Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Konijnenhokken

Dankzij Omlet hebben konijnenhokken een ware revolutie doorgemaakt. Natuurlijke gedrag en makkelijke verzorging van uw konijnen staan centraal bij onze ingenieuze konijnenhokken. Houd konijnen niet langer in een kleine kooi in huis – ontdek de nieuwe manier om voor uw konijnen te zorgen.

144 reviews
Eglu Go konijnenhok

Eén konijnenhok voor elk seizoen

Of u nu voor het eerst konijnen heeft of er al jaren van geniet, Omlets konijnhok past bij elke fase van uw avontuur. Een handig toegangspaneel aan de achterkant, een deur met een uniek sluitingsmechanisme en superieure veiligheids- en isolatiemethoden maken allemaal deel uit van het chique ontwerp van Omlets konijnenhok. Eglu Go, een gewaagd statement voor elke achtertuin.

3 redenen om een konijnenhok van Omlet te kopen

  1. Makkelijk te reinigen konijnenhok, zodat u meer tijd kunt doorbrengen met uw konijnen.
  2. Accessoires voor het konijnenhok verrijken de setup van uw dieren.
  3. Mogelijkheid om de ren uit te breiden en uw konijnen zoveel mogelijk ruimte te geven.

Vernieuw de ruimte van uw konijnen

We leggen graag de basis om de verzorging van konijnen zo uniek en lonend mogelijk te maken. Onze met zorg ontworpen konijnenhokken houden uw konijnen warm in de winter en koel in de zomer, zijn bestand tegen roofdieren en kunnen worden aangepast aan uw levensstijl – en natuurlijk die van uw konijnen.

De band met uw konijnen

Omlet streeft er voortdurend naar oplossingen te vinden voor de vragen die we onszelf blijven stellen. Door deze ambitie hebben we onze konijnenhokken verbeterd, en het resultaat mag er zijn. Zorgeloos en op een natuurlijke manier genieten van uw konijnen – ongeacht de ruimte die u heeft of uw ervaringsniveau.