Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Agouti

EenGouti cavia met mooie kleine oortjes Een aGouti cavia's dikke vacht en lange neus Een eenGouti cavia die pronkt met zijn mooie kleine neus en mond Een mooie kleine aGouti cavia met witte vacht en rode ogen De mooie dikke vacht van een aGouti cavia

Agouti Geschiedenis


De agouti is een gladharige cavia die het meest lijkt op de wilde cavia die voorkomt in Zuid-Amerika. Hun vacht heeft een gevlekt voorkomen. Elke haar heeft twee verschillende kleuren wat een speciaal effect geeft. In de vacht van de agouti zitten ook volledig zwarte, langere haren die uitsteken. Deze haren worden verwijderd bij agouti's die deelnemen aan shows.

Agouti Gedrag


De lichaamsvorm van de agouti is net als die van de eenkleurige cavia. Deze lichaamsvorm wordt beschreven als compact met sterke schouders, krachtige ogen en goed geplaatste hangende oren.

Agouti Variëteiten


De meest voorkomende kleuren zijn goud en zilver. Ze komen ook voor in de kleuren lemon, chocolade, cinnamon en crème. Zilver en lemon agouti's hebben donkere ogen, de andere kleuren hebben robijnrode ogen.

Agouti Status


vrij gangbaar

Agouti afbeeldingen

Tuftie de Agouti
Pastinaak de Agouti
Shackleton
Cacao
Ochtendtraktatie
Ochtendknuffels
Blake is gewoon aan het chillen
George Pig

Agouti te koop


Let wel: Alle dieren die hier staan vermeld, kunnen alleen opgehaald worden. Ze kunnen niet geleverd worden door de verkoper of door Omlet. Als je een dier hebt gekocht, dan krijg je een e-mail met de contactgegevens van de verkoper.
Verkoop hier
Het is gratis
Sorry, er wordt momenteel geen Agouti te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Agouti


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.