Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Balkon-kattenren

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0
Kattenren, ook voor konijnen!
Ilse,
De Ilse uit Hampshire september 2021 ben ik, maar dat moet zijn Den Haag... De kat mag inmiddels los op zijn zomeradres en sinds gisteren hebben de de ren staan voor twee pleegkonijnen. Opvallend na een jaar was dat de ren, wel met 2 mensen, echt weer goed in elkaar te zetten is. Het blijft een top ontwerp!
Review voor: Balkon kattenren - 3.66m
Mooie ren
Liselot,
Pittig om in elkaar te zetten maar met geduld en goed lezen lukt het prima! Ik ben er blij mee, mijn kat moet nog erg wennen.
Review voor: Balkon kattenren - 1.84 m
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1
Wat een slim ontwerp!
Ilse,
Als voormalig student industrieel ontwerpen viel ik voor dit ontwerp en het heeft zich waargemaakt. Mooi gedetailleerd, goed in elkaar te zetten (2 mensen). De kat voelt zich wel wat belazerd nu hij op zijn vakantieadres niet los mag lopen zoals thuis, toch klimt en snuffelt hij druk heen en weer en gaat dan lekker slapen. De ren is echt prachtig, degelijk en beeldkwaliteit. Heel mooi.
Review voor: Balkon kattenren - 1.84 m
Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Europese korthaar
EINDELIJK iemand die dit heeft uitgevonden!
Jordan,
Rosie verlangde altijd naar een plek buiten maar met mijn appartement was dat niet praktisch. Nu kan ze spelen en rondspringen in de buitenlucht en ik hoef me geen zorgen te maken omdat ik weet dat ze veilig is, bedankt Omlet - Jordan
Review voor: Balkon kattenren - 2.75m
mijn beste aankoop ooit
Lillian,
Ik ben heel blij met mijn nieuwe katten balkon net als mijn twee somali katten. Ik ben van plan om volgende zomer een buitenren voor ze te kopen.
Review voor: Balkon kattenren - 2.75m
Goed product, gebruiksaanwijzing lastig
Janet,
De kattenren is goed, voelt stevig en ziet er mooi uit. Wel was ik erg opgelucht toen ik de YouTube video vond waarin wordt uitgelegd hoe zo'n ren in elkaar moet worden gezet want de papieren versie was vreselijk! De labels op de clips komen niet overeen met het productnummer in de instructies dus het duurde even voordat ik door had dat er drie verschillende soorten clips zijn. Ik kon dit trouwens alleen in elkaar zetten, en ik ben blij dat ik de video instructies heb gevolgd, waarbij de rand rond de ren als eerste werd gedaan, omdat dit ervoor zorgde dat het stabiel bleef tijdens het opbouwen. Het kostte me trouwens 2.5 uur in m'n eentje, niet te lang vind ik.
Review voor: Balkon kattenren - 1.84 m
Balkon kattenren
Oneill,
Fantastische customer service en hulp van Omlet Aan te raden.
Review voor: Balkon kattenren - 1.84 m
10/10, kan niet positief genoeg zijn over dit product!
Carol,
Ik vind de panelen van de ren er heel mooi uitzien en deze maken het ook makkelijk om de ren aan het balkon te bevestigen. Wij gebruiken hiervoor metalen fietssloten maar er zijn vast ook andere manieren om dit te doen. Mijn kat Olly vindt het heel leuk om zijn speelren te verkennen en te zien wat er buiten allemaal gebeurt!
Review voor: Balkon kattenren - 1.84 m
EINDELIJK iemand die dit heeft uitgevonden!
Jordan,
Rosie verlangde echt naar een plek buiten maar mijn appartement is niet praktisch. Nu kan ze spelen en genieten van de buitenlucht en kan ik ontspannen omdat ik weet dat ze veilig is, bedankt Omlet!
Review voor: Balkon kattenren - 1.84 m
Write a Review