Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Word Omlet affiliate en verdien commissie


Door Omlet affiliate te worden kunt u 5% commissie verdienen op elke sale die via uw website, blog of social media account wordt gegenereerd.

Wanneer u een persoonlijke link naar onze website op uw platform plaatst, iemand op deze link klikt en een bestelling plaatst, dan geven wij u uw commissie!
Wat zijn de voordelen van het Omlet affiliate programma?

 • Het voornaamste voordeel is dat u geld kunt verdienen met een kleine moeite. Met het programma maakt u van uw website, blog of e-mail marketing campagne een bron van inkomsten.
 • Er zijn geen gebruiks- of opstartkosten. U kunt meteen geld verdienen.
 • U kunt onze producten promoten zonder dat u er een voorraad van hoeft te hebben. Het programma is voor u dus geheel risicoloos.
 • Alle communicatie met klanten en het verzenden en terugsturen van bestellingen wordt door Omlet en ons in-house klantenservice team geregeld.
 • U kunt zelf kiezen welke producten u adverteert voor uw volgers en bezoekers en hoe u deze wilt promoten.
 • U kunt afhankelijk van het seizoen links veranderen, of links vervangen voor banners, wanneer u maar wilt. • Waarom adverteren voor Omlet producten?

  Omlet producten zijn meteen te herkennen en wat betreft ontwerp en kwaliteit anders zijn dan alle andere producten die op de markt zijn. Wij werken aan, en investeren in merk en product awareness, zodat wanneer klanten Omlet producten op uw website tegenkomen, zij waarschijnlijk al eerder van ons merk hebben gehoord.

  We hebben een team van productontwerpers die voortdurend werken aan nieuwe producten. Er is dus altijd wel iets nieuws en interessant om aan uw klanten of volgers te tonen.

  Mocht u vragen hebben of wilt u een product promoten op uw platform, stuur dan gerust een e-mail naar marketing@omlet.com.


  Creëer een Omlet account en log hier in. Klik op ’Affiliate programma’ in het menu links in beeld. U kunt hier de gegevens invullen voor de website waarop u uw affiliate links wil plaatsten. Dit kan ook een social media account zijn!

  Nadat dit is gecreëerd verschijnt er bovenin beeld een oranje banner als u op de Omlet website surft. Bezoek de pagina waarnaar u op uw website wilt linken, bijvoorbeeld de Autodoor pagina. Klik op Link naar deze pagina en het systeem zal een link creëren met een deel HTML die u op uw website kunt plakken.

  U kunt ook banners downloaden op op uw website te plaatsen. Momenteel zijn deze beschikbaar voor kippen-, katten- en hondenproducten.

  De link die wordt gecreëerd als u op de oranje banner klikt, is uniek en bevat informatie over uw website. Wanneer iemand op uw website op deze link klikt, weet Omlet dat de persoon via uw website op de Omlet website terecht is gekomen. Zelfs als iemand de Omlet-website verlaat en op een later tijdstip terugkomt, weten we nog steeds dat deze persoon oorspronkelijk via u op onze website terecht is gekomen. Dit werkt tot 60 dagen na de oorspronkelijke 'klik'.

  U ontvangt uw affiliate commissie voor alles wat de klant binnen die periode van 60 dagen op de Omlet-website koopt. Om de commissie te ontvangen hoeft de klant het product waarnaar u linkt niet te kopen, we kunnen uw Affiliate-ID bijhouden terwijl de klant over de website surft. Dit betekent dat als iemand via uw website op een link over de Autodoor klikt maar uiteindelijk een Eglu Go kippenhok koopt, u nog steeds uw affiliate-commissie ontvangt.

  U kunt zoveel links maken als u maar wenst, naar zoveel verschillende pagina's als u maar wenst.

  Het systeem houdt bannerweergaven, op welke links wordt geklikt, bestellingen en commissie bij. Op uw Omlet account kunt u zien waar de commissies vandaan komen hoe vaak er op de verschillende links wordt geklikt. Dit kan helpen om te bepalen wat voor uw website het beste werkt.

  Wanneer u commissie heeft verdiend, kunt u een verzoek indienen om het bedrag over te schrijven naar uw PayPal-rekening of bankrekening. De commissie wordt 30 dagen na het verzenden van de bestelling naar de door u doorverwezen klant uitbetaald (dit houdt verband met het 30 dagen retourrecht van een klant). Houd u er a.u.b. rekening mee dat de commissie van 5% wordt berekend op de bestelwaarde excl. belasting. Ook wordt wordt er geen commissie betaald over de verzendkosten.

  Nee, u kunt met elk type website, blog of social media account deelnemen zolang er geen inhoud wordt gehost die op enigerlei wijze onwettig, schadelijk, bedreigend, obsceen, intimiderend, discriminerend, lasterlijk of anderszins aanstootgevend is; geweld, terrorisme of enige andere criminele activiteit bevordert of aanmoedigt; seksueel expliciet is; of inbreuk doet op, of assisteert bij of aanmoedigt tot inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van een partij.