Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Cube® - Groot kippenhok met ren

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 137 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Degelijk doordacht kippenhok - Erwin,

5 jaar geleden zijn we begonnen met kippen. Dit nadat we als gezin enthousiast waren geworden in het pluimvee museum in Barneveld. Na mijn zoektocht kwam ik uit op een traditioneel houten kippenhok. Ik zag toen ook die Eglu. Maar ik vond hem te duur. Het houten kippenhok heb ik meerdere keren moeten schilderen. Ook was deze niet tocht en regen dicht. Dit vergde meerdere aanpassingen. Na 5 jaar was het houten kippenhok totaal op. Van wat ik ook las is dit ook echt het maximale wat je van een budget vuren houten kippenhok mag verwachten. We hadden al een automatische deur van Eglu die erg goed beviel. Dus het nieuwe kippenhok moest een Eglu worden. Het is nog best een klus om hem in elkaar te zetten. Alle onderdelen zijn van een hoge kwaliteit. En nu hij er staat ben ik erg tevreden. Het is echt een stevig tochtvrij hok. De schoonmaak is super simpel. De verkoop teksten kloppen. Ik kan het kippenhok van harte aanbevelen.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (2 m) - Groen


heel tevreden - Valentine,

heel tevreden over alles! service en levering en feedback bij vragen
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 gewone kippen en zij


Uitstekend en uitermate praktisch! - Marlene,

Onze 3 araucana's zijn vanaf de 1e dag in hun hok gaan slapen (mits wat hulp met zaklamp). De trap was een klein obstakel, maar ze vliegen nu gemakkelijk naar de bovenste treden. Ze leggen hun eieren (ook vanaf de eerste dag) netjes in de legafdeling. Het etensbakje is eveneens de max. Er wordt echt veel minder eten gemorst en het is zeer gemakkelijk om 's avonds weg te nemen en 's morgens terug te plaatsen. De juiste hoogte is wat zoeken, maar eens gevonden een klein kleurenstripje aanbrengen op de goede hoogte, zodat je niet elke ochtend de hoogtedraadjes moet gaan tellen. De kippen maken nu een zeer rustige indruk, vooral omdat wij voorheen een rattenprobleem hadden, maar we hebben er sinds 2 weken geen meer gezien. De nadien aangekochte inloopren hadden we iets steviger verwacht voor zijn prijs, maar doet het anders wel goed. De installatie van het geheel is wel geen makkie, zelfs niet voor ervaren Ikeakastenopbouwers.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (2 m) en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Araucana


Super gebruiksvriendelijk - Jasja,

Mijn 2e omlet cube en is dit keer voor de cavia’s bestemd. Het oude kippenhok Cube 1 is na na 7-10 jaar nog lang niet versleten. Nooit meer last gehad van bloedmijt sinds het gebruik voor de kippen. In de Cube 2 leven nu 7 cavia’s, super solide materiaal, top gebruiksvriendelijk! Heel erg blij mee Zelf raampjes gemaakt en zippi slurf als verbinding/trap gebruikt. Dat hadden de cavia’s vlot door Erg tevreden ????
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8 Cavia’s


Geweldige aankoop - Esther,

Stevig, mooi, helemaal afwasbaar, gemakkelijk in elkaar te zetten en te onderhouden. Zowel ik als de 3 kippen Petra, Sandra en Vera en haan Amy zijn zeer tevreden over deze aankoop.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen


Prachtig doordacht hok! - Sia,

Kippetjes zitten nu met strenge vorst, zichtbaar, lekker warm. Water en voerbakken zijn eenvoudig te reinigen en het hok ook. Geen bloedluis gezien, in mijn andere hokken wel! En de verrijdbaarheid is goed te doen. Als het te warm is tijd ik het hok Incl. Ren in de schaduw. Prima kwaliteit!
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Brahma’s


Zeer mooi product - Anke,

Tevreden met de aankoop. Wel veel werk om in elkaar te zetten.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Zijdehoenders en Coc


Goed doordacht kippenhok met ren - Barbara,

Het kippenhok met ren is goed doordacht en voldoet aan mijn verwachtingen, welke werden opgewekt door de website. Uiteindelijk zijn de kippen ook gewend geraakt aan de voerbak, wat ook weer een slim ontwerp is.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Maran kippen


Hygienisch hok, mis nog paar puntjes - Van Brederode,

Ik heb het Eglu hok een paar weken terug aangeschaft ivm bloedmijt in mijn andere hok waar ik jaarlijks mee bezig was om dit te bestrijden. Of dit bij het Eglu hok beter zal zijn weet ik niet, maar ik heb er hoge verwachtingen van. Wat verbeterpunten bij dit hok zouden er 2-3 zijn. 1. De mogelijkheid om toch een passende zitstok in het hok te plaatsen. Natuurlijk kan ik er zelf een maken, maar een desigstok van Omlet die bv precies passend in het hok bevestigd zou kunnen worden zou mijn voorkeur hebben. Zonder zitstok prefereren mijn kippen te slapen op de rand naar de nestplaats (dus waar het schuifje zit). Ik kan deze dicht doen door het schuifje, maar als ik in de ochtend te laat ben deze te openen dan hebben ze het ei al elders gelegd. 2. Misschien een automatische schuifdeur hier zou geen gek idee zijn. 3. Ik vind het lastig om het nestgedeelte snel schoon te maken (ik gebruik houtsnippers daarin), daarvoor moeten te veel onderdelen verwijderd worden om goed in die ruimte te komen. Een lade zoals het andere gedeelte had gemakkelijker geweest. Verder zou wat mij betreft de kleur wat minder opvallend mogen zijn. Ik heb lang getwijfeld met de Nestera, vooral om de kleur, maar de Omlet won het voor mij wat gebruiksgemak betreft.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Nick Brown


Fantastisch kippenhok - Femke,

Het hok is makkelijk schoon te maken, en zeer comfortabel voor de dames. Meteen vanaf het begin gingen ze er zelf in, ze zitten hier veel beter dan in het oude, tochtige houten kippenhok met bloedluis. Overigens hebben we geen bloedluis meer gezien! De dames moesten wel even wennen aan het trapje, maar na een week lopen ze er makkelijk op en af. We hadden dit hok meteen vanaf het begin moeten kopen, wat een verschil! Ik heb het vandaag voor het eerst schoongemaakt, ik was in 20 minuten klaar. Het hok is weer als nieuw!
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Noordhollandse blauw

1 van 14   Volgende