Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kippenrennen

Omlets kippenrennen zijn veel meer dan een manier om uw kippen binnen een bepaald gebied te houden. We hebben de grenzen van wankele, krappe omheiningen verlegd en veilige, naar wens aan te passen kippenrennen ontwikkeld. Zo kunt u de ultieme speelruimte voor uw kippen ontwerpen, waar u samen met uw kippen van kunt genieten.
346 reviews
Omlet inloopren voor kippen
362 reviews
Omlet afrastering voor kippen - Hoge netten voor pluimvee met toegang

Een kippenren die voor gemoedsrust zorgt

We hebben veilige, ruime kippenrennen ontworpen die tegemoet komen aan de behoefte van uw kippen om te ontdekken en te bewegen. Omlets kippenrennen bieden uw kippen veiligheid, van boven tot beneden. Dakpanelen beschermen uw kippen tegen dreiging vanuit de lucht, anti-tunnel-flensranden voorkomen dat zelfs de meest vastberaden roofdieren een weg naar binnen kunnen graven.

4 redenen om te kiezen voor een ren van Omlet

  1. De royale hoogte maakt het makkelijk om comfortabel tijd door te brengen met uw kippen.
  2. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk uw kippen op elk moment meer ruimte te geven om hun vleugels te strekken.
  3. Makkelijk te combineren met elk kippenhok, een Eglu of zelfgemaakt hok.
  4. Deuren in staldeur-stijl met veilige klinken geven u toegang op het gewenste niveau.

Creëer de droomren voor uw kippen

Onze rennnen kunnen worden verbonden met een hok, u kunt het hok in de ren zetten of naadloos aansluiten op een van onze Eglu kippenhokken. Zorg voor een verrijkende uitdaging met ons exclusieve assortiment accessoires voor de kippenren zoals het PoleTree zitstoksysteem, de Vrijstaande zitstok, Chicken Swing of Peck Toys en Caddi snackhouders voor kippen.

Ontworpen door experts

Omlet stelt zichzelf voortdurend vragen ten behoeve van de kippenhouder en zijn kippen. Hoe zou het zijn om tijd met uw kippen door te kunnen brengen in hun ren? Hebben kippen behoefte aan een hoge ren? Kunnen we de band tussen mensen en kippen verder laten groeien? Al deze vragen zijn beantwoord met de uitvinding van ons assortiment kippenrennen en kippenhokken.