Beoordelingen voor Qute kooi voor hamsters en gerbils

3 Sterren:
0
2 Sterren:
0
1 Ster:
0
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 20 geverifieerde beoordelingen
Schrijf een review
Filter By:

Zeer mooie degelijke kooi -

Heel mooi, past goed in ons interieur. Zeer kwalitatief materiaal en heel makkelijk in mekaar te zetten. Top huisje voor ons hamster :)!

Geverifieerde aankoop: Oct 2020


Hamsterkooi -

Top! Heel mooi materiaal, en praktisch om te reinigen. Alles is afwasbaar. Een tip: we hebben een dwerghamster, de buis is iets te groot, maar met een dikke nylonkous en 2 elastiekjes lukt het haar toch vrij gemakkelijk nr boven en beneden te gaan!

Geverifieerde aankoop: Sep 2020


Kwaliteit product -

Het is stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Gewoon echt top kwaliteit.

Geverifieerde aankoop: May 2020


Prachtige kooi voor de goudhamster -

Fijne kooi waar de hamster kan spelen en slapen. Makkelijk schoon te maken en een mooi meubelstuk. Goed in elkaar te zetten met een opbergvak. Degelijke constructie. Heel mooi. Goede en snelle levering.

Geverifieerde aankoop: Dec 2020


Zeer tevreden - echte aanrader -

Mooi design en makkelijk in elkaar te zetten. Hebben de kooi nu al bijna een haar en ziet er nog prima uit, is ook makkelijk in onderhoud. Leuk voor gebrils dat ze zowel bovenverdiep hebben als een ruimte beneden die meer dient om te graven. Beter dan in andere kooien kan je ze hier ook goed de tunnels zien graven, etc.


Qute kooi -

Er leuke kooi. Ruim opgezet. Onze hamster gaat het hele hok door en had na een week al zijn plekjes voor plassen, eten verzamelen en slapen gevonden. Doordat de onderste bak eruit kan kon onze dochter aan de hamster wennen zonder deze nog op haar schoot hoeven te doen. Vriendinnetjes vinden dat ook fijn omdat ze met de hamster kunnen spelen zonder deze op te hoeven pakken. Eten (brokken en wormen) kunnen in de ruimte onder het hok worden opgeslagen.

Geverifieerde aankoop: Feb 2020


Een absolute aanrader en prijs-kwaliteit verhouding is de investering waard. -

Ik ben zeer tevreden over dit product omdat het een aantrekkelijk onderdeel is van het meubilair. ipv een vaak opzichtige doorsnee kooi. Het is erg makkelijk in onderhoud en het opbergvak is ook erg practisch. Mijn hamster had de rechte buis al gauw door en alles kan er in wat er in hoort. Bovendien is het een veilige kooi voor andere huisdieren.

Geverifieerde aankoop: Feb 2020


Praktisch en mooi -

Erg blij met de hamsterkooi. Hamstertje van vier weken gaat met gemak door de verticale buis. We halen regelmatig de kunststof bak eruit en zetten hem op de bank, gezellig bij ons. Eenvoudig te reinigen. Het meegeleverde rad is vrijwel geruisloos. Toch ook een minpunt: ik vind het verblijf donker, door de positie in de kast.

Geverifieerde aankoop: Dec 2019


Super! -

Super mooie kooi en super snelle levering! Onze dochter is er super blij mee! Staat ook leuk op haar kamer. Alles kwam goed verpakt aan. Enige tip voor de website is dat het makkelijker zou zijn als je via iDeal kunt betalen. Is minder fout gevoelig ;-) Maar verder echt super tevreden!!!!

Geverifieerde aankoop: Sep 2019


Te klein voor gerbils -

Héél leuk bedacht, ziet er prachtig uit, complimenten. Alleen jammer dat ik bij geen enkele fokker terecht kon met deze kooi omdat deze te klein is voor gerbils. Bij nader inzien begrijp ik dit ook.

1 van 2   Volgende