Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Geo vogelkooi voor parkieten, vinken en kanaries

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 57 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Super mooi en gemakkelijk - Vanheel,

Zeer praktische kooi. Mooi om in de woonkamer te hebben staan. Makkelijk in onderhoud.
Review voor: Geo vogelkooi nachthoes - Nachtblauw

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Kakariki


Zeer netjes. Aanrader - Claudia,

Ik heb een kooi en wilde alsnog de vort erij bestellen. Kon zonder probleem worden toegevoegd aan de bestelling. Ook 1x gebeld terwijl ze waren gesloten. Eerst volgende werkdag belden ze me netjes terug.
Review voor: Geo vogelkooi stand - Hoog

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Dwergpapegaai


Blikvanger in huis - Joyce,

Mega happy met dit mooie huis voor mijn 2 gevleugelde vriendjes! Ik krijg altijd complimenten over deze unieke vorm en mijn birds zijn er ook helemaal blij mee. Ze zitten nu vaker in hun huis ipv op de schommel aan de trap, het is een fijn plekje om even terug te trekken. De papieren vellen zijn een uitkomst, zo blijft de basis mooi schoon :)
Review voor: Geo vogelkooi stand - Hoog

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 10+ Grasparkietjes


Prachtige kooi - Marcel,

Echt een kooi die in een huis past wat qua design hip is ingericht.
Review voor: Geo vogelkooi - Turquoise en wit

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4


Geo vogelkooi - Martine,

We hebben de vogelkooi een maand geleden gekocht en zijn zeer tevreden, alleen probleem met voederbakje, onze kanarie maakt het etensbakje steeds helemaal leeg zonder deze op te eten en nadien heeft hij honger omdat hij niet meer aan de zaadjes kan.
Review voor: Geo vogelkooi - Crème en zwart

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Kanarie waterslager


We krijgen gezinsuitbreiding - Annemarieke,

Onze kanaries voelen zich inmiddels zo thuis dat ze een nestje zijn begonnen. Het zou fijn zijn als omlet voerbakjes zou ontwikkelen die aan de kooi gehangen kunnen worden. Ook zijn de verzendkosten ten opzichte van bv een badje erg hoog! Badje kan verzonden worden als brievenbus pakje toch?
Review voor: Geo vogelbadje


Perfecte hoogte en stabiliteit - Caroline,

Stabiel, perfecte hoogte naast m'n bureau. Mooi design. Enige minpuntje: je moet de kooi telkens 'losvijzen' om die los te maken om schoon te maken.
Review voor: Geo vogelkooi stand - Hoog

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Grasparkieten


Mooi design - Caroline,

Mooi design, handig eetbakje in het midden. De bijgeleverde papieren zorgen dat je de kooi snel kan verversen. Het eten valt wel nog steeds uit de kooi, maar minder dan bij een gewoon eetbakje.
Review voor: Geo vogelkooi - Crème en goud

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 Grasparkieten


Kooi - Char,

Hele toffe kooi die in onze interieur passen. En ik vind het heel handig dat het etens bakje in het midden van de kooi zit. Waardoor er veel minder eten op de grond valt. Heel bij met deze aankoop
Review voor: Geo vogelkooi - Turquoise en goud

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 1 Grasparkiet


Erg mooi maar niet zo heel praktisch - Annam,

Ik heb de Omring Geo nu 3 maanden maar ben toch niet zo tevreden. Het in elkaar zetten was een leuk karwei en de kooi is en blijft echt een mooi object in de kamer. Maar nu de nadelen: het voederstation neemt te veel ruimte in beslag voor jonge ondeugende parkietjes, bovendien poepen ze er op en moet je dus vaak schoonmaken, dus gebruik ik die niet. Voerbakjes aan de tralies zijn lastig, want de wanden zijn nergens recht, dus alles hangt of naar beneden of naar boven schuin, bovendien slopen de parkietjes alle losse bakjes er zo snel mogelijk af. Het schoonmaken is ook meer werk dan hier vermeld staat, vooral vergeleken met een uitschuiflade. Het in de vuilnisemmer laten glijden van de vieze bodembedekking, is in je eentje met een grote ronde bodem erg lastig, ook als je het (handige!) papier eerst van twee kanten pakt en een 'tunnel' maakt. Omdat de zijkanten van de kooi bol zijn naar buiten, poepen de vogeltjes, die graag aan de rand zitten, dus altijd óp de schuine rand van de onderbak, wat heel snel een vies gezicht is. De twee bijgeleverde hangende zitstokken zijn niet alleen niet goed voor de pootjes maar hangen ook veel te los, echt gevaarlijk. Die heb ik vervangen voor gezonde zitstokken met schroef (maar die hangen dus ook nooit recht) Het bijgekochte badje is erg laag en knoeit gauw ook met heel weinig water. De spiegel spiegelt heel mat en daar zijn de pietjes heel bang van. Al met al vind ik de kooi echt heel mooi, maar waarschijnlijk beter geschikt voor rechtsnaveltjes en niet meer dan 2. Ik ga overstappen naar een rechte kooi.
Review voor: Geo vogelbadje

Deze reviewer heeft de volgende huisdieren: 2-4 grasparkiet

Omlet antwoord: Beste Anna, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven over uw Geo vogelbadje.   Omlet is continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten om het huisdierbezit voor zowel het huisdier als de baas te verbeteren. Uw feedback is van groot belang in dit proces, daarom heb ik uw feedback doorgestuurd naar ons productontwerpteam. Het team zal de door u verstrekte informatie bestuderen en contact met u opnemen indien er vragen zijn.   Mocht u verder nog feedback willen geven of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Omlet Customer Service team

1 van 6   Volgende