinden wat u wilt weten is meestal via onze Veelgestelde Vragen.

Klantenservice

Neem contact op met ons vriendelijke klantenserviceteam. Ze zitten klaar om u te helpen tussen 09:00 en 17:30, van maandag to vrijdag. In het weekend en op (Britse) vakantiedagen zijn wij gesloten. Wilt u een brochure aanvragen, vergeet dan niet uw adres te vermelden.

Telefoonnummer Nederland: 085 888 35 71

Telefoonnummer België: 09 298 04 69

E-mailadres: vragen@omlet.nl

U kunt ook uw vraag aan onze klantenservice stellen met het onderstaande contactformulier.
Wij doen ons best uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar staat u ons a.u.b. maximaal 3 werkdagen toe om te reageren.

Uw bericht

Contactgegevens

Per telefoon:
085 888 3571

Per post:
Omlet Ltd
The Old Malthouse
St John's Road
Banbury
Oxfordshire
OX16 5HX
United Kingdom

Influencer en marketing inlichtingen

Bent u een blogger/influencer/bedrijf/liefdadigheidsorganisatie of een ervaringscentrum en wilt u uw publiek of bezoekers vertellen over Omlet producten? Stuur ons dan een e-mail via marketing@omlet.com en/of bel 085 888 35 71 (Nl) / 09 298 04 69 (Be).

Omlet partnerschap programma

Heeft u een website of een populair social media account/pagina, doe dan mee met Omlets partnerschap programma.

Kom meer te weten over dit programma en meld u aan door in te loggen op uw Omlet account en "Partnerschap programma" in het menu te selecteren.

Pers

Omlet producten zijn wereldwijd te zien geweest via vooraanstaande mediakanalen. U kunt persberichten en hoge resolutie afbeeldingen van onze producten hier downloaden in ons media centrum hier. Voor offertes en vragen kunt u een e-mail sturen naar marketing@omlet.com en we zullen ons best doen om u te helpen.

Handelsvragen

Omlet is er trots op de officiële, wereldwijde (exclusief Noord-Amerika) distributeur te zijn van de Chicken Swing. E-mail uw vraag naar trade@omlet.com.

Al onze andere producten zijn uitsluitend en rechtstreeks verkrijgbaar via de Omlet website. Zo kunnen wij huisdiereigenaren de beste producten tegen de beste prijs aanbieden.

Omlet Bankgegevens voor overboekingen

Rekeningnummer: FI11 3131 1002 1787 25

BIC: HANDFIHH