Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

REFURBISHED - Fido hondensofa maat small - Frame

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 74,95
€ 59,95

Zij hielden er niet van, maar jij misschien wel! Dit item kan er niets aan doen, maar hij is teruggestuurd binnen de retourperiode. Alle geretourneerde artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd om een goede werking te garanderen. Dit item kan oppervlakkige vlekjes of krassen vertonen.


Gun uzelf en uw hond de Fido hondensofa. Met zijn moderne en minimalistisch uiterlijk is dit de 'finishing touch' voor uw interieur. De hondensofa kan met elke hondenmand worden gebruikt en is een comfortabele en fijne plek waar uw hond heerlijk uit kan rusten. Dankzij de pootjes van de sofa wordt de mand van de koude vloer gehouden en heeft uw hond geen last van tocht. Het stevige frame beschermt de mand en vangt vuil op zodat uw huis schoner blijft.

Om goed uit te rusten hebben honden een plek nodig waar ze zich veilig voelen. U kunt zo'n plek creëren door hun mand in een frame te plaatsen. De hondenmand kan eenvoudig worden uitgenomen om schoon te maken en de oppervlakken van het frame kunnen met een doek worden afgenomen. In tegenstelling tot andere alles-in-een hondenmanden kan bij de Fido hondensofa het kussen worden vervangen als dit nodig is. De Fido hondensofa kan worden gebruikt met het Fido hondensofa kussen of met de meeste andere hondenmanden.

Fido hondensofa small binnenmaten:
Lengte: 630mm
Breedte: 472mm
Hoogte: 118mm

Fido hondensofa small buitenmaten:
Lengte: 684mm
Breedte: 520mm
Hoogte: 181mm

Stuur ons een foto

We vinden het leuk om jouw Omlet setup te zien.

Upload je eigen foto
Omlet Table

Geverifieerde beoordelingen

REFURBISHED - Fido hondensofa maat small - Frame

5 Sterren:

4 Sterren:

3 Sterren:

2 Sterren:

1 Ster: