Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Klantenreviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:

734

4 Sterren:

172

3 Sterren:

36

2 Sterren:

5

1 Ster:

7
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 954 beoordelingen

Fido Nook 36 Dog House with Wardrobe - White

Past perfect in onze woonkamer - Carolien, 30 September 2022

Fido Nook 36 Dog House with Wardrobe - White

Eindelijk hebben wij een bench gevonden dat mooi in ons interieur past. Hij is niet enkel mooi maar ook functioneel. Wij gebruiken deze als nachthok en als autobench of voor op verplaatsing te slapen. In de bijhorende kast ernaast kunnen we al onze viervoeter haar spulletjes netjes opbergen.


Hendels voor de Eglu ren

Precies zoals verwacht - Nathalie, 28 September 2022

Hendels voor de Eglu ren

Monteren ben je wel een paar uur mee bezig. Past perfect in een stadstuin.


Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Omlet kippendeur - Omer, 27 September 2022

Automatische kippenhokdeur met kippenhoklamp - Groen

Ik heb een automatische kippendeur besteld bij Omlet. Levering is goed gegaan. De automatische kipppendeur is gemonteerd en doet zijn werk goed. Qua prijsverhouding is het aan de dure kant maar het is wel degelijk materiaal. Jammer dat je maar standaard maat hebt van de automatische kippendeur een slag groter zou idealer zijn. Ik heb grote kippen en ze moeten bukkend naar buiten komen.


Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Super, maar te klein vor 2 poezen - Marion, 23 September 2022

Buitenren voor katten - 3 x 4 x 2

Wat een fantastische mand, .maar 1 probleem..beide katten willen erin..is er geen maat groter?


Traagschuim bolsterbed voor honden maat medium - Perzik

Heel mooi - Lin, 13 September 2022

Traagschuim bolsterbed voor honden maat medium - Perzik

Hele mooie sofa voor onze lilly en lucy Stevig en van zeer goede kwaliteit


Traagschuim Bolster hondenmand - Medium - Natuurlijk beige

Onze hond is er helemaal weg van - Stefan, 13 September 2022

Traagschuim Bolster hondenmand - Medium - Natuurlijk beige

We hebben dit bolsterbed enige tijd geleden gekocht voor onze (kleine medium) labradoodle en hij is er helemaal weg van. Vooral de opstaande rand valt in de smaak en meneer slaapt tegenwoordig niet meer op onze dure boxspring, maar - uit zichzelf - in zijn “boxspring”. Dat zegt genoeg lijkt me.


Nieuwe Eglu Cube voederbak - Groen

Mooie voerbak maar te groot voor mijn krielkippen - Ellen, 12 September 2022

Nieuwe Eglu Cube voederbak - Groen

Mooie voerbak, stevig en goede kwaliteit maar de bak is te groot voor mijn krielkippen. De kippen kunnen alleen bij het voer als de voerbak bijna vol is maar niet als deze halfvol of bijna leeg is. De rand is te hoog en de bak te diep voor krielkippen.


Topology - Schapenvacht topper - Zacht beige - Large

Super mooi!!!! - Anne, 8 September 2022

Topology - Schapenvacht topper - Zacht beige - Large

Zo mooi deze hoes! En ontzettend zacht. Prachtig!


Topology - Schapenvacht topper - Wit - Medium

Makkelijk in elkaar te zetten - Jolanda, 3 September 2022

Topology - Schapenvacht topper - Wit - Medium

We zagen dit mooie bed waar je de topper bij kunt zoeken onze teckel is er helemaal weg van


Nieuwe Eglu Cube voederbak - Groen

goed beshchermd tegen de regen - Sophie, 3 September 2022

Nieuwe Eglu Cube voederbak - Groen

Goed beschermd tegen de regen. Er kunnen veel granen in. De kippen waren het onmiddellijk gewoon. Gemakkelijk op de draad van de omheining te plaatsen.

1 van 96   Volgende