30-dagen-geld-terug-garantie


Als u om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden bent over een product dat u van Omlet heeft gekocht, laat ons dit dan alstublieft weten. Wij proberen er dan alles aan te doen om dit recht te zetten. Als een product toch niet is wat u ervan had verwacht, bewaar dan de originele verpakking. Indien u binnen 30 dagen besluit het artikel terug te sturen, dan nemen wij het altijd van u terug.


Hoe retourneer ik een groot artikel?

Wanneer u een groot artikel zoals een Eglu, Qute of inloopren wilt terugsturen neem dan, met uw bestelnummer bij de hand, contact op met onze klantenservice via 085 888 3571 (maandag-vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur ) of stuur een e-mail naar vragen@omlet.nl


Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling of het vervangende artikel?

Wij gaan aan de slag met de terugbetaling of vervanging van een artikel zodra wij de geretourneerde waren hebben ontvangen. Terugbetalingen worden binnen 48 uur gedaan na ontvangst van het artikel naar de oorspronkelijke betaalmethode (bijv. de kaart waarmee u heeft betaald of via PayPal). Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 3-5 werkdagen kan duren voordat het bedrag op uw rekening verschijnt.


Wat wordt terugbetaald?

Als u een product binnen 30 dagen retourneert dan betalen wij het volledige aankoopbedrag terug zoals weergegeven op uw bestelling. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald.


Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 085 888 3571 (maandag-vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur ) of stuur een e-mail naar vragen@omlet.nl. Wij helpen u graag verder.