Rassen

Welkom bij het Omlet handboek van dierenrassen. Hier vindt u ladingen informatie over de verschillende rassen van allerlei verschillende soorten huisdieren, inclusief geschiedenis, gedrag, aandoeningen, en heel veel meer.

Bijenrassen

Bijenrassen

Bijen zijn eindeloos fascinerende, kleurrijke insecten met talloze rassen en onder-rassen om te ontdekken. Ook vindt u waar en hoe u het beste bijen kunt kopen bij u in de buurt.

Caviarassen

Caviarassen

Er zijn niet bijzonder veel cavia-rassen, maar elk ras heeft zijn eigen unieke haar - van de langharige Coronet en Peruvian, en de kortharige Borstel, Rex, en gladhaar, tot en met de volledig kale Skinny Pig. Verken onze A tot Z van populaire cavia-rassen om uit te vinden welke het beste bij u en uw kinderen past, of geniet gewoon van onze verzameling cavia foto’s.

Eendenrassen

Eendenrassen

Snatergek op eenden? Dan bent u hier aan het juiste adres om meer uit te vinden over de verschillende eendensoorten, of uit te vinden welke eenden zwarte eieren leggen. Allemaal te vinden in onze uitgebreide eendencatalogus.

Kattenrassen

Kattenrassen

From the wild like Savannah cat to the quiet and friendly British Shorthair, use our cat directory to help you find the perfect cat for you. Find out how vocal and intelligent each cat is, as well as each cat’s typical weight, size and grooming requirements. You can even find out which cats are best suited to being indoor cats, and which cats are most allergy friendly.

Kippenrassen

Kippenrassen

Dit is een fantastische bron van advies, tips en belangrijke informatie over alles wat met kippen te maken heeft. Behalve dat je leert over de dagelijkse verzorging van je dieren kun je ook nog te weten komen: Het ontstaan van de soort, de namen van een paar beroemde vechthanen, en hoe je een kip een bad geeft – zonder dat ze al haar veren opzet! We hopen dat je er genoegen aan beleeft.

Konijnenrassen

Konijnenrassen

De konijnenwereld is rijk aan fascinerende rassen; van de ongelooflijke pluisbol het Angora konijn, en het fluweelzachte Rex konijn, tot de Franse hangoor. Blader door onze konijnencatalogus om de mooiste konijnenplaatjes te vinden, en bepaal welk konijnenras het beste voor u geschikt is, of het nou een reuzenras is, een klein ras, of een dwergras.

Ontvang de Omlet Nieuwsbrief!

Sluiten

Registreer nu, en ontvang alle info over aanbiedingen, nieuwtjes en nog veel meer!