Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Een nieuwe kat thuisbrengen

Een nieuwe kat aanschaffen en thuisbrengen is voor iedereen een spannend moment, of u nu een kitten krijgt of een nieuwe partner in crime heeft uitgezocht voor uw huidige kat. Lees verder om te weten te komen hoe u ervoor kunt zorgen dat uw kat zich snel thuis gaat voelen, hoe u uw huis geschikt maakt voor katten en wat het beste is voor uw kat wanneer u verhuist.


An adorable but lazy black cat sleeping indoors
Een schattige maar luie kat doet binnen een dutje

Zorg ervoor dat uw kat zich welkom voelt

Een kitten moet worden verzorgd en gekoesterd, zodat hij zich zonder zijn moeder op zijn gemak zal voelen. Een kat uit het asiel moet leren dat zijn nieuwe omgeving veilig is. Voor een nieuwe kat zal uw huis vele vreemde geuren bevatten, en het is dus van belang dat u ervoor zorgt dat het dier zich welkom voelt om ervoor te zorgen dat hij zich zo snel mogelijk thuis zal gaan voelen.


A relaxed lazy cat stretched out on the sofa
Een ontspannen, luie kat strekt zich uit op de bank

Betrek het hele gezin erbij

Betrek iedereen in het gezin erbij wanneer u een nieuwe kat in huis haalt en heb een heleboel geduld. De moeite die u doet wanneer uw kat jong is zal het helemaal waard zijn wanneer u ziet dat het dier opgroeit tot een sterk, zelfverzekerd en aanhankelijk individu.


A cute tabby cat poking its head around the corner
Een cyperse kat kijkt voorzichtig om de hoek

Een kitten met heimwee is een gedachte die uw hart doet breken. Lees daarom de volgende hoofdstukken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe kat gelukkig is vanaf het moment dat hij bij u thuiskomt. In deze hoofdstukken komt u onder andere meer te weten over de eerste dag met uw nieuwe kitten, hoe u een kitten moet grootbrengen en voeden en informatie over het gedrag en de verzorging van kittens.


Reacties

Er zijn nog geen reacties