Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.
Breeds

Breeds

Breeds

Welkom bij de gidsen van Omlet over dierenrassen en diersoorten. Hier vindt u een heleboel informatie over huisdieren en de verschillende rassen, informatie over hun geschiedenis, gedrag, gezondheid en heel veel meer.

Bijensoorten

Bijen zijn eindeloos fascinerende, kleurrijke insecten met talloze soorten en onder-soorten om te ontdekken.

Caviarassen

Er zijn niet bijzonder veel cavia-rassen, maar elk ras heeft zijn eigen unieke haar - van de langharige Coronet en Peruvian, en de kortharige Borstel, Rex, en gladhaar, tot en met de volledig kale Skinny Pig. Verken onze A tot Z van populaire cavia-rassen om uit te vinden welke het beste bij u en uw kinderen past, of geniet gewoon van onze verzameling cavia foto’s.

Eendensoorten

Bent u op zoek naar informatie over eenden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Kom bijvoorbeeld meer te weten over streicher eenden en ontdek welke eenden zwarte eieren leggen. Duik in onze uitgebreide eendengids en kom te weten welke eendensoort voor u de meest geschikte is om te houden.

Hondenrassen

Er bestaan meer dan 200 hondenrassen. Omlets hondenrassengids helpt u bij het uitzoeken van het ras dat het beste bij u past. Maak gebruik van deze gids om meer te weten te komen over de typische karaktereigenschappen van de verschillende rassen, hun herkomst en waarvoor ze oorspronkelijk werden gefokt. Ook vindt u in deze gids vele foto's van de verschillende hondenrassen.

Kattenrassen

Van de wildere Savannah kat tot de stille en vriendelijke Brits korthaar... Omlets kattenrassen gids helpt u bij het vinden van de perfecte kat voor u. Ontdek hoe vocaal en intelligent de verschillende rassen zijn, hoeveel een bepaald ras doorgaans weegt en hoeveel verzorging hun vacht nodig heeft. Kom meer te weten over rassen die goed binnen kunnen worden gehouden en welke kattenrassen het beste passen bij mensen met allergieën.

Kippenrassen

Lees alles over 100 verschillende kippenrassen in deze uitgebreide gids van Omlet. Ontdek welk ras het meest geschikt is om in een achtertuin te houden, welke het meeste eieren legt en welk ras het beste samengaat met kinderen. Sta versteld van de meest fascinerende kleurslagen en patronen.

Konijnenrassen

De konijnenwereld is rijk aan fascinerende rassen; van de ongelooflijke pluisbol het angorakonijn, en de fluweelzachte rex, tot de franse hangoor. Verdiep u in onze konijnenrassengids voor de mooiste afbeeldingen en kom te weten welk konijnenras het beste bij u past, of dit nu een reuzenras is, een klein ras of een dwergras.

Papegaaiachtigen

Papegaaien zijn prachtige vogels met veel verschillende gekleurde veerpatronen. Bekijk deze gids als u op zoek bent naar een kleine papegaaiachtige om als huisdier te houden of gewoon als u wilt genieten van prachtige afbeeldingen van papegaaien. Ontdek de prachtige soorten zoals de kleurrijke ara's en de intelligente valkparkiet en de kaketoe.