Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Klantenreviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:

755

4 Sterren:

176

3 Sterren:

36

2 Sterren:

4

1 Ster:

8
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 979 beoordelingen

Zippi konijnenren met overdekking en vloerraster - Dubbele hoogte

Binnen 15 minuten inelkaar - Sharon, 1 december 2022

Zippi konijnenren met overdekking en vloerraster - Dubbele hoogte

Geweldig systeem geen gereedschap nodig (een schroevendraaier voor 2 schroeven) je legt de panelen neer waar ze horen en dan is het alleen nog maar bevestigen ideaal elk persoon kan dit


Zwaar dekzeil voor de Zippi ren - 148cm x 100cm

Mooi stevig - Sharon, 1 december 2022

Zwaar dekzeil voor de Zippi ren - 148cm x 100cm

Het is een mooie stevige kwaliteit en doet wat het moet dien houd wind en water weg :)


Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen

Goed doordacht kippenhok met ren - Barbara, 25 november 2022

Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen

Het kippenhok met ren is goed doordacht en voldoet aan mijn verwachtingen, welke werden opgewekt door de website. Uiteindelijk zijn de kippen ook gewend geraakt aan de voerbak, wat ook weer een slim ontwerp is.


Eglu Cube kippenhok - Groen

Hygienisch hok, mis nog paar puntjes - Van Brederode, 23 november 2022

Eglu Cube kippenhok - Groen

Ik heb het Eglu hok een paar weken terug aangeschaft ivm bloedmijt in mijn andere hok waar ik jaarlijks mee bezig was om dit te bestrijden. Of dit bij het Eglu hok beter zal zijn weet ik niet, maar ik heb er hoge verwachtingen van. Wat verbeterpunten bij dit hok zouden er 2-3 zijn. 1. De mogelijkheid om toch een passende zitstok in het hok te plaatsen. Natuurlijk kan ik er zelf een maken, maar een desigstok van Omlet die bv precies passend in het hok bevestigd zou kunnen worden zou mijn voorkeur hebben. Zonder zitstok prefereren mijn kippen te slapen op de rand naar de nestplaats (dus waar het schuifje zit). Ik kan deze dicht doen door het schuifje, maar als ik in de ochtend te laat ben deze te openen dan hebben ze het ei al elders gelegd. 2. Misschien een automatische schuifdeur hier zou geen gek idee zijn. 3. Ik vind het lastig om het nestgedeelte snel schoon te maken (ik gebruik houtsnippers daarin), daarvoor moeten te veel onderdelen verwijderd worden om goed in die ruimte te komen. Een lade zoals het andere gedeelte had gemakkelijker geweest. Verder zou wat mij betreft de kleur wat minder opvallend mogen zijn. Ik heb lang getwijfeld met de Nestera, vooral om de kleur, maar de Omlet won het voor mij wat gebruiksgemak betreft.


Automatische deur voor kippenhok - Groen

Werkt vrij goed - Bruno, 17 november 2022

Automatische deur voor kippenhok - Groen

Installatie eenvoudig, beetje moeten zoeken om juiste lichtsterkte in te geven


Maya kattenbak - Top Entry Jump On (met schepje, liner en koolstoffilter)

Fijne ruime kattenbak! - Aïsha, 17 november 2022

Maya kattenbak - Top Entry Jump On (met schepje, liner en koolstoffilter)

Ik had in eerste instantie een ander model gekozen maar die was niet leverbaar. Naar aanleiding van een review elders nam Omlet contact met mij op en koos ik voor dit model. Mijn katten hadden snel door hoe de bak werkt. Ze hebben veel meer ruimte om hun behoefte te doen. Wat ik het fijnst vind is dat de verspreiding van grit aanzienlijk minder is door de anti tracking pad. Ook ziet deze bak er mooi uit. Geen spijt van deze aankoop!


Zippi schuilhuisje voor konijnen met speeltunnel - Groen en paars

Geweldig huisje met tunnel - Annemieke, 17 november 2022

Zippi schuilhuisje voor konijnen met speeltunnel - Groen en paars

De Nijnen zijn erg blij met hun schuilhuisjes en tunnels. Ze moesten even wennen, maar rennen er nu doorheen. Was even bang dat Snoopy te groot was, maar ook hij rent er door heen.


Zippi schuilhuisje voor konijnen met speeltunnel - Groen en paars

Super fijn schuilhuisje! - Nienke, 16 november 2022

Zippi schuilhuisje voor konijnen met speeltunnel - Groen en paars

Onlangs heb ik het schuilhuisje en speeltunnel voor mijn konijnen gekocht. Over het schuilhuisje ben ik heel tevreden! De speeltunnel is ook erg leuk, alleen niet goed bestand tegen de tanden van mijn konijnen. Hierdoor gaat deze minder lang mee dan het huisje.


PoleTree - Paal-naar-ren zitstok

Zeer comfortabel - Femke, 13 november 2022

PoleTree - Paal-naar-ren zitstok

Onze kippen waren voorheen helemaal niet bekend met zitstokken. Sinds deze in de ren staat, zitten ze er vaak op. Lekker voor de pootjes, lekker droog. Ze vinden het fijn.


Pendant Peck Toy

Erg leuk voor de dames - Femke, 13 november 2022

Pendant Peck Toy

De kippen hadden het meteen door, en spelen er veel mee. Ik heb hem wel wat hoger gehangen, want de hadden hem binnen de kortste keren leeg. Wat hoger is het wat uitdagender voor de dames.

1 van 98   Volgende