Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.
De Omlet dierengidsen

De Omlet dierengidsen

De Omlet dierengidsen

Welkom bij de dierengidsen van Omlet. Deze gidsen bevatten een heleboel informatie over het houden en verzorgen van allerlei soorten dieren. Kom meer te weten over voeding, huisvesting en nog veel meer.

Bijengids

Bijen, met hun hoog ontwikkelde sociale structuren en boeiende gedrag, zijn gewoonweg magische dieren. In dit handboek vindt u alles over bijen, het houden van bijen, korven, en nog zoveel meer.

Caviagids

Vriendelijk en vaak niet veeleisend. Deze kleine, schattige wezens zijn geweldige huisdieren. Leer over hun afkomst, vele tenen, (gebrek aan een) staart en ontdek of cavia’s bij jouw gezin passen.

Gerbilgids

Wat heeft Genghis Khan met gerbils te maken? Lees verder voor een weetje dat je tijdens elk diner kunt delen. De kleine diertjes zijn geweldig om als huisdier te houden; verdiep je in onze gids om te kijken of de zorg voor gerbils iets is voor jou.

Hamstergids

Klein, schattig en over de hele wereld populair: hamsters zijn de meest perfecte huisdieren. Houd die van jou gezond en gelukkig met onze gids voor het creëren van een harmonieuze hamsterhabitat.

Hondengids

Ontdek alles over de trouwste metgezel van de mens. Ontdek het ideale ras voor jou en alles wat je kunt doen om de hond echt een deel van het gezin te laten uitmaken. Van benchtraining tot het verwijderen van teken: wij bespreken het allemaal.

Kattengids

Klaar om een kattengek te worden? Lees verder voor alles wat je moet weten over kattenverzorging, rassen en gedrag tot de fantastische evolutie van prehistorische muizenvanger tot internetsensatie.

Kippengids

Van lokale wetgeving tot gezonde, gelukkige kippen houden: onze gids bevat de nodige informatie. Met advies over voeding, eieren uitbroeden, foerageren en roofdieren op afstand houden. Jij gaat met de snelheid van een vleugelslag van beginner naar pro.

Konijnengids

Ooit gehoord van konijnen tv? Deze schattige dieren zorgen ervoor dat je uren staat te kijken bij hun hok. Duik samen met ons het konijnenhol in voor handige informatie en krijg grip op alles wat met konijnen te maken heeft.

Parkietengids

Polly is dan misschien prachtig, maar de populairste vogelsoort is de kleine grasparkiet. Van trainen tot hen helpen floreren in jouw huis: wij hebben alle informatie verzameld over de verzorging van parkieten.

Uitbroedgids

Ouderwets onder de moeder, of met een broedmachine. Deze gids bevat alles wat je moet weten over het fokken en uitbroeden van jouw eigen toom.

Vinken- en kanariegids

Dol op vogels? Wij ook. Ontdek welke fantastische vinken en kleurrijke kanaries bij jouw passen en hoe je een harmonieus leefgebied creëert waarin ze gelukkig en gezond blijven.