Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:

796

4 Sterren:

187

3 Sterren:

36

2 Sterren:

4

1 Ster:

8
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Eglu Cube kippenhok - Groen

heel tevreden - Valentine, 24 maart 2023

Eglu Cube kippenhok - Groen

heel tevreden over alles! service en levering en feedback bij vragen


Bodem voor Omlets pootjes voor hondenmand - Large

Goede service - An Omleteer, 18 maart 2023

Bodem voor Omlets pootjes voor hondenmand - Large

Bij het kapot gaan van ons onderbord, kregen wij een nieuwe opgestuurd. Heel fijn.


Hondenkussen - Large - Midnight Meadow

Zo makkelijk schoon te maken - Doug, 17 maart 2023

Hondenkussen - Large - Midnight Meadow

Ik heb mijn moeder voor haar hond Midnight Meadow cadeau gedaan voor Moederdag en het is perfect. De hond had bijna 3 jaar dezelfde mand met inmiddels een heleboel kauwgaten. M'n moeder vond het ook niet fijn dat het zo lastig was om de mand te wassen omdat het uit één stuk bestond, de hoes kon er dus niet af, waardoor het eeuwen duurt voordat hij droog is. De hond had, zoals verwacht, wat tijd nodig om eraan te wennen maar nu is hij er niet meer uit te krijgen. Mijn moeder vindt het bloemenprintje erg mooi, beter dan een bos bloemen en het gaat natuurlijk veel langer mee!


Hondenkussen - Small - Contour Grey

Onder de indruk - Jim, 17 maart 2023

Hondenkussen - Small - Contour Grey

Pip is echt dol op haar nieuwe mand. Ik vond het lastig om te kiezen uit alle funky patronen maar ben gegaan voor het Contour Grey-kussen zodat we het makkelijk van ons huis naar de auto kunnen brengen. Ben echt onder de indruk van het product.


Traagschuim Bolsterbed voor honden - Large - Nature Trail

Zo'n elegante print! - Sue, 17 maart 2023

Traagschuim Bolsterbed voor honden - Large - Nature Trail

Ik heb al meer dan een jaar een bolsterbed van Omlet en Roger ligt er altijd in. Werd helemaal blij toen ik deze nieuwe prints zag, twijfelde tussen midnight meadow en nature trail, maar ben uiteindelijk gegaan voor de groenblauwe nature trail en ik ben verliefd! Het staat zo mooi in de keuken, vond het verhaal achter de collectie ook heel schattig.


Traagschuim Bolsterbed voor honden - Small - Pawsteps Natural

Geweldige limited edition collectie! - Rita, 17 maart 2023

Traagschuim Bolsterbed voor honden - Small - Pawsteps Natural

Onze prinsjes vinden hun nieuwe mand heerlijk! Ze rennen de kamer in om als eerste in de mand te gaan liggen en snuffelen rond om het perfecte plekje te vinden. Maat small is groot genoeg voor beide honden en kan vrij makkelijk van de ene kamer naar de andere worden gebracht als het bedtijd is.


Traagschuim Bolsterbed voor honden - Large - Pawsteps Electric

Geweldige kwaliteit! - Oliver, 17 maart 2023

Traagschuim Bolsterbed voor honden - Large - Pawsteps Electric

Onze grote golden retriever past goed in zijn nieuwe mand en hij vindt het vooral fijn om zijn kop op het bolsterkussen te laten rusten! De mand heeft een grondige snuffelinspectie doorstaan en wij zijn blij met de kwaliteit. Het patroon van de hoes was een lastige keuze, maar gelukkig hebben we de juiste gekozen. Het geeft onze woonkamer de kleur die het kon gebruiken en we zijn er blij mee dat de hoes regelmatig kan worden gewassen.


Traagschuim Bolsterbed voor honden - Large - Midnight Meadow

10 van de 10 pootjes! - David, 17 maart 2023

Traagschuim Bolsterbed voor honden - Large - Midnight Meadow

Connie is weg van haar nieuwe bolstermand! We wisten niet zeker hoe ze het zou vinden omdat ze hiervoor altijd dezelfde mand heeft gehad, maar ze nestelde zich er meteen in. En hij staat prachtig in onze woonkamer. 10 van de 10 pootjes!


Hondennest - Large - Pawsteps Natural

Ben helemaal tevreden - Nicole, 17 maart 2023

Hondennest - Large - Pawsteps Natural

Mijn twee labradors zijn in de wolken met hun nieuwe nestmand. Ze zijn er bijna niet meer vanaf geweest sinds het is bezorgd. Het is groot genoeg voor beide om in te liggen, ze hoeven er dus niet om te vechten. Het ziet er ook zo comfortabel uit. Ik vind de kleuren en patronen erg mooi, in tegenstelling tot andere manden die ik heb gezien en het past zo goed bij de kleuren in mijn interieur. We zijn allemaal helemaal tevreden.


Hondennest - Medium - Shaded Spruce

Goedgekeurd door onze pup - Lynn, 17 maart 2023

Hondennest - Medium - Shaded Spruce

Ik ben weg van de kleur! Onze cockapoo-pup Bailey vindt het heerlijk om erin weg te kruipen. Mooie vorm met stevige rand die er goed uitziet en zijn vorm behoudt, ook als Bailey ertegenaan gaat liggen!

1 van 104   Volgende