Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hoes voor hondenkussen - Medium - Zoomies

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 29,99
Naar het voorbeeld van hun ondeugendheid

Een modderig tapijt. Afval van de kelder tot de badkamer. Maar kijk dat gezichtje nou! Die ogen! Wij zouden het niet anders willen. Maar we vroegen ons af hoe je dit verhaal over waanzinnige liefde en de vernedering van de hondeneigenaar nou goed kunt vertellen. Met onze Mischief Collectie vieren we de momenten waarop je je hoofd schudt op een manier die alleen hondeneigenaren kunnen begrijpen.

Kenmerkende prints, exclusief ontworpen door Omlet

De hectische, grafische print in aardetinten van Zoomies volgt de onzichtbare sporen die onze honden volgen als ze racen en uitwijken. De seizoenskleuren, oker en chartreuse, brengen de zippy zigzags van onze hond weer in evenwicht.

Geef jouw hond dat gevoel van schone lakens

Een reservehoes voor het hondenkussen is ideaal om de mand van jouw hond op te frissen. Of het nu is omdat je gaat voor een volledig nieuwe stijl, of wanneer je de met modderpoten bedekte hoes moet wassen in de wasmachine.

Dit product bevat uitsluitend de hoes. Vulling niet inbegrepen. Deze hoes is alleen geschikt voor het nieuwste hondenkussen. Controleer of het ontwerp van de hoes past bij jouw hondenkussen.

Klantenfoto's

Geverifieerde beoordelingen

Hoes voor hondenkussen - Medium - Zoomies

5 Sterren:

4 Sterren:

3 Sterren:

2 Sterren:

1 Ster: