Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Chicken Swing kippenschommel

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 15 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

mooi ding maar;;; - Henk,

alle tips toegepast maar onze kriel Wyandottes en vinden het maar een eng ding. Ik zou wel een filmpje willen zien waarin zo'n toom kippen niet op elkaar kunnen wachten om erop te gaan. Uitgebreid gezocht maar niet gevonden. Foto's genoeg maar geen filmpje.. Bestaat daar een linkje voor.

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 wyandotte kriel


Niet voor bejaarde kippen - An Omleteer,

Onze krielkippen ( 10 jaar oud ) en onze Australorp ( 7 jaar oud ) maken na 8 maanden nog steeds geen gebruik van de chickenswing.

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Oud Hollandse kriel


Leuk - Jeannette,

Schommel is van goede kwaliteit, de kippen hebben hem alleen nog niet gevonden!


Goed product! - Angelina,

Makkelijk op te hangen, neemt niet veel plaats in en ziet er ook leuk uit. Mijn kippen liepen er al snel warm voor hoewel ik het ze nog niet echt uit heb zien proberen, maar ik weet zeker dat jonge kippen het heel leuk zullen vinden!


Chicken swing - Paul,

Ik heb de chicken swing voor de kippen van mijn vrouw gekocht en het is een goed ontworpen product dat er mooi uitziet. Helaas gebruiken de kippen het niet en tonen er geen interesse in. Hopelijk zal dit na verloop van tijd veranderen want het ziet er heel leuk uit!


Wat elke kritische kip wil - Bruce,

Doet wat het moet doen. De kippen vinden het geweldig.


- Andrea, Lancs,

Kwalitatief product waar ze blij mee zijn


Veel plezier voor de dames! - Mary,

Ik houd mijn dames graag met iets bezig. Toen ik de chicken swing zag moest ik hem gewoon hebben! De dames vinden het geweldig! Ze kunnen vrij hoog springen dus het is geen probleem voor ze om er op & af te komen. Het ziet er zo grappig uit om ze in het zonnetje erop los te zien schommelen. Ze vinden het enorm leuk. Zeker goed besteed geld. Kan dit aan iedereen met kippen aanbevelen.


Olympische Spiele der Hühner - Margaret,

Ich habe die Omlet-Schaukel gekauft, weil ich mir dachte, die Hühner würden Spass damit haben. Haben sie auch, - aber nicht als Schaukel, sondern sie benützen sie sie zum Hürdenlauf! Wir haben die Höhe gesenkt, aber sie springen immer noch über die Schaukel und nicht auf sie!


Geliefd door kippen - Geoffrey,

Proberen er vaak met z'n tweetjes tegelijk op te zitten en dat lukt.

1 van 2   Volgende