Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Omlet 2 jaar garantie

Een garantie waar je op kunt vertrouwen voor een product waar je op kunt vertrouwen.

De zorgeloze garantie van Omlet garandeert gratis reparaties, vervangende onderdelen of producten gedurende maximaal 2 jaar van de lange levensduur van jouw product, mocht je dit nodig hebben.

De door Omlet ontworpen producten die via de Omlet-website zijn gekocht, vallen direct onder onze garantie van 2 jaar. Je hoeft je niet te registreren. Wij beschikken over je gegevens en de verzenddatum, zodat je 2 jaar zorgeloos kunt genieten!

Een opmerking voor koopjesjagers: Tweedehands Omlet-producten vallen niet onder deze garantie, maar bel ons toch als er iets mis is. We hebben een aantal reserveonderdelen op voorraad en zullen er alles aan doen om jouw product weer in topconditie te krijgen..

Als je een probleem hebt, kun je ons bellen of mailen met de details. We kunnen om foto’s vragen die ons kunnen helpen het probleem te identificeren en de juiste oplossing te bieden.

Dan zoeken we samen snel een oplossing die goed is voor jou en de planeet, zodat jouw huisdier zo snel mogelijk weer kan genieten van het product.

Tot de opties behoren vervangingsonderdelen en kleine reparaties die je zelf kunt uitvoeren (de onderdelen en instructies sturen we toe), het retourneren van het product voor reparatie door Omlet, en het opsturen van een vervangend product wanneer de andere opties niet mogelijk zijn.

Wat valt onder de garantie van Omlet?

Onze garantie is bedoeld om jouw product te beschermen en te dekken tegen materiaal- en fabricagefouten tijdens het productieproces waardoor het niet naar behoren functioneert.

Wat houdt dat in?

Als er iets met het product gebeurt waar wij geen controle over hebben, bijvoorbeeld doordat er iets op valt en het daardoor kapot gaat, dan dien jij met een verzekeringsmaatschappij te praten over de betaling van de reparaties. Wij hebben wat reserveonderdelen bij de hand en helpen je op elke mogelijke manier, dus bel ons wel als je zoiets overkomt.

Typische slijtage wordt eveneens niet gedekt door de garantie. Hier is een korte lijst met dingen die kunnen gebeuren, maar waarvan we je waarschijnlijk zullen vertellen dat je niet gedekt bent als je ons belt:

  • Schade door onjuiste montage. Of je nu een flatpack-pro bent, of de buurman hebt moeten vragen om een schroevendraaier: het is belangrijk dat je het product bouwt zoals de ontwerpers het bedoeld hebben, anders functioneert het mogelijk niet correct. De stap-voor-stap handleidingen en Hoe Te Bouwen videos leiden je gemakkelijk door het hele proces om het product te bouwen, zodat jij hem direct goed in elkaar kunt zetten.
  • Schade door verkeerd gebruik, wijzigingen, aanpassingen en dergelijke. Voordat doe-het-zelf hacks op het product toepast, of het schoonmaakt met een sterk reinigingsmiddel, controleer je eerst of het schade toebrengt aan het product, of je garantie ongeldig maakt. Als je dit niet zeker weet, vraag het dan aan ons!
  • Schade veroorzaakt door derden, ongedierte, wilde dieren, huisdieren, weersomstandigheden of natuurlijke gebeurtenissen.
  • Als er iets met je product gebeurt waardoor er gevolgschade of schade aan andere zaken ontstaat, kunnen we deze niet vervangen of compenseren. Maar we kunnen je wel helpen om jouw Omlet product onder garantie te repareren.

Dit heeft geen invloed op jouw wettelijke rechten.