Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Ken uw vijand

Hij is professor in het bedrog, snood en schurkachtig en een legendarische tegenstander. De informatie in dit hoofdstuk geeft u meer kennis over deze aartsvijand zodat u goed bent voorbereid, mocht hij toeslaan.


Lisa Thomas' Eglu Classic and Run keeps her chickens safe and foxes at bay
In de Eglu Classic met ren zijn de kippen van Lisa Thomas beschermd tegen vossen

De rode vos (Vulpes Vulpes)

Wanneer we vertelden dat we een revolutionair nieuw kippenhok gingen ontwerpen vroegen mensen ons steeds "en hoe zit dat met de vos?" Nu, we zijn er altijd van overtuigd geweest dat het hok en de ren vosbestendig zouden zijn. Om dit te bewijzen hebben we een paar van de gemeenste, verraderlijkste exemplaren gehuurd om te testen of ze binnen konden komen.

En erger dan Verge (de vossin) Vaughn bestaat niet. Na 150 aanvallen op kippenhokken draaide Verge haar jasje om toen ze bij ongeluk door een kip werd gered. Ze is nu vegetariër, wat ongebruikelijk is voor een vos, maar ze weet nog steeds alles wat er te weten valt over inbraak. Zou ze door de beveiliging van de Eglu komen? Hier haar ervaringen.


"Ik heb alles geprobeerd om binnen te komen: graven, knagen, bijten, maar ik kon onmogelijk door het stevige stalen raster en de dubbelgeïsoleerde Eglu komen. Als u uw kippen veilig en de vos hongerig wilt houden, neem dan een Eglu – dat is een harde not om te kraken."


Als de veiligheid van uw kippen het belangrijkste is, is er maar één keus.Reacties

Er zijn nog geen reacties