Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

De Omlet kattengids

Welke dieren laten een geur achter door te zweten via hun poten, slapen meer dan 12 uren op een dag en kunnen ouder worden dan 20 jaar? Een kat! Of u nu een katten- of hondenmens bent, u moet toch toegeven dat katten erg interessante dieren zijn. Wist u bijvoorbeeld dat elke kat een uniek patroon op zijn neus heeft, vergelijkbaar met een vingerafdruk van mensen?


A lovely little tabby cat kitten playing with a pair of shoes
Een schattige tabby kitten speelt met een paar schoenen

Sinds ongeveer 10,000 jaar zijn katten onze trouwe metgezellen. Veel mensen kunnen zich een leven zonder katten niet voorstellen. De Omlet kattengids geeft informatie over alles wat u over katten moet weten. U kunt de gids gebruiken om uit te zoeken welk kattenras het beste bij u past, om te ontdekken wat de verzorging van katten precies inhoudt en waarom sommige katten zo dol zijn op catnip

We hopen dat u deze gids met plezier zult lezen!Reacties:

Els, 20 maart 2020

Ziet er goed uit...benieuwd


Sacha, 17 juli 2019

Mijn kat niest al best heel lang het is ook al een paar keer genezen maar het is er weer. Haar symptomen zijn: ↬ niezen ↬ uit 1 neusgat komt snot. ↬. Moeite met ademen ↬. En haar wondjes die gaan niwt goed weg De dierenarts zegt dus dat ze de chronische niesziekte heeft, we gaven haar ook een soort poeder daarvoor en dat ging wel iets beter toen. Maar toen we daar mee gestopt waren ging het niezen weer erger worden. Maar ik hing dus op internet zoeken en toen zag ik een stuk over een tumor en over een grasspriet die in de neus bleef hangen, en toen dacht ik van dat lijkt er wel op. Kan de dierenarts zich vergist hebben of heeft ze wel die Cronische niesziekte?