Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Cube® - Groot kippenhok met ren

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 122 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Top product - Patricia, Nottingham,

Ik heb de Eglu Cube gekocht vond het redelijk duur maar is elke euro waard nu ik hem heb.Makkelijk in onderhoud en de kippen gingen er in zodra het hok bij hen stond na een uurtje lag mijn eerste eitje al in de nest.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 De bruine legkip


als een kip op een pauw lijkt - Jorgen, Cheshire,

onlangs aangekocht, plezier gehad om het op te bouwen, maar het belangrijkste is dat mijn kippen en haan zich er onmiddellijk thuis voelden. grappig om te zien hoe ze in de opening staan alvorens ze naar buiten komen s ochtends en de wereld onder hen aanschouwen vanop hun troon. Hoe een kip de allures van een pauw krijgt!
Review voor: Eglu Cube kippenhok met wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


Geweldig - Sarah, Surrey,

Zeer stevig en leuk hok voor kippetjes
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen


prachtig hok - Hellen, Surrey,

Dit kippenhok is prachtig. Marters komen er zeker niet in. De ren is ook mooi. Daar zouden rovers wellicht nog in kunnen komen, maar als je de kippen op tijd in het nachthok hebt lijkt me dat geen probeleem. Het in elkaar zetten is wel een paar uur werk, maar staat goed beschreven.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


GEWELDIG ! - Gerda, Kent,

Beste aankoop ooit voor onze kippen ! Wij hebben nu ongeveer twee weken een Eglu Cube kippenhok (zonder ren), vroeger een houten, zou nooit meer willen wisselen. Zó makkelijk te poetsen, en door de hoogte beter voor de pijnlijke rug, ook véél minder kans op bloedluis. We kregen er gratis een iso-deken bij, wat we dadelijk in gebruik namen daar het juist de koudste nacht van het jaar was toen we de kipjes kochten. Omdat ze geen laddertje kenden hadden ze zich de eerste twee nachten tussen takken verscholen, zodat wij ze met de hand in de Eglu Cube moesten zetten, maar vanaf de derde avond had één kipje het door en gaf het goede voorbeeld, ze klom het laddertje op, en de rest volgde, nu zitten ze veilig (door het elektrische deurtje), hoog en droog. Het in elkaar zetten was een makkie door de super goede begeleidingsfilmpjes. Een aanrader !
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 2 Cochin krieltjes e


Uiterst kwailteitsvol kippenhok - Kevin, Kent,

Lange maar eenvoudige montage. Hte wordt wel ingewikkeld als je sommige stukken niet bestelt (wielen, hen) maar deze toch zijn opgenomen in de handleiding incl vijzen en bouten! Tot op heden tevreden over de kwaliteit incl de werking van het nachtluik! Makkelijke afwasbaar en handige luiken om te openen. Enkel jammer dat het desing van het hok langs alle kanten een opening/luik heeft waardoor plaatsing in een hoek bijna onmogelijk is.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 verschillende rassen


mooi spul - Erica, Nottingham,

Ik heb de doos nog dicht, we gaan verhuizen. en alles staat klaar voor de drie dames. Op de website ziet het er goed uit.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 geen idee


Praktisch en gebruiksvriendelijk - Rob, Surrey,

Zowel de kippen en ik zijn tevreden over de materialen, gebruiksvriendelijkheid. De eierproductie is inmiddels gestart????
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Krielkippen


top - Vincent, Nottingham,

top
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


Meer comfort voor mens en dier. - Dirk-Jan, Kent,

Wij hebben nu bijna 6 jaar kippen in de tuin. Tot begin van dit jaar zaten ze in een (waaiboom)houten hok van een paar honderd Euro met zelfgemaakt, lage aanbouw. Dat hok begon nu echt uit elkaar te vallen. De kippen zitten nu ruim een week in hun nieuwe Cube. Wat een verademing! De eerste nacht moesten ze even leren waar ze moesten slapen en sindsdien zijn ze gewend. We hadden na slechts drie nachten al meerdere eitjes! Gecombineerd met de inloopren hebben de kippen lekker veel ruimte en wij kunnen overal veel makkelijker bij. De kippen zitten warmer, hebben meer ruimte en lopen niet door hun eigen mest heen. Schoonmaken was altijd lastig: het oude, houten hok had wel een mestlade, maar die was ondiep en moeilijk te verwijderen omdat de bodembedekker al snel opstapelde voor de balk naar buiten. Dat was dus steeds de bodembedekker en poepjes met de hand via het deurtje naar buiten werken voordat de lade er goed uit kwam. Ook het hout in het leghok was steeds moeilijker schoon te maken. De kippen aten en dronken uit standaard voer- en watersilootjes die ze steeds bleven omgooien en die vol zand/modder kwamen. Bovendien konden we er in het lage hok moeilijk bij, zeker als de kippen een silo weer eens verder naar achteren hadden gewerkt. Dit is allemaal zoveel beter met de Cube! De mestlade is diep genoeg en schuift er makkelijk uit (mits je zelf zorgt voor voldoende ruimte!). Alles is snel en makkelijk schoon te maken met een doekje en diervriendelijke schoonmaakspray of water. De drink- en voerbakken die bij de Cube komen hangen aan de rand van de ren en worden niet omgegooid en zitten dan ook niet vol modder. Dit alles maakt schoonmaken en voer bijvullen veel sneller en het is geen vervelende taak meer. Meer comfort voor mens én dier! Als ik een verbeterpunt kan bedenken is het wel dat wij de Cube graag in spiegelbeeld zouden willen. Zoals deze nu in de tuin staat zit het leghok en dus ook het toegangsdeurtje langs de schutting. Helaas is er geen optie voor het leggedeelte aan de andere kant. Via de achterkant kunnen we er gelukkig ook nog prima bij en dankzij de beschermingsrand is er een klein beetje ruimte tussen hok en schutting waardoor we ook wel een beetje bij de zijkant kunnen. Let wel op dat de Cube als flink bouwpakket wordt geleverd en het opbouwen een paar uur kost. De handleiding is heel duidelijk en overzichtelijk, zeker als je beide handleidingen (uit dozen A en D) gebruikt zodat je er 1 open kan leggen op het overzicht van onderdelen uit verschillende dozen en de ander bij de stap waar je op dat moment bent. Dat scheelt veel zoeken en bladeren.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4

1 van 13   Volgende