Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Kattenmanden

Kattenmanden van Omlet hebben een zorgvuldig en doordacht ontwerp, met oog voor elegantie en comfort op maat.

70 reviews
Donut kattenmanden
Nieuw!
Freestyle Kattennest
Nieuw!
Freestyle Tipi voor katten

Vind de beste mand voor uw kat

Of u nu een kitten of volwassen kat heeft, bij Omlet vindt u een mand voor elke kat. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen, Omlets kattenmanden laten uw kat beter slapen en zijn een aanvulling op uw interieur.

3 redenen om een comfortabele kattenmand van Omlet te kopen

Buiten de gebaande paden denken, dat is onze passie. Met het comfort van uw kat als uitgangspunt, hebben we de norm in vraag gesteld en het ondenkbare bedacht. Dit heeft geleid tot manden voor huisdieren die net zo comfortabel zijn als ze eruitzien. Elke unieke kattenmand heeft deze drie essentiële voordelen:

  1. Duurzaam. We stelden onszelf als doel een kattenmand te maken die bestand zou zijn tegen kattennagels en krabben. Dit is dan ook een kenmerk van al onze kattenmanden. Duurzaam en bestand tegen kattennagels.
  2. Kwalitatief. Luxe is niet alleen voor de 'rich and famous'. Wij vinden dat katten een koninklijke behandeling verdienen tijdens elk schoonheidsslaapje. Daarom zijn al onze kattenmanden gemaakt van hoogwaardige materialen. Fijn voor uw kat en fraai voor uw interieur.
  3. Comfort op maat. Als ware slaapexperts herkennen katten comfort van mijlenver. Daarom hebben al onze kattenmanden een steungevend traagschuim matras. Een kattenmand van Omlet is de enige plek waar uw kat zal willen slapen.

De lievelingsplek van uw kat

Voor katten is comfort erg belangrijk. Wij zijn van mening dat hun mand aan hun eisen moet voldoen. Of u nu een Bengaal heeft of een Balinees, Omlets kattenmanden geven katten gegarandeerd de optimale slaapervaring waar ze naar verlangen. We hebben de kattenmand niet uitgevonden - wel geperfectioneerd. Met ongeëvenaard comfort en de luxe die ze verdienen, voelen katten zich thuis op een kattenmand van Omlet. Combineer de kattenmand met een superzacht kattendeken om de slaapplek van uw kat helemaal af te maken.

Omlet weet waar katten van houden

Bij Omlet zijn we makers, ontwerpers en ingenieurs tegelijk. Dit zodat u het allerbeste baasje kunt zijn voor uw kat. We creëren onze manden vanuit het oogpunt van katten, en leveren tegelijk producten die uw leven makkelijker maken. In onze missie om mensen en huisdieren dichter bij elkaar te brengen, creëren we producten die onze dieren behandelen zoals ze verdienen behandeld te worden - als familie.