Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hoes voor hondenkussen - Small - Gardenia Porcelain

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 19,99

Limited collectie, geïnspireerd op de zomertuin
Maak kennis met de Gardenia-collectie designerhondenmanden, geïnspireerd op een Engelse zomertuin. Net als de relatie met onze hond, is deze limited edition collectie er een van speelsheid en geluk. De natuur heeft net als honden liefde en verzorging nodig, in ruil voor oneindig veel vreugde en comfort.

Signature prints exclusively designed by Omlet
Geïnspireerd door de stilte en delicate schoonheid van een zomertuin die erop wacht ontdekt te worden, zal Gardenia Porcelain met zijn bloemenaccenten en harmonieuze, zachte kleuren uw hond ontspannen in slaap laten vallen.

Laat uw hond genieten van het gevoel van frisse lakens
Een reservehoes voor het hondenkussen is ideaal om de mand van uw hond op te frissen. Of dit nu is wanneer u gaat voor een volledig nieuwe stijl of wanneer u een met modderpoten bedekte hoes wilt wassen in de wasmachine.

Bevat alleen de hoes. Vulling en inzetstukken niet inbegrepen. Houd er rekening mee dat deze hoes alleen past op het hondenkussen als het een geborduurd Omlet logo aan de voorkant heeft. Als het hondenkussen een logo heeft met een tekstballon, kies dan voor een andere hoes.

Klantenfoto's

Geverifieerde beoordelingen

Hoes voor hondenkussen - Small - Gardenia Porcelain

5 Sterren:

4 Sterren:

3 Sterren:

2 Sterren:

1 Ster: