Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

SWITCH krabpaal

Houden katten van disco? Conventionele wijsheid zegt: ‘Huh?’ Wij zeggen: ‘Switch tussen de 1200 onweerstaanbare lichtdisplays en start een feestje met jouw kat.’ 

Wij zijn Omlet en sinds 2004 denken we al na over alle aspecten die komen kijken bij het zorgen voor katten. Wij raken geïnspireerd door de magie die ontstaat als mensen en dieren verbinding maken. We kijken, leren, vragen en ontwikkelen. Onze producten verwonderen je: waarom is het niet eerder zo gedaan?

Kies jouw Switch krabpaal

Switch, Camera, Actie                      

Progress

‘’Dit brengt krabben naar een heel nieuw niveau!’’

LIAM, GB

Progress

‘’Het coolste product voor katten!’’

KAITLYN, VS

Progress

‘’Baku en Yuki zijn dol op hun Switch krabpaal.’’

NANDA, NL

Progress

‘’De verschillende instellingen vermaken de kat urenlang.’’

JOYCE, NL

STOP VERVELING BIJ KATTEN

Woman crouched down and playing with the Switch cat scratcher with their cat.
Door ons ontwikkeld, getest door katten.

Katten willen niet automatisch spelen. Wij hebben de Switch bij veel katten op veel verschillende momenten getest, om te kijken wat hen drijft. En we ontdekten dat katten, inderdaad, allemaal verschillen. Dus dat hebben we omarmd.

Verbind met kleur

Close up of cat looking up at Switch scratching post with rainbow lights.
Verlicht de krabpaal vanaf je eigen bank.

Wij hebben een programma met meer dan 1200 licht- en kleurvariaties ontwikkeld die je kunt aanpassen aan de kat. Daarna Switch je, om het entertainment onvoorspelbaar te houden. 

  • 12 lichtprogrammas 
  • 7 kleurinstellingen
  • 3 helderheidstanden
  • 7 snelheidsstanden

Krabben is wetenschap

In de natuur krabben katten om hun klauwen gezond te houden en hun spieren te strekken, waardoor endorfine vrijkomt. De Switch is hier speciaal voor gemaakt. 

Met verticale groeven voor een lange, vloeiende beweging en het rekken van het volledige lichaam, is dit breintraining en een full body workout die de kat ontspant en losschudt. 

Bankhanger?  

Cat looking at light up cat scratcher with blue lights
Houd binnenkatten speels en actief.

De Switch is een perfecte oplossing om binnenkatten actief te houden. Een avond thuis? Zet de Switch aan en kijk de katten spelen. Naar je werk? Houd ze net zo druk als jij, met een LED prooi waar ze de hele dag op kunnen jagen. 

EEN ANDERE DIMENSIE

Fluffy cat scratching Switch post in full body stretch.
20% hoger dan de gemiddelde krabpaal.

Met zijn 85 cm is de Switch 50% groter dan de gemiddelde kat die zich uitrekt. Dit zorgt voor volledige ondersteuning tijdens de eindeloze krabsessies. 

EEN PILAAR VAN STERKTE

Fluffy cat climbing cream coloured Switch scratching post.
Anti-omvaltechnologie zorgt voor stabiliteit.

Hij is niet alleen groter, maar ook sterker. De Switch is kantelbestendig door een verzwaard laagtepunt, en hij is ontworpen om een explosieve roofdieraanval vol adrenaline te weerstaan. 

DE KRABPAAL DIE KRACHTIG BLIJFT

Woman assembling the Switch cat scratcher in cream with bamboo base.
Houd hem altijd - vervang alleen de sisal sleeves.

De meeste krabpalen gaan kapot - daar zijn ze voor - en het stopt als er niets meer van ze over is. Dus hoe kan een verwoeste krabpaal voor altijd meegaan?

Wij hebben de Switch anders ontworpen, waarbij 86% van de krabpaal voor altijd zal meegaan. Slechts 14% - de volledig biologisch afbreekbare sisal sleeves - moet af en toe vervangen worden. Dat betekent dat je tot 33.5 kg afval bespaart tijdens het leven van jouw kat. 

INNOVATIEF ONTWIKKELD

Met een bamboebasis, in crème- of koffiekleur, en designdetails zoals de krasbestendige kurkvoet en een snoer van 4 meter met ingebouwde kabel, zal de Switch je interieur beschermen en aanvullen.  

GOEDGEKEURD DOOR KATTENLIEFHEBBERS

Vrouw en haar kat voor verlichte kattenkrabber

''De nieuwe Switch krabpaal is helemaal geweldig. Het is de makkelijk te installeren, innovatieve krabpaal waar Oliver van houdt. Het is niet alleen leuk voor de kat, maar zorgt ook voor quality time met het gezin. De keuze tussen de verschillende instellingen, vermaakt de kat urenlang.''

Joyce - Nederland

Liam tyler - Switch ambassadeur

''Dit tilt krabben naar een volgend niveau! Het heeft veel lichtinstellingen zodat de kat dagenlang kan jagen en spelen. Het vermaakt onze binnenkatten en het houdt ze blij, terwijl hij er ook stijlvol uitziet in ons huis.''

Liam - Verenigd Koninkrijk

Vrouw houdt haar kat vast in de tuin

‘’Switch is een innovatieve en creatieve verandering ten opzichte van de gewone krabpaal. De lichtshows zijn prachtig en vermaken Cosmo urenlang. Het is duurzaam en stevig, maar ziet er ook fantastisch uit en dat is altijd een pluspunt voor mij!’’

Chelsea - Verenigd Koninkrijk

Previous 1/ Volgende

Veelgestelde vragen

De Switch heeft een duurzame bamboe basis, sterker dan wit eiken, en een binnenkamer die gemaakt is van volledig gerecycled PET. De belangrijkste plastic componenten zijn gemaakt van sterk, lichtgewicht ABS. Hij heeft een kurken voet, een stevige stalen beugel, klittenband en LED-lichtstrips.

Dat verschilt per kat. Wij raden aan het materiaal in de gaten te houden, de sleeve om te draaien als hij aan een opfrisbeurt toe is, en hem ongeveer elke zes maanden te vervangen.

Je kunt de vervangende sleeves hier vinden.

Switch is ontworpen voor katten van alle groottes, inclusief grote rassen zoals Maine Coons. Het extra gewicht in het midden van het product zorgt ervoor dat het zwaartepunt erg laag is, waardoor de krabpaal niet omvalt als de kat erop springt of klimt. De Switch is bovendien 20% hoger dan de gemiddelde krabpaal, zodat er voldoende ruimte is om het hele lichaam te rekken en strekken.

De Switch maakt gebruik van netstroom en moet dus aangesloten worden op een stopcontact. Dankzij de kabel van 4 meter en de opbergruimte, kun je hem plaatsen op een plek die past bij jou en de kat.

De Switch is alleen geschikt voor binnen.

Hoewel we uitgebreid hebben getest en er vertrouwen in hebben dat katten zullen reageren op de sfeerverlichting, kan het zijn dat ze tijd nodig hebben om ermee om te gaan. In de tussentijd kun je de kat aanmoedigen door de Switch in te sprayen met wat catnip, de lichtjes en de snelheid aan te passen om te kijken of er misschien instellingen zijn die de kat wat meer aanspreken dan andere, hem op een andere plek neer te zetten, ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte rondom de paal is en hem in te zetten na dutjes, omdat katten dan het meest geneigd zijn te gaan rekken en spelen.

De lichtjes zijn overdag zichtbaar, maar voor de maximale impact raden we de crème kleur aan, omdat de koffie kleur de lichtjes net iets minder fel maakt.

In het kort: nee. De kosten van LED zijn afhankelijk van jouw energieleverancier en hoeveel uur de lichten per dag aanstaan, maar over het algemeen is LED verlichting een energiezuinige en kosteneffectieve lichtbron.

AFMETINGEN & SPECIFICATIES

Geverifieerde beoordelingen

Switch Krabpaal

4 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
Ik ben dol op deze krabpaal!
Elaina,
Ik ben dol op deze krabpaal. Het is de beste die ik ooit heb gehad en ik heb er in de loop der jaren heel wat gekocht. De Switch krabpaal ziet er aantrekkelijk uit, is zeer duurzaam en de lampjes zijn gewoon een bonus. Ik heb 2 Maine Coon katers die allebei graag krabben. Normale krabpalen met sisaltouw gaan slechts een paar maanden mee voordat het touw loslaat, de krabpaal een doorn in het oog wordt en weer vervangen moet worden. Deze krabpaal ziet er na een paar maanden gebruik nog steeds als nieuw uit. Een ander positief aspect is dat de paal hoger is dan andere krabpalen die ik heb gehad. Dat betekent dat mijn grote katten zich kunnen uitrekken en de paal kunnen gebruiken zoals ze dat bij een boom zouden doen. Ik ben zo blij met de Switch krabpaal dat ik overweeg een tweede te kopen, zodat de katten ook boven een krabpaal hebben.
Review voor: Switch Sisal krabpaal - Koffie
Verified Omlet Product Tester
Kan het niet genoeg aanbevelen!
Gemma,
De ideale krabpaal - hij is niet alleen super praktisch voor mijn katten, maar stimuleert ze door de leuke functie ook om de krabpaal te gaan gebruiken. Daarbij past het product in mijn huis; het is geen doorn in het oog, wat je meestal wel krijgt met grote krabpalen. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!
Review voor: Switch Sisal verlichte krabpaal - Crème
Verified Omlet Product Tester
Fantastische accessoire!
Kay,
De Omlet LED-lampen zijn een fantastische accessoire voor de Omlet krabpaal. De aantrekkelijke kleuren, met keuze uit patronen en bewegende reeksen, vermaken mijn katten en moedigen ze aan om de krabpaal te gebruiken. Mijn katten en ik zijn er heel blij mee. Dank, Omlet!
Review voor: Switch Sisal verlichte krabpaal - Crème
Verified Omlet Product Tester
Weer een geweldig product van Omlet
Ashley,
Mijn gezin en ik houden van dit product. Het vermaakt onze oudere kat én onze honden. Het heeft ook een rustgevende werking op de mensen in ons gezin. Ik vind het leuk dat er verschillende LED patronen en kleuren zijn. Weer een geweldig product van Omlet.
Review voor: Switch Sisal verlichte krabpaal - Koffie
Verified Omlet Product Tester
Lees meer reviews

Klantenfoto's