Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Cube® - Groot kippenhok met ren

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 143 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Wat een uitvinding! - Jelke,

Wat is dit een geweldig hok! In elkaar zetten kost wel wat tijd, zelfs met 2 personen ruim 2 uurtjes bezig geweest. Handleiding was wel duidelijk. Kwaliteit is top, dat voel je gewoon bij het in elkaar zetten! Hier is zo goed over nagedacht en ik kan al niet wachten om toch nog enkele dingen toe te voegen zoals wielen en een automatische deur. Dit hok kost echt absurd veel geld, maar als je hier bent omdat je aan het twijfelen bent: DOE HET!! Dit is elke euro dubbel en dik waard!
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (4 m) en wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Cochin kriel, Sebrig


Zeer mooi - Robin,

Gemakkelijk te monteren met de handleiding. De kippen zijn de ook blij mee. Eindelijk een hok dat zeer lang gebruikt zal kunnen worden.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Kriel kippen en gewo


Levering kippenhok - Alida,

De levering is correct verlopen, heb spijt dat ik het niet vroeger kocht. Een opmerking: misschien is het mogelijk om te laten weten hoe laat de levering ongeveer zou plaatsvinden. Durfde amper in de tuin gaan.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 5 leghorns en 2 brui


Wat een praktisch kippenhok! - Jan,

Alles is zo goed uitgedacht. Heel makkelijk proper te houden en de kippetjes voelden zich er onmiddellijk thuis!
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


prachtig kippenhok en zo praktisch in onderhoud!!!! - Johan,

zo blij dat we ons oud vuil kot kunnen vervangen door deze mooie en praktische Eglu. Nogmaals zeer hartelijk gedankt !!!! jullie zijn een firma uit de duizend :-)
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Fantastisch kippenhok - Cindy,

Ik heb het de cube nu een week in gebruik. Was makkelijk in elkaar te zetten en super praktisch in gebruik.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Orpington, Barneveld


Degelijk doordacht kippenhok - Erwin,

5 jaar geleden zijn we begonnen met kippen. Dit nadat we als gezin enthousiast waren geworden in het pluimvee museum in Barneveld. Na mijn zoektocht kwam ik uit op een traditioneel houten kippenhok. Ik zag toen ook die Eglu. Maar ik vond hem te duur. Het houten kippenhok heb ik meerdere keren moeten schilderen. Ook was deze niet tocht en regen dicht. Dit vergde meerdere aanpassingen. Na 5 jaar was het houten kippenhok totaal op. Van wat ik ook las is dit ook echt het maximale wat je van een budget vuren houten kippenhok mag verwachten. We hadden al een automatische deur van Eglu die erg goed beviel. Dus het nieuwe kippenhok moest een Eglu worden. Het is nog best een klus om hem in elkaar te zetten. Alle onderdelen zijn van een hoge kwaliteit. En nu hij er staat ben ik erg tevreden. Het is echt een stevig tochtvrij hok. De schoonmaak is super simpel. De verkoop teksten kloppen. Ik kan het kippenhok van harte aanbevelen.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (2 m) - Groen


heel tevreden - Valentine,

heel tevreden over alles! service en levering en feedback bij vragen
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 gewone kippen en zij


Uitstekend en uitermate praktisch! - Marlene,

Onze 3 araucana's zijn vanaf de 1e dag in hun hok gaan slapen (mits wat hulp met zaklamp). De trap was een klein obstakel, maar ze vliegen nu gemakkelijk naar de bovenste treden. Ze leggen hun eieren (ook vanaf de eerste dag) netjes in de legafdeling. Het etensbakje is eveneens de max. Er wordt echt veel minder eten gemorst en het is zeer gemakkelijk om 's avonds weg te nemen en 's morgens terug te plaatsen. De juiste hoogte is wat zoeken, maar eens gevonden een klein kleurenstripje aanbrengen op de goede hoogte, zodat je niet elke ochtend de hoogtedraadjes moet gaan tellen. De kippen maken nu een zeer rustige indruk, vooral omdat wij voorheen een rattenprobleem hadden, maar we hebben er sinds 2 weken geen meer gezien. De nadien aangekochte inloopren hadden we iets steviger verwacht voor zijn prijs, maar doet het anders wel goed. De installatie van het geheel is wel geen makkie, zelfs niet voor ervaren Ikeakastenopbouwers.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (2 m) en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Araucana


Super gebruiksvriendelijk - Jasja,

Mijn 2e omlet cube en is dit keer voor de cavia’s bestemd. Het oude kippenhok Cube 1 is na na 7-10 jaar nog lang niet versleten. Nooit meer last gehad van bloedmijt sinds het gebruik voor de kippen. In de Cube 2 leven nu 7 cavia’s, super solide materiaal, top gebruiksvriendelijk! Heel erg blij mee Zelf raampjes gemaakt en zippi slurf als verbinding/trap gebruikt. Dat hadden de cavia’s vlot door Erg tevreden ????
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Cavia’s

1 van 15   Volgende