Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hondenriem - Gardenia Porcelain

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 27,00

Limited collectie, geïnspireerd op de zomertuin
Maak kennis met de Gardenia-collectie designerhondenmanden, geïnspireerd op een Engelse zomertuin. Net als de relatie met onze hond, is deze limited edition collectie er een van speelsheid en geluk. De natuur heeft net als honden liefde en verzorging nodig, in ruil voor oneindig veel vreugde en comfort.

Kenmerkende prints, exclusief ontworpen door Omlet
Geïnspireerd door de stilte en delicate schoonheid van een zomertuin die erop wacht ontdekt te worden, zal Gardenia Porcelain met zijn bloemenaccenten en harmonieuze, zachte kleuren uw hond ontspannen in slaap laten vallen. Bekijk Omlets volledige assortiment limited edition designerhondenmanden, inclusief bijpassende riemen, halsbanden en poepzakhouders.

Accentueren met accessories
Accentueer de stijl van uw hond met een hondenriem die past bij de kenmerkende ontwerpen van Omlets limited edition hondenmanden. De duurzame riemen zijn gemaakt van veganistisch appelleer en gerecyclede flessen, voor een bijzonder sterk maar verfijnd resultaat. Met een bijpassende mand, halsband en poepzakjeshouder maakt u de unieke stijl van uw hond helemaal compleet.


Klantenfoto's

Geverifieerde beoordelingen

Hondenriem - Gardenia Porcelain

5 Sterren:

4 Sterren:

3 Sterren:

2 Sterren:

1 Ster: