De Omlet dierengidsen

Welkom bij de dierengidsen van Omlet. Deze gidsen bevatten een heleboel informatie over het houden en verzorgen van allerlei soorten dieren. Kom meer te weten over voeding, huisvesting en nog veel meer.

Hondengids

Hondengids

In het Omlet hondenhandboek vindt u alles wat u moet weten over het zorgen voor uw hond. Gebruik de gids om het geschikte hondenras voor u en uw familie te vinden en leer hoe u uw hond zich een gewaardeerd lid van uw familie kunt laten voelen. Er valt zo veel te ontdekken, van benchtraining, tot het verwijderen van teken, van de verschillen tussen hondenrassen tot het inperken van blaffen.

Kippengids

Kippengids

Deze gids is een fantastische bron van advies, tips en essentiƫle informatie over alles wat met kippen te maken heeft. Naast informatie over de dagelijkse verzorging van uw kippen kunt u nog veel meer te weten komen over bijvoorbeeld het ontstaan van de soort, beroemde vechthanen en hoe u een kip een bad geeft. Veel leesplezier!

Konijnengids

Konijnengids

Lees over deze aaibare beestjes en hun vermakelijke capriolen. Leer hier de basisbeginselen voor hun verzorging en bestudeer hun anatomie. Kunt u een wam onderscheiden van een rammelaar? En wist u dat konijnentanden, als u ze niet bijhoudt, meer dan 12 centimeter per jaar kunnen groeien? Dit en meer kunt u lezen in Omlet's konijnenhandboek.

Uitbroedgids

Uitbroedgids

Als u overweegt om kippen te gaan fokken en eieren uit te broeden dan kunt u in deze gids alles vinden wat u moet weten om van start te kunnen gaan. U vindt hier bijvoorbeeld informatie over het natuurlijk uitbroeden van eieren (onder een kip) en kunstmatig uitbroeden met behulp van een broedmachine.

Ontvang de Omlet nieuwsbrief!

Sluiten

Meld u aan voor wedstrijden, nieuws, speciale aanbiedingen & meer. Het is gratis!