Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kippenhokken

Omlets kippenhokken staan bovenaan de pikorde. Onze vakkundige designs stellen de gezondheid en veiligheid van uw kippen voorop, op slimme wijze gecombineerd met gebruiksgemak voor u. Onderhoud van houten hokken, dat is nu verleden tijd − de toekomst van kippen houden vindt u in onze makkelijk te reinigen, onderhoudsvrije kippenhokken.
Eglu pro extra groot kippenhok voor maximaal 15 kippen
Shop Eglu Pro
Eglu Cube groot kippenhok voor maximaal 10 kippen
Shop Eglu Cube
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go UP
Eglu Go chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go

Een kippenhok voor elke toom

Of u nu voor het eerst kippen houdt of een doorgewinterde kippenhouder bent, iedereen vindt een kippenhok dat past bij zijn wensen en ervaring. De combinatie van handige toegangspanelen, unieke sluitingsmechanismen en ingenieuze veiligheids- en isolatiemethoden, resulteert in een chique en onmisbaar product dat geschikt is voor elke hobbykippenhouder.

3 redenen om een kippenhok van Omlet te kopen

  1. De grote kippenhokken bieden maximaal tien krielkippen een comfortabel onderkomen.
  2. De verplaatsbare kippenhokken zijn ideaal voor een kleinere tuin of toom, of bij extreme weersomstandigheden.
  3. Kippenhokken zonder ren kunnen dienen als extra nachthok of broedplaats voor een grotere toom.

Creëer de ultieme omgeving voor uw kippen

Kippen houden is voor iedereen een unieke ervaring, maar wij leggen graag de basis voor een succesvolle ervaring. Onze kippenhokken houden uw kippen warm in de winter en koel in de zomer, zijn roofdierbestendig en kunnen naar wens worden aangepast aan uw stijl of routine.

Expertise van het hoogste niveau

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. De vakkennis die we gebruiken voor het vervaardigen van onze kippenhokken is het resultaat van uitgebreid onderzoek, wat leidt tot een buitengewoon resultaat. Iedereen kan kippen houden op de 'Omlet-manier': zonder stress en overal.