Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Maya Donut kattenmand - Pistachegroen

Read 1 Review

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 31,95
€ 15,97

Verbeter de slaapervaring van uw kat met de betoverende Maya Donut-collectie. De pistachegroene kleur doet denken aan warme zomerdagen, en uw kat zal het heerlijk vinden om weg te dromen op deze zachte, comfortabele mand.

Deze premium mand met imitatiebont en donutvormig kussen, biedt katten die alleen genoegen nemen met het allerbeste, optimaal comfort. Zacht, warm en knuffelbaar, geen kat zal het hemelse gevoel van deze marshmallow droommand kunnen weerstaan.

Dankzij de verwijderbare, wasmachine bestendige hoes houdt u de mand van uw kat voortaan moeiteloos fris en schoon. U kunt kiezen uit acht moderne, stijlvolle kleuren en optionele designer pootjes om van uw Maya Donut kattenmand een elegant meubelstuk te maken waar u en uw kat altijd al van droomden.

De Maya Donut kattenmand is gemaakt van 100% polyester, heeft een afmeting van 47 x 36 x 15 cm en is geschikt voor katten tot 5 kg.

Pootjes worden afzonderlijk verkocht. Klik here voor meer informatie over de Maya Donut kattenmand.

Klantenfoto's

Mia op haar troon
Edith in een donutbed

Geverifieerde beoordelingen

Maya Donut kattenmand - Pistachegroen

4 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
Beste katttenmand ooit
Tamara,
Wat een geweldige mand. Zelfs mijn meest afwachtende kat was er vanaf het eerste moment dol op en met de pootjes eronder ook een aanwinst in mijn woonkamer. Een aanrader!
Review voor: Maya Donut kattenmand - Pistachegroen
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4
Write a Review