Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Eglu Cube® - Groot kippenhok met ren

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 127 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Hygienisch hok, mis nog paar puntjes - Van Brederode,

Ik heb het Eglu hok een paar weken terug aangeschaft ivm bloedmijt in mijn andere hok waar ik jaarlijks mee bezig was om dit te bestrijden. Of dit bij het Eglu hok beter zal zijn weet ik niet, maar ik heb er hoge verwachtingen van. Wat verbeterpunten bij dit hok zouden er 2-3 zijn. 1. De mogelijkheid om toch een passende zitstok in het hok te plaatsen. Natuurlijk kan ik er zelf een maken, maar een desigstok van Omlet die bv precies passend in het hok bevestigd zou kunnen worden zou mijn voorkeur hebben. Zonder zitstok prefereren mijn kippen te slapen op de rand naar de nestplaats (dus waar het schuifje zit). Ik kan deze dicht doen door het schuifje, maar als ik in de ochtend te laat ben deze te openen dan hebben ze het ei al elders gelegd. 2. Misschien een automatische schuifdeur hier zou geen gek idee zijn. 3. Ik vind het lastig om het nestgedeelte snel schoon te maken (ik gebruik houtsnippers daarin), daarvoor moeten te veel onderdelen verwijderd worden om goed in die ruimte te komen. Een lade zoals het andere gedeelte had gemakkelijker geweest. Verder zou wat mij betreft de kleur wat minder opvallend mogen zijn. Ik heb lang getwijfeld met de Nestera, vooral om de kleur, maar de Omlet won het voor mij wat gebruiksgemak betreft.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Nick Brown


Omlet ren,cube mk2 en automatische deur - Dirk,

Prachtig gewoon, zijn geld meer dan waard, ik kan enkel met lof over Omlet spreken, ik heb problemen met mijn automatische deur deze is nu net geen 2 jaar en ik wou een nieuwe automatische deur bestellen omdat iets de deur forceerd en ze niet wil sluiten, een vriendelijke man nam de telefoon op en luisterde naar mij en enkel met mijn naam te geven had hij mijn bestelling al gevonden en zei hij me dat ze een nieuw systeem opsturen onder garantie (ik wist niet eens meer dat ik nog garantie had), het is hoogst uitzonderlijk dat er iets met de deur scheelt en ze vragen om het kapotte onderdeel erna terug te sturen zodat ze kunnen onderzoeken wat er fout is met de deur en eventueel een update kunnen uitvoeren, ik ben zeer tevreden over de service van Omlet en zal het zeker aanraden aan iedereen die een kippenhok zoekt. Aan Omlet doe zo verder jullie zijn zeer goed bezig, een meer dan tevreden klant :-) :-) :-)
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (2 m) en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 6-8


Heel goed schoon te houden - Ann,

Na de tweede keer bloedluis bij mijn kippen was het klaar!! en heb ik besloten een Omlet hok aan te schaffen. Ik heb voor de grote variant gekozen zodat er twee of drie tegelijk kunnen broeden. Mijn kippen zitten hier vanaf dag één naar tevredenheid en wisten snel de weg te vinden. Het hok werd binnen een paar dagen al geleverd.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (2 m) - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Krielkippen


Zeer degelijk materiaal! - Fleur,

Een goede maand geleden de stap genomen om een omzet hok aan te schaffen én wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Zeer degelijk, goed stevig kippenhok. Was een werkje om het in elkaar te zetten maar op een 75 minuten was alles klaar door mezelf alleen.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+


Omlet is TOP - Katie,

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop zeer onderhoudsvriendelijk
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 Sussex wit, Hollands


Top product - Patricia,

Ik heb de Eglu Cube gekocht vond het redelijk duur maar is elke euro waard nu ik hem heb.Makkelijk in onderhoud en de kippen gingen er in zodra het hok bij hen stond na een uurtje lag mijn eerste eitje al in de nest.
Review voor: Eglu Cube kippenhok - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 De bruine legkip


als een kip op een pauw lijkt - Jorgen,

onlangs aangekocht, plezier gehad om het op te bouwen, maar het belangrijkste is dat mijn kippen en haan zich er onmiddellijk thuis voelden. grappig om te zien hoe ze in de opening staan alvorens ze naar buiten komen s ochtends en de wereld onder hen aanschouwen vanop hun troon. Hoe een kip de allures van een pauw krijgt!
Review voor: Eglu Cube kippenhok met wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6


Geweldig - Sarah,

Zeer stevig en leuk hok voor kippetjes
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen


prachtig hok - Hellen,

Dit kippenhok is prachtig. Marters komen er zeker niet in. De ren is ook mooi. Daar zouden rovers wellicht nog in kunnen komen, maar als je de kippen op tijd in het nachthok hebt lijkt me dat geen probeleem. Het in elkaar zetten is wel een paar uur werk, maar staat goed beschreven.
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Groen

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


GEWELDIG ! - Gerda,

Beste aankoop ooit voor onze kippen ! Wij hebben nu ongeveer twee weken een Eglu Cube kippenhok (zonder ren), vroeger een houten, zou nooit meer willen wisselen. Zó makkelijk te poetsen, en door de hoogte beter voor de pijnlijke rug, ook véél minder kans op bloedluis. We kregen er gratis een iso-deken bij, wat we dadelijk in gebruik namen daar het juist de koudste nacht van het jaar was toen we de kipjes kochten. Omdat ze geen laddertje kenden hadden ze zich de eerste twee nachten tussen takken verscholen, zodat wij ze met de hand in de Eglu Cube moesten zetten, maar vanaf de derde avond had één kipje het door en gaf het goede voorbeeld, ze klom het laddertje op, en de rest volgde, nu zitten ze veilig (door het elektrische deurtje), hoog en droog. Het in elkaar zetten was een makkie door de super goede begeleidingsfilmpjes. Een aanrader !
Review voor: Eglu Cube kippenhok met ren (3 m) en wielen - Paars

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 4-6 2 Cochin krieltjes e

1 van 13   Volgende