Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Opgericht en gerund door productontwerpers

Het begon allemaal in 2003, toen vier vrienden elkaar ontmoetten op de Royal College of Art in Londen. Ze ontwierpen een revolutionair kippenhok dat het makkelijker maakte om kippen in een achtertuin te houden. Het ontwerp deed enigszins denken aan een iglo, en dus, in een vlaag van woordspelingsgenie die de wereld van kippenhouders voorgoed zou veranderen, noemden ze hem de Eglu. Een icoon was geboren.

Sinds die dag hebben duizenden huisdieren en hun mensen dagelijks plezier aan Omlets vele en uiteenlopende ontwerpen. Altijd innovatief en compromisloos in aandacht voor detail.

Dichter bij uw dieren

Omlet wil de manier waarop u met uw dieren leeft en voor ze zorgt definitief veranderen, om de band tussen u en uw huisdieren nóg hechter te maken. We hebben konijnenhokken ontworpen waarin konijnen beter hun natuurlijke levenswijzen kunnen volgen. Met de Eglu kippenhokken houdt u uw kippen veilig in uw achtertuin. En de Qute hamsterkooien staan prachtig in uw huiskamer, keuken of kinderkamer. Allemaal zodat u uw dieren een gelukkig plekje in het hart van uw gezin kunt geven.

Ontworpen voor een simpelere schoonmaak...

Niemand houdt van mest-ruimen! Daarom zijn al onze producten ontworpen om snel en makkelijk schoon te kunnen maken, zodat u uw dieren een thuis kunt geven waar zowel zíj, als ú, blij van worden.

Eersteklas klantenservice

Iedereen bij Omlet is erop gebrand om u en uw dieren fantastische producten en onberispelijke service te bieden. Want u bent net zo belangrijk voor ons als uw huisdieren voor u zijn. En we weten hoe belangrijk dat is! Wij zijn trots op onze reputatie, en horen graag van u. Dus mocht u nog opmerkingen, vragen, of suggesties hebben, stuur dan een e-mail naar vragen@omlet.nl. En natuurlijk vinden we het altijd heel leuk om foto's van uw dieren te ontvangen!

Omlet Wereldwijd

De producten van Omlet zijn beschikbaar in Europa, de VS, Australië, en Nieuw-Zeeland. Als u onze producten niet kunt laten bezorgen op de plaats waar u woont, stuur ons dan een e-mail en misschien zorgt u er wel voor dat wij binnenkort ook in úw regio leveren.