Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

30 dagen-geen-vragen-gratis-retour


Bent u om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden met de producten die u bij Omlet heeft gekocht, laat ons dit dan weten en wij zullen ons best doen het recht te zetten. Weet u niet zeker of uw aankoop helemaal aan uw verwachting voldoet, bewaar dan de originele verpakken totdat u zeker weet dat u het wilt houden. Mocht u binnen 30 dagen toch besluiten een product te retourneren, dan nemen wij het altijd terug.


  • Geen verwerkingskosten.
  • Geen retourkosten.
  • Geen vragen.


Langere retourtermijn tijdens Kerst

Voor bestellingen geplaatst tussen 17 november en 16 december 2021 geldt een aangepaste en verlengde retourtermijn. Deze bestellingen kunnen worden geretourneerd tot en met maandag 17 januari 2022.

Om voor terugbetaling in aanmerking te komen moeten de geretourneerde artikelen op of vóór 17 januari 2022 bij ons binnen zijn. Artikelen die na 16 december 2021 zijn gekocht, vallen onder ons standaard retourtermijn van 30 dagen.

Hoe kan ik iets terugsturen?

Neem om een pakket of bestelling te retourneren contact op met ons klantenservice-team met uw bestelnummer bij de hand. Wij regelen dan dat het GRATIS door een koeriersdienst wordt opgehaald op een werkdag die u het beste uitkomt. Bel ons op 085 888 35 71 (Nederland), 09 298 04 69 (België) of e-mail naar vragen@omlet.nl.


Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling of het vervangende artikel?

Wij zullen een terugbetaling of vervanging regelen, zoals door u verzocht, zodra we de artikelen hebben ontvangen. Terugbetaling vindt plaats binnen 48 uur na ontvangst van de artikelen en op de oorspronkelijke betaalmethode (bijv. de kaart waarmee u heeft betaald of via PayPal). Houdt u er alstublieft rekening mee dat ons magazijn tot 10 werkdagen nodig kan hebben om de retourzending te verwerken en het 3-5 werkdagen kan duren voordat de betaling op uw rekening verschijnt.


Wat wordt terugbetaald?

Indien u de producten binnen 30 dagen terugstuurt betalen wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten terug, zoals weergegeven op uw bestelling. De oorspronkelijke verzendkosten kunnen wij niet vergoeden.