Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Zippi tunnel - dubbelverpakking - met aansluitset voor hok en ren

Terug naar product

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 14 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Heeft het leven van onze cavia's veranderd! - Natasha, Greater Manchester,

We hebben 4 cavia's, ze zijn dol op ons omlethok en we wilden dat ze naar hun grotere speelren konden gaan wanneer ze dat zelf willen, niet wanneer wij tijd hebben om ze over te zetten. Het systeem is heel simpel te installeren met een beetje extra moeite om de draden door te knippen! Het kostte me ongeveer 40 minuten om het te installeren, goede gebruiksaanwijzing die heel gemakkelijk te volgen is, 4 hele blije cavia's!


Absoluut geweldige producten - Debbie, Gloucestershire,

Ik heb onlangs deze fantastische uitrusting gekocht voor de 2 cavia's van mijn zoons en kan dit zeker aan iedereen aanbevelen!!! Ja, de prijs van de producten is relatief hoog, maar zoals voor alles geldt betaal je voor wat je krijgt !! Stevig, veilig en heel goed gemaakt, het kostte me 3 uur om het allemaal (zelf) op te zetten volgens de duidelijke gebruiksaanwijzing en de dames zijn er helemaal weg van, ze houden van de vrijheid en ze rennen de tunnels in en uit de hele dag door!! Je zal zeker geen spijt van krijgen van deze aankoop!! Ik ben mijn volgende uitbreidingen al aan het plannen


Kwalitatief product - Amanda,

Ik kocht dit tunnelsysteem voor ons konijn Cookie om hem overdag toegang te geven tot zijn gesloten ren. Hij leerde snel hoe hij het moest gebruiken, hij is erg nieuwsgierig en helemaal niet bang! De kwaliteit van het plastic is uitstekende en bestand tegen knagen, de connectoren zijn gemakkelijk te gebruiken, de montagehandleiding was eenvoudig en goed te volgen. Al met al een zeer goed ontworpen, doordacht systeem en zeker zijn geld waard (voor het geval je twijfelt!)


Geweldig tunnelsysteem - Peter,

Sinds we de tunnels hebben gekocht en een tweede hok hebben aangesloten, hebben we veel minder gemor van onze konijnen gehoord.


Super systeem - Jenny, Hampshire,

Super en makkelijk te gebruiken om een interessante uitbreiding te maken naar de buitenhokken en een ren. Onze konijnen gaan nu door het kattenluikje de tunnels in.


Kwaliteitsproduct, makkelijk te gebruiken en mooi - Charlie, WEST YORKSHIRE,

Ik gebruik dit al meer dan een jaar en heb meer dan 10 meter aan tunnels (en dat wordt steeds meer) met hooirekken, T-splitsingen en 3 afzonderlijke rennen die via de tunnels met elkaar verbonden zijn en die allemaal naar de konijnenschuur leiden. De kwaliteit is top en in tegenstelling tot andere vergelijkbare producten op de markt, maakt de manier waarop de buizen om de meter zijn verbonden (in plaats van één superlange buis) het mogelijk ze uit elkaar te halen zodat ze veel makkelijker schoon te maken zijn! LOVE LOVE LOVE!


Een leuke set - Sian,

Een leuk set, makkelijk te monteren, erg stevig. Met dit systeem hebben we een ren aan het hok vastgemaakt. Voelt aan beide uiteinden erg veilig om te voorkomen dat onze kleine ontsnappingsartiest eruit kan komen!


- Neil,

Goed product.


Heel goed ontworpen - Harley,

We hebben dit voor ons Rex-konijn gekocht en ze vindt het top! Alles is goed gemaakt en doordacht, we vonden het super hoe alles in het pakket zat, bijvoorbeeld als je het aan hout of gaas wil bevestigen, zijn er instructies en schroeven voor beide. Zeer eenvoudig in elkaar te zetten met makkelijk te volgen instructies, kostte bijna geen tijd, zou deze producten zeker aanbevelen, we gaan meer kopen om toe te voegen aan ons tunnelsysteem


Duur maar goed :) - Anneke,

Het was een behoorlijke prijs maar toch ben ik erg blij met de tunnel. Het is erg leuk om de konijnen door de tunnel te zien rennen!

1 van 2   Volgende