Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Retourneren


Stuur het terug - zonder voorwaarden

Ben je niet helemaal tevreden over je nieuwe producten van Omlet? Vertel het ons, zodat we kunnen proberen het probleem op te lossen. Bewaar de originele verpakking totdat je 100% tevreden bent. We nemen het product binnen 180 dagen altijd terug.

Producten op de Outlet-pagina vallen niet onder ons gratis retourbeleid. Als je een product van onze Outlet wilt retourneren, betaal je de verzendkosten zelf.

Hoe dan?

Retourneer het product samen met jouw gegevens. Heeft je huisdier het gebruikt? Maak het dan alsjeblieft eerst schoon!

Laat een bericht achter op 085 888 35 71 (Nederland), 09 298 04 69 (België) (ma - vr, 09:00 en 17:30) of via vragen@omlet.nl en wij regelen dat het pakket gratis wordt opgehaald door een koeriersdienst op een werkdag die jou het beste uitkomt. Zodra we de retourzending hebben ontvangen, verwerken we deze. Je kunt binnen 14 dagen een terugbetaling verwachten.

De kleine lettertjes

Alle bezorgopties zijn afhankelijk van beschikbaarheid en met uitzondering van de feestdagen. Alle levertijden worden gegeven als schatting. Bevind je je in een landelijk gebied, of op de Nederlandse waddeneilanden, dan kan het zijn dat de bezorging iets langer duurt dan de aangegeven tijd.