Rassen

Welkom bij de gidsen van Omlet over dierenrassen en diersoorten. Hier vindt u een heleboel informatie over huisdieren en de verschillende rassen, informatie over hun geschiedenis, gedrag, gezondheid en heel veel meer.

Hondenrassen

Hondenrassen

Er bestaan meer dan 200 hondenrassen. Omlets hondenrassengids helpt u bij het uitzoeken van het ras dat het beste bij u past. Maak gebruik van deze gids om meer te weten te komen over de typische karaktereigenschappen van de verschillende rassen, hun herkomst en waarvoor ze oorspronkelijk werden gefokt. Ook vindt u in deze gids vele foto's van de verschillende hondenrassen.

Kattenrassen

Kattenrassen

Van de wildere Savannah kat tot de stille en vriendelijke Brits korthaar... Omlets kattenrassen gids helpt u bij het vinden van de perfecte kat voor u. Ontdek hoe vocaal en intelligent de verschillende rassen zijn, hoeveel een bepaald ras doorgaans weegt en hoeveel verzorging hun vacht nodig heeft. Kom meer te weten over rassen die goed binnen kunnen worden gehouden en welke kattenrassen het beste passen bij mensen met allergie├źn.

Kippenrassen

Kippenrassen

Lees alles over 100 verschillende kippenrassen in deze uitgebreide gids van Omlet. Ontdek welk ras het meest geschikt is om in een achtertuin te houden, welke het meeste eieren legt en welk ras het beste samengaat met kinderen. Sta versteld van de meest fascinerende kleurslagen en patronen.

Konijnenrassen

Konijnenrassen

De konijnenwereld is rijk aan fascinerende rassen; van de ongelooflijke pluisbol het Angora konijn, en het fluweelzachte Rex konijn, tot de Franse hangoor. Verdiep u in onze gids voor konijnenrassen voor de mooiste afbeeldingen en bepaal welk konijnenras het beste bij u past, of het nou een reuzenras is, een klein ras, of een dwergras.

Ontvang de Omlet nieuwsbrief!

Sluiten

Meld u aan voor wedstrijden, nieuws, speciale aanbiedingen & meer. Het is gratis!