Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Kippenhoklamp

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
zeer charmant voor slapen gaan
Harry,
Maand geleden aangeschaft, werkt prima
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Ukkelse Baardkriel
Perfecte toevoeging voor de automatische deur
Rick,
Heel blij mee, kippen worden hiermee “extra gelokt” om naar binnen te komen voordat de deur dicht gaat en ook te gebruiken om de kippen of het hok in het donker te bekijken. Installatie super simpel en degelijk product
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochin’s en Zijdehoe
Geweldig
Marcel,
Ik blij, kippen blij! De kippen waren vaak boos en luidkeels schreeuwen als ik weer eens te lang in bed lag en hun deurtje niet kwam openmaken. Nu wachten ze rustig af tot het deurtje vanzelf opengaat. Top!
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4
Automatisch kippendeurtje
Natascha,
Na alle online automatische kippendeurtjes te hebben gezien. Was dit het deurtje wat mij het meest aansprak. Het ziet er leuker uit, dan zo'n metalen deur en werkt gewoon op 4 AA batterijen. Heel makkelijk te monteren op een houten kippenhok. En de gebruiksaanwijzing is ook duidelijk. De prijs is hetzelfde als van een metalen deurtje, dus daar hoef je het ook niet voor te laten. Onlangs had ik een probleem met het besturingskastje. Nadat ik met een zeer vriendelijke meneer van de klantenservice had gesproken, kreeg ik een nieuw kastje opgestuurd. Mijn Complimenten hoe jullie problemen oplossen. TOP Bedrijf!!!
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4
Super
Corlea,
Ik heb hem nu al een tijdje in gebruik en ben er echt super blij mee. De kippen weten precies hoelaat ze na boven moeten en dan hebben ze nog een uurtje voordat de deur sluit, gewoon voor de zekerheid. En smorgens staan ze ook achter de deur te wachten om 8 totdat hij open gaat.
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochin
Lamp
An Omleteer,
Prima lamp , voldoende licht enigste is dat ik graag had gezien als je hem aanzet dat hij uitgaat zodra je hemzelf uit zet
Review voor: Kippenhoklamp
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Barnevelder kriel
Verrassend veel licht
Bart,
Bij aankomst eerst wat twijfel over het potentieël in een hok van 1,8m x 1,20m maar verlicht het hele hok meer dan voldoende en zuinig in batterijgebruik.
Review voor: Kippenhoklamp
De lamp voor de kippen.
Koen,
De kippen zijn steeds op tijd binnen met de lamp.
Review voor: Kippenhoklamp
Almost perfect
Marieke,
De lamp is bijna perfect. Past mooi, geeft goed licht en ideaal dat hij op dezelfde transformator zit als t deurtje. Als je ook nog zelf had kunnen instellen hoe lang de lamp aanblijft (5 minuten is voor mijn chickies te kort nl) dan had hij 5 sterren gehad.
Review voor: Kippenhoklamp
Write a Review