Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Topology puppymand met gratis extra topper - Vierkante houten pootjes - Large

Voorraad controleren in ons magazijn...

€ 214,80

Ontvang gratis een extra quilted topper bij de quilted Topology puppymand, gedekt door onze 180-dagen-garantie. Dus als uw hond de topper kapotbijt, ontvangt u van ons gratis een nieuwe.


Waarom uw puppy een Topology hondenmand nodig heeft

 • We vervangen de quited topper gratis als uw puppy het binnen de eerste 180 dagen kapot kauwt.
 • Uiterst duurzaam, premium traagschuimmatras.
 • Leg een puppy-trainingspad onder de topper om het matras te beschermen.
 • Verwijder de topper als uw puppy een 'ongelukje' heeft gehad en was het in de wasmachine.
 • Rits de gratis extra topper er weer op zodat uw puppy nooit zonder mand zit.
 • Upgrade de mand met een nieuwe topper als uw puppy stopt met kauwen.
 • Maak de mand van uw puppy nog stijlvoller met designerpootjes.
 • Wat als de mand van uw hond voor het leven zou zijn, en niet alleen voor de puppytijd?

  Puppy's verkennen met hun tanden en kauwen op hun mand hoort er een beetje bij. Maar dunne, zwakke hondenmanden die scheuren, stinken en uiteindelijk op de vuilnisbelt belanden, zijn niet geschikt voor de klus. Omlets Topology puppymand is de eerste en laatste hondenmand die uw pup ooit zal hebben, dankzij vervangbare en wasbare toppers in verschillende stijlen en kleuren die passen bij uw smaak en het karakter van uw hond.

  Geen gekauw, geen geur, geen zorgen

  Het traagschuim matras is te stevig voor uw puppy om op te kauwen waardoor alleen de topper, die volledig vervangbaar is, wordt blootgesteld aan puppytandjes. Bovendien kunt u onder de quilted topper een puppy-trainingspad leggen om het matras te beschermen tegen onvermijdelijke puppy-ongelukjes. U kunt de topper snel en eenvoudig van de mand ritsen, in de wasmachine wassen en er een schone topper op ritsen.

  Gratis extra topper en 180 dagen garantie is inbegrepen bij aankoop van deze quilted Topology puppymand, ontworpen door Omlet.


  Veelgestelde vragen

  Weet uw puppy de quilted topper van zijn Topology puppymand binnen zes maanden zodanig kapot te kauwen dat u deze niet meer op het matras kunt ritsen, dan zal Omlet deze gratis vervangen door een nieuwe quilted topper. Bijt uw puppy binnen zes maanden de hoes van het traagschuimmatras dusdanig kapot dat de waterdichte matrashoes eronder zichtbaar wordt, dan zal Omlet de matrashoes gratis vervangen. Geef uw puppy altijd voldoende kauwspeeltjes om uw huisdier alternatieve manieren te bieden om de wereld te verkennen. We kunnen u vragen om de quilted topper of matrashoes naar ons terug te sturen. Vuile toppers of hoezen kunnen wij niet vervangen. We raden u aan om de topper regelmatig te wassen om de mand van uw pup fris en functioneel te houden.

  Afmetingen van het matras:

  Small
  62,5 cm x 47 cm x 9 cm
  Medium
  85,5 cm x 55,5 cm x 12 cm
  Large
  105,5 cm x 71,5 cm x 15 cm

  Maak voor het kiezen van het geschikte formaat hondenmand voor uw hond gebruik van onze maattabel. De maattabel is gebaseerd op het gemiddelde gewicht van een volwassen hond van het betreffende ras.

  Maat hondenmand

  Afstand van de neus van uw hond tot de staartaanzet

  Small Small voor honden tot 20-30 cm
  Medium Medium voor honden tot 31-60 cm
  Large Large voor honden tot 61-90 cm
  U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, dit is normaal. Omdat het matras vacuüm is verpakt, kan het tot 48 uur duren voordat het zijn zijn volledige grootte heeft. Als uw huisdier echt niet kan wachten, kan het meteen worden gebruikt.

  48 uur om volledig op te blazen
  We raden aan de topper minstens eenmaal per maand te wassen, of wanneer nodig. In de winter, of wanneer de kans op modderpoten groot is, moet de topper mogelijk vaker worden gewassen. Alle toppers kunnen worden losgeritst en op een programma voor delicate was op 30 graden worden gewassen.

  Stuur ons een foto

  We vinden het leuk om jouw Omlet setup te zien.

  Upload je eigen foto
  Omlet Table

  Geverifieerde beoordelingen

  Topology puppymand met gratis extra topper - Vierkante houten pootjes - Large

  5 Sterren:

  4 Sterren:

  3 Sterren:

  2 Sterren:

  1 Ster: