The Omlet Guide to Pets

Welcome to the Omlet Guides. They have lots of information about keeping all kinds of pets. You can learn about feeding, houses and much more.

Bijenhandboek

Bijenhandboek

Bijen, met hun hoog ontwikkelde sociale structuren en boeiende gedrag, zijn gewoonweg magische dieren. In dit handboek vindt u alles wat u moet weten over bijen, het houden van bijen, korven, en nog zveel meer. Bij-zonder interessant!

Caviahandboek

Caviahandboek

Ontdek de wonderlijke wereld van deze schattige kleine beestjes. Het zijn fantastische huisdieren voor uw kinderen. Ze zijn supervriendelijk, en makkelijk om voor te zorgen. Leer waar ze vandaan komen, hoeveel tenen ze aan hun voorpoten hebben, waarom het onmogelijk is om een cavia aan z'n staart op te pakken, en zo veel meer.

Eendenhandboek

Eendenhandboek

Deze snaterende huisdieren leggen net zo veel eieren als kippen en hebben ingebouwde oliereserves om henzelf waterafstotend to houden. Hier vind u informatie over hoe u voor deze watervogels hoort te zorgen, maar ook ladingen fascinerende feitjes. Wist u dat mannetjeseenden twee keer per jaar in de rui gaan, maar vrouwtjes maar één keer? Of dat eenden toegang tot water moeten hebben? Leer meer over deze prachtige dieren in ons door experts geschreven eendenhandboek.

Gerbilhandboek

Gerbilhandboek

Hier vind je alles over de gerbil: waar het beestje vandaan komt, hoe je hem kunt verzorgen, wat ie graag eet, en hoe je leuk met 'm kunt spelen. Leer zelfs hoe we onze kleine gerbil huisdiertjes zowel te danken hebben aan een Franse priester, als aan de grote Dzjengis Khan zelve!

Hamsterhandboek

Hamsterhandboek

De hamster is een van de meest populaire huisdieren ter wereld. In ons handboek kunt u van alles vinden over hun fascinerende geschiedenis, en over hoe u ze het beste gezond en gelukkig houdt.

Hondenhandboek

Hondenhandboek

In het Omlet hondenhandboek vindt u alles wat u moet weten over het zorgen voor uw hond. Gebruik 'm om het ideale hondenras voor u en uw familie te vinden, en leer hoe u uw hond zich een gewaardeerd lid van uw familie kunt laten voelen. Er valt zo veel te ontdekken, van benchtraining, tot het verwijderen van teken, en van de verschillen tussen hondenrassen tot het inperken van blaffen.

Kattenhandboek

Kattenhandboek

The Omlet cat guide covers everything you need to know about cats. You can use it to help you find the perfect cat breed for you, discover exactly what cat ownership involves and you can even find out why cats go crazy for catnip. Don't forget to learn about the incredible history of the domestic cat so that you can find out about their unusual ancestors.

Kippenhandboek

Kippenhandboek

Dit is een fantastische bron van advies, tips en belangrijke informatie over alles wat met kippen te maken heeft. Behalve dat je leert over de dagelijkse verzorging van je dieren kun je ook nog te weten komen: Het ontstaan van de soort, de namen van een paar beroemde vechthanen, en hoe je een kip een bad geeft – zonder dat ze al haar veren opzet! We hopen dat je er genoegen aan beleeft.

Konijnenhandboek

Konijnenhandboek

Lees over deze aaibare beestjes en hun vermakelijke capriolen. Leer hier de basisbeginselen voor hun verzorging en bestudeer hun anatomie. Kunt u een wam onderscheiden van een rammelaar? En wist u dat konijnentanden, als u ze niet bijhoudt, meer dan 12 centimeter per jaar kunnen groeien? Dit en meer kunt u lezen in Omlet's konijnenhandboek.

Kwartelhandboek

Kwartelhandboek

Kwartels zijn perfecte huisdieren voor de kleinere tuin. Het zijn betoverende, kleine pretpropjes die net zoveel eitjes leggen als kippen. Leer alles wat u moet weten om uw eigen kwarteltjes te kunnen houden.

Uitbroedhandboek

Uitbroedhandboek

Als u overweegt om te gaan fokken en uw eigen eieren uit te gaan broeden, kunt u in dit handboek alles vinden wat u moet weten om te beginnen. U kunt hier zowel leren over natuurlijk uitbroeden (onder een kip) en kunstmatig uitbroeden met een broedmachine.

Handboek voor wormcompostering

Handboek voor wormcompostering

Zoals de illustere Charles Darwin, die zelf jaren besteedde aan het bestuderen van de regenworm, ooit zei: "Het valt te betwijfelen of er veel andere dieren in de wereld zijn die een dergelijk grote rol hebben gespeeld in de geschiedenis van onze aarde." Dit handboek vertelt u alles wat u moet weten over deze wonderlijke beestjes.

Ontvang de Omlet Nieuwsbrief!

Sluiten

Registreer nu, en ontvang alle info over aanbiedingen, nieuwtjes en nog veel meer!