Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kleine hondenbenches

Wat een hondenbench betreft, doet het formaat er zeker toe − dat is de filosofie achter het ontwerp van de kleine hondenbenches van Omlet. Als bedrijf dat producten voor huisdieren maakt, hebben we de norm uitdaagd en en verder gekeken dan de standaard opvatting van een bench als eenvoudige slaapplek. Met aandacht voor duurzaamheid en design hebben we niet zomaar een bench gecreëerd, maar een thuis voor uw hond in huis − waarin zelfs de kleinste hond zich veilig en geborgen zal voelen.

125 reviews
omlet fido studio hondenbench
79 reviews
omlet fido classic hondenbench
37 reviews
omlet fido nook hondenbench

Een fijn plekje voor kleine honden

Ontdek het uitgebreide assortiment hondenbenches van Omlet: van reisbenches tot benches in meubelstijl, passend bij elk interieur. Met een kleine hondenbench van Omlet geeft u uw hond een heerlijk hoekje om weg te dromen, want ook kleine honden hebben natuurlijk behoefte aan comfort en geborgenheid. De kleine benches kunnen eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen en zijn voorzien van twee deurtjes. Met een kleine hondenbench van Omlet geeft u uw kleine hond een veilige en comfortabele eigen plek om te ontspannen.

3 voordelen van hondenbenches van Omlet

Omdat we zelf huisdierouders zijn, vroegen we ons af of er een manier zou zijn waarop we onze honden meer konden bieden dan een traditionele bench. De kleine hondenbench van Omlet biedt drie belangrijke voordelen:

  • Duurzaam. Al onze hondenbenches zijn gemaakt van zwaar gelast staalraster, om de tand des tijds te doorstaan en een leven lang bij uw hond te blijven.
  • Praktisch. Voor ons is een hondenbench meer dan alleen een trainingshulpmiddel. Onze hondenbenches zijn verkrijgbaar met een klassiek of modern uiterlijk. Zo kunt u de bench integreren in woning en geeft u uw hond een plek die helemaal van hem is.
  • Comfortabel. Een hondenbench moet net zo comfortabel zijn als een slaapkamer. Om uw hond optimaal comfort te bieden zijn onze hondenbenches voorzien van unieke mogelijkheden. De benches kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een garderobekastje en zijn geschikt voor vrijwel elke hondenmand.

Een lievelingsplek voor uw kleine hond

De beste comfortoplossingen ontstaan wanneer er buiten de gebaande paden wordt gekeken. Ons assortiment slaapoplossingen gaat verder dan de hondenbench en omvat hondenmanden met traagschuimmatrassen om uw hond een betere nachtrust te bieden. Een superzacht hondendeken maakt de perfecte slaapplek helemaal compleet. En maakt u zich geen zorgen, bij al onze ontwerpen hebben we ook aan u gedacht – alle hoezen en dekens zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen in de wasmachine worden gewassen.

We brengen u dichter bij uw beste vriend

De missie van Omlet is om mensen en huisdieren nog dichter bij elkaar te brengen. Door steeds de norm ter discussie te stellen, zijn we in staat unieke oplossingen te creëren. Onze kleine hondenbenches zijn meer dan een eenvoudige plek voor uw hond – ze bieden de ultieme slaapoplossing, waarmee uw hond volledig deel kan uitmaken van het gezin.