Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

De Omlet gids voor het houden van kippen

Kippen zijn makkelijk om te houden, bijzonder vermakelijk en leggen elke dag heerlijke verse eieren. Wat wenst u nog meer van een huisdier? Het houden van kippen is lonend en u zult al snel ontdekken dat elke kip haar eigen persoonlijkheid heeft die u eindeloos zal hentertainen. Of u nu al kippen in uw tuin heeft verwelkomd of u gewoon wilt weten of het houden van kippen iets is voor u, leest u dan vooral verder.


Een groen Eglu Classic kippenhok ziet er prachtig uit in de tuin en uw kippen zullen er weg van zijn!
Een groen Eglu Classic kippenhok ziet er prachtig uit in uw tuin en uw kippen zullen er weg van zijn!

Deze gids help u verder wanneer u kippen wilt gaan houden. Van de keuze van het beste kippenhok tot de dagelijkse taken die bij het houden van kippen komen kijken. Bij Omlet zijn we van mening dat het houden van kippen voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht uw woonplaats. Dus lees verder en leer alles over deze ei-genwijze wereld van het kippenhouden.Reacties:

Victor, 5 juni 2021

Beste Ik heb me Brachma kippen aangeschaft. Mij, vraag is of zo een automatische hokopener voldoende groot is om mijn kippen binnen en buiten te laten uit hun nachtverblijf Groetjes Victor


Dinie, 5 mei 2017

Graag hoor ik of er ook een raster onder de ren besteld kan worden. Nu hebben we een zelf gemaakt hok/ren die we verplaatsen. Maar de kipjes maken nogal kuilen in het gras, zelfs als je het elke dag verplaatst! Dat zou voor ons echt n oplossing zijn. Dan hoeft het raster aan de zijkant ook niet voor de vossen.