Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

180 dagen-geen-vragen-gratis-retour


Bent u om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden met de producten die u bij Omlet heeft gekocht, laat ons dit dan weten en wij zullen ons best doen het recht te zetten. Weet u niet zeker of uw aankoop helemaal aan uw verwachting voldoet, bewaar dan de originele verpakken totdat u zeker weet dat u het wilt houden. Mocht u binnen 180 dagen toch besluiten een product te retourneren, dan nemen wij het altijd terug.


  • Geen verwerkingskosten.
  • Geen retourkosten.
  • Geen vragen.


Hoe kan ik iets terugsturen?

Als een product is gebruikt door een huisdier, dan vragen we u vriendelijk het te reinigen voordat u het retourneert.

Neem om een pakket of bestelling te retourneren contact op met ons klantenservice-team met uw bestelnummer bij de hand. Wij regelen dan dat het GRATIS door een koeriersdienst wordt opgehaald op een werkdag die u het beste uitkomt. Bel ons op 085 888 35 71 (Nederland), 09 298 04 69 (België) of e-mail naar vragen@omlet.nl.


Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling of het vervangende artikel?

Wij zullen een terugbetaling of vervanging regelen, zoals door u verzocht, zodra we de artikelen hebben ontvangen. Terugbetaling vindt plaats binnen 48 uur na ontvangst van de artikelen en op de oorspronkelijke betaalmethode (bijv. de kaart waarmee u heeft betaald of via PayPal). Houdt u er alstublieft rekening mee dat ons magazijn tot 10 werkdagen nodig kan hebben om de retourzending te verwerken en het 3-5 werkdagen kan duren voordat de betaling op uw rekening verschijnt.


Wat wordt terugbetaald?

Indien u de producten binnen 180 dagen terugstuurt betalen wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten terug, zoals weergegeven op uw bestelling.