Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Klanten reviews

Hier vindt u een selectie van de fantastische beoordelingen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Als u een product van ons wenst te beoordelen, dan vindt u een 'Schrijf een beoordeling' knop onderaan elke productpagina.

5 Sterren:

614

4 Sterren:

163

3 Sterren:

31

2 Sterren:

5

1 Ster:

7
Gemiddelde beoordeling: Gebaseerd op 820 beoordelingen

Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Makkelijk - Jos, 6 July 2016

Eglu Cube Mk2 met 2m ren en wielen - Groen

Makkelijk en goed schoon te maken. Handige demontage van dak en achterwand. Goed en stevig materiaal. Staat bij ons op een vaste plek en voelt stevig en sterk aan. Zou het beste kippenhok ooit kunnen zijn. Jammer dat de maatvoeringen zo enorm slecht zijn. Naden en kieren hebben overal een andere maat. Hier en daar zelf grotere kieren. Kan mij dus haast niet voorstellen dat dit hok tochtvrij is. Van alles geprobeerd maar krijg het niet beter. Voor mij een reden om dit hok niet bij anderen aan te bevelen.


Inloopren voor konijnen - 2 x 3 x 2

Wat lastig om op te zetten maar niet moeilijk. Mooi resultaat - Nick, 3 July 2016

Inloopren voor konijnen - 2 x 3 x 2

Ben er erg blij mee. Het duurde langer om op te zetten dan we dachten omdat het wat lastig was, maar het is niet moeilijk om te doen.


Inloopren voor kippen - 2m x 2m x 1m

inloopren - Ellen, 1 June 2016

Inloopren voor kippen - 2m x 2m x 1m

We schaften de inloopren met feeder, drinker en dekzeil aan. Het kostte ons toch wel wat moeite om de hele 'Lego' in mekaar te passen. De connectorkit konden we ook netjes aansluiten op het kippenhokje wat we al hadden. Iedereen heel tevreden, vooral de geverderde dames dan.


Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Mijn konijnen zijn heel blij! - Kerry, 7 May 2016

Inloopren voor konijnen - 2 x 2 x 1

Zo blij met mijn inloop konijnenren, mijn konijnen keuren het helemaal goed en vinden het heerlijk om er in rond te hoppen, ik heb de 2 x 2 X 1meter en vind het geweldig dat ik het in de toekomst nog groter voor ze kan maken. Mijn man en ik hebben hem samen opgezet (beste om het met twee mensen te doen!). Toen we eenmaal begonnen waren was het makkelijk te doen. Ik heb de lagere hoogte, waar je gemakkelijk in en uit kunt kruipen om bij de konijnen te zitten. Ik heb een extra ketting en slot op de toegang geplaatst, niet omdat de konijnen het anders kunnen openen, maar meer om mensen buiten te houden! Beste ren die ik ooit heb gehad, ook stevig. Onze kat vindt het fijn om bovenop de ren te relaxen! Ik heb ook het combi-dekzeil en dat werkt goed met dit formaat ren.


Transparant dekzeil voor de Eglu Cube- 2m

Great solution, but rings get rusty right away. - Kouwenhoven, 1 May 2016

Transparant dekzeil voor de Eglu Cube- 2m

I love the clear cover for the extended run, much more light for the chickens and a larger area that stays dry. We had snow a few days ago and they had a dry run. The quality of the metal rings to attach the bungees to is bad. They started to rust about three days after I put the cover on the run. The cover itself is from sturdy looking thick plastic, so I am hoping that will stay good for some years to come. One bungee was missing, but I got a packet of them in the mail right away after complaining. I think the company has great products but should take greater care that their suppliers do not cut corners. Pricing the products like high end products, which they are in design and most of the execution, brings with it the obligation to strive for perfection but there are always little things that are off. The company sets them right immediately when you complain, but they should prevent the problems happening in the first place. Having said that, the chickens and I are still very happy with the eglu cube and it is so easy to keep clean and parasite free, that i would still recommend it.


Renverlengstuk voor de Eglu Cube Mk1 - 1m

Prima Product, onduidelijke instructies - Kouwenhoven, 1 May 2016

Renverlengstuk voor de Eglu Cube Mk1 - 1m

De ren is nu precies wat ik ervan verwacht had. Meer veilige plek voor de kippen ingeval ze ingesloten moeten blijven. Wel had ik flink problemen met het opzetten, waarbij er gelukkig telefonisch ondersteuning was van Omlet Benelux. In de instructies was helaas absoluut niet duidelijk dat de ondersteunende boog aan de binnenzijde van de ren hoort. Het bijgevoegde aantal van 12 poleclips is eigenlijk wel minimaal en had wel iets meer gemogen. Ik heb het groene zeiltje vervangen door een doorzichtige clear cover over het hele verlengstuk. Veel beter voor de kippen; een droge lichte oplossing voor als ze ingesloten moeten blijven.


Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Absolutely great! - Marjolijn, 22 April 2016

Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

We zijn gek met onze Eglu Go, evenals de kippen, hoewel die niet kunnen wachten om uit het hok in de tuin te worden gelaten. De Eglu is eenvoudig schoon te maken, en gaat prachtig op in onze tuin. Een van de beste dingen die ik ooit gekocht heb!


Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Recommendable. - Eric, 16 April 2016

Eglu Go kippenhok met 2 meter ren - Groen

Goede kwaliteit. Eenvoudig in elkaar te zetten, en groot genoeg voor 2 kippen. Zeer eenvoudig en snel schoon te maken! Zeker aan te bevelen.


Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Review hutch , super! - Dinja, 1 March 2016

Eglu Go konijnenhok met 2 meter ren - Groen

Makkelijk in onderhoud. Is in de zomer koel en in de winter warm. Na vele houten hokken, nu super blij met deze hutch. Geen gedoe meer en de nijnen vinden het fijn wonen!


De Chicken Swing kippenschommel

Chicken Swing - Anneedwards, 19 February 2016

De Chicken Swing kippenschommel

Heb dit gekocht om verveling tegen te gaan bij mijn kippen. Heb het nu al een tijdje maar ik heb nog geen kip er gebruik van zien maken. Met het slechte weer dat we hebben gehad hebben ze veel tijd onder hun zeil doorgebracht. Misschien kan de naderende zomer ze ertoe verleiden.

Vorige   79 van 82   Volgende